Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים התחדשתי בפונטו ספייס יאנג 2003, וברכב יש כמה תקלות (שהיו ידועות לי טרם הקנייה, ובאו בחשבון במחיר)

ראשית, המזגן לא פועל כלל (לא מוציא אוויר) על מצבים 1,2,3, אלא רק לעיתים נדירות למספר שניות. בנוסף, לפעמים המזגן מוציא אוויר חם על מצב 4 (אך לעיתים אוויר קר). המפוח מאד רועש (באופן לא תקין). יועץ שירות במוסך המרכזי של פיאט ברמה"ח העריך שמדובר במפוח ונגדים תקולים.

בנוסף, הפנס הימני דהוי, ויש לשייף אותו בנייר זכוכית.

יש חשד לנזילת שמן - יועץ השירות המליץ על ניקוי, ובדיקה לאורך 1000 ק"מ (יש לציין שעפ"י הנסועה שלי מדובר בכ-40 יום)

ובנוסף לכך, אין ביידי שום מסמך שמעיד על החלפה של רצועת טיימינג - המוכר טען שהיא הוחלפה לפני שנתיים במוסך שאינו מורשה. אני לא רוצה לשים את ראש המנוע על קרן הצבי, אלא ללכת על בטוח - לבדוק ובמידת הצורך להחליף.

אני מחפש המלצה למוסך שיכול לבצע את התיקונים האלה בצורה אמינה, איכותית, ובמחיר סביר. במידת הצורך, אני יכול לבצע כל תיקון במוסך אחר. אני גר במרחק הליכה מהמוסך המרכזי, מה שמהווה יתרון (אפשר להשאיר את האוטו וללכת הביתה), אך במידה ויש סיבה טובה לוותר על המוסך הנ"ל (שהעריך, אגב, את עלות התיקונים - ללא רצועת טיימינג - בכ-2000 ש"ח) אני מוכן ללכת למוסכים אחרים.

דבר אחרון - מותקנת אצלי באוטו דיבורית, חלק מהפסטיק של הקונסולה המרכזית שבור, והשטיח קרוע, ומבצבצים ממנו חוטים - איפה אפשר להסיר את הדיבורית, ולתקן את הבעיות הללו, ובאיזה סכום, בערך, מדובר?

תודה-רבה מראש

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

שלום.

אם המפוח מוציא אוויר במהירויות 1-3 לעיתים כן ולעיתים לא - אני מהמר על בעית מגעים או פלג לנגד מהיריות. הגיוני שהמפוח ירעיש מאוד במהירות 4, במהירויות נמוכות הוא אמור להיות שקט יותר.

במנוע שלך קריעת רצועת טיימניג לא גורמת נזק למנוע.

פורסם

מניסיוני המוסך המרכזי ברמת החייל בסדר גמור , אבל עדיף ללכת לטוב ביותר. די מוסכם על מביני עניין בפיאט שהמוסך הטוב הארץ

הינו מוסך "שמשון" ביהוד. זהו מוסך מוסמך יבואן כך שהמחירים בו לא זולים , אבל המוסך מקצועי מאין כמותו , הגון מאוד והיחס אישי ומוכוון לקוח.

ממליץ ליישר קו אצל חיים במוסך "שמשון" , הוא לא דוחף סתם ומנסה פתרונות משתלמים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - תיקנתי את כל התקלות במזגן במוסך איטליאנו (אצל אורי) בעלות של 255 ש"ח.

המפוח נוקה, והוחלפו המגעים השרופים שגרמו למצבים 1,2,3 לא לעבוד לפעמים.

תזכורת - במוסך המרכזי ביקשו להחליף את כל המפוח, להחליף שני ונטילים, ולמלא גז, בעלות כוללת של מעל 2000 שקל.

חסכתי מעל 1600 שקל - עכשיו המזגן עובד מצוין בכל המצבים, ולא רועש.

את הפנס אתקן בקרוב אצל אבנר.

מתנדב בארגון ידידים

• תוכן חדש...