Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני התייאשתי מלחפש רכב ביד2 או כל מודעה כזו או אחרת,

חשבתי ללכת לטרייד-אין רשמי של יבואנים.

האם יש סכנות כלשהם מלרכוש מהם?

ממה שאני מבין באים אליהם אנשים שאין להם כח/זמן

להתעסק אם המכירה עצמה אז הם באים אליהם וזהו

תקנו אותי אם אני טועה..

אשמח אם לדעת את היתרונות והחסרונות שיש בקנייה כזו..

מה גם את השמות של הטרייד אינים הללו.

תודה :)

404

פורסם

בד"כ הטריידים של היבואנים נותנים סוג של אחריות מסויימת על הרכב שאתה קונה.

אל תבנה הרבה על האחריות הזאת, היא מכסה בעיקר מכלולים שסבירות התקלות בהם נמוכה מאוד (מנוע/גיר).

מצד שני, אתה צריך לזכור שגם בגלל זה, היבואן בד"כ מבקש מעל המחירון.

אומנם טרייד של יבואן לא יסתיר פגמים מהותיים אם הם ידועים לו, אבל גם לא בטוח שהוא יתאמץ לחשוף בפניך הכל אם לא ממש תחפור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איזה רכב אתה מחפש?

אנשים שנוהגים במכונית מסויימת ואז מחליפים לאותה מכונית בדיוק בדרך כלל מלקקים את המכונית.

אפשר למצוא בטריידאין מכוניות עם קילומטרג' אפסי.

אייל

פורסם

אני מחפש מיני כלשהי

סטייל פונטו ספייס וכד'

אתם יכולים לרשום את שמותהם של המקומות?

איזה כדאי לחפש איזה לא?

404

פורסם

בנוסף למה שנרשם מעליי יש את טרייד מוביל שמבצעת טרייד אין לפיאט, סוזוקי,דייהטסו , אנ מניח ששם תמצא מכונית בסטייל הפונטו ,סוזוקי וכו'.

חשוב שתקח את המכונית לבדיקה היכן שתבחר,קח בחשבון שחב' טרייד אין אלו שעובדות עם היבואנים לא לוקחות סיכון בתביעה מולם ומעמדם חשוב יותר בענף זה .

פורסם
בנוסף למה שנרשם מעליי יש את טרייד מוביל שמבצעת טרייד אין לפיאט, סוזוקי,דייהטסו , אנ מניח ששם תמצא מכונית בסטייל הפונטו ,סוזוקי וכו'.

חשוב שתקח את המכונית לבדיקה היכן שתבחר,קח בחשבון שחב' טרייד אין אלו שעובדות עם היבואנים לא לוקחות סיכון בתביעה מולם ומעמדם חשוב יותר בענף זה .

כן לא שכחתי אותה,

ממנה התחיל כל הרעיון לבדוק גם אחרים.

אני סומך על זה שהרכבים אצלם דווקא יותר שלמים מאשר לאחרים

וכמובן שאני לא אשכח את הבדיקה

תודה לכולם ושבוע טוב

404

פורסם

אחד היתרונות בלקנות ממחלקת טרייד אין של יבואן הוא טופס גילוי נאות שעליו חתומים הן הלקוח והן חברת הטרייד אין

כמו כן עוד יתרון הוא לרוב המכוניות יש היסטוריית טיפולים מתועדת ורציפה

יתרה מזאת לובינסקי טרייד נותנת אחריות בנוסף למנוע וגיר גם על מזגן ומערכת ההגה

פורסם

יש גם לכלמוביל:

http://www.colmobil-tradein.co.il/

(מרצדס,יונדאי,מיצובישי)

ולמאיר:

http://mtin.co.il/

(הונדה,וולבו,יגואר)

בעקרון כל הטרייד אינים האלה נחשבים לאמינים,אני אישית קניתי באוטודיל ויצאתי מרוצה,יש לי חברים שקנו בלובינסקי ובקרסו וגם הם יצאו מאוד מרוצים.

V5

פורסם

טרייד אין של יבואן רשמי נחשב אמין יותר ממגרשים אחרים, ולרוב זה נכון אבל לא תמיד.

אני אומר לכל מי ששואל, שאסור לשכוח שבסופו של יום הם גם סוחרי רכב, אומנם מכובדים

יותר, אומנם מייצגים גוף מסויים שמנסה לשמור על תדמית מהוגנת, אבל הרווח שלו מגיע ממסחר

ברכב, ואם יש משהו מסויים שהוא אומנם לא קריטי ברכב, אבל עדיין מפריע, הם לא יגידו לך

כלום.

אני אישית קניתי את הרכב האחרון שלי מאוטו דיל, ואני מרוצה מאוד. אני מכיר עוד כמה שקנו

שם, והם גם מרוצים. אבל אנ בטוח שתוכל למצוא כאלה שקנו בטרייד אין של יבואן זה או אחר,

ולא מרוצים.

קח לבדיקה במקום שאתה בוחר, תבדוק טוב את הרכב, ואם נראה לך, תתחדש.

פורסם

זכור שמדובר ביחידת רווח נפרדת. במילים אלו הסביר לי מנהל השירות בלובינסקי למה הוא לא יכול להכריח אותם לקנות ממני בחזרה אוטו דפוק שהם מכרו לי. בסוף כשהם הסכימו לקנות אותו בחזרה, התעקשו לשלם עליו מתחת למחירון. למרות שכולם כבר הודו שהיה ידוע להם שגם הבעלים הקודם נפטר ממנו בגלל בעיות. כשהתעניינתי אצלו מה הם יעשו איתו בכלל, עכשיו כשהם יודעים שהוא דפוק, אז הוא אמר "לכל אוטו יש את מי שיהיה מרוצה ממנו". ולמה אני מספר את זה? כדי שתדע שכולם משקרים בשביל למכור, אבל לפחות אצל היבואן אתה יכול להתלונן במחלקת השירות ובסוף ייאלצו להתייחס אליך. ד.א. אצלי בסוף הם נאלצו להחליף מנוע והכל בא על מקומו בשלום.

פורסם

עמית,

זה מבצע מימון? זה מבצע לקריאת אותיות קטנות.

50 אחוז מראש, 50 אחוז בסוף התקופה, עד סוף התקופה אתה משלם ריבית.

בסוף עוד תגלה ששילמת מחירון לפני הפחתה.

לדעתי, מי שמתפתה לעיסקאות האלה, אין לו את היכולת לממן את ה-50 אחוז בסוף ולכן הוא דוחה את הקץ. בסוף התקופה הוא יקח הלוואה נוספת כדי לפדות את הרכב, או ישאר בלי רכב ובלי כסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם לא אכפת לך להתעסק עם הקניה והמכירה באופן אישי,

הייתי ממליץ לך לקנות בחברת ליסינג תפעולי.

לי ספציפית הייתה חווית קניה מעולה אם אוויס.

גם נתנו לי אחריות על המכלולים הראשיים לשנתיים או 20000 ק"מ, גם היו שקופים מבחינת הסטורית הרכב.

וגם תיקנו ליקויים שהתגלו בבדיקת מכון מורשה על חשבונם.

ממה שידוע לי אוויס ואופריט ליס הם היחידים שמטפלים במוסכים מורשי יבואן וחלקים מקוריים.

בכל מקרה בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני קניתי את הרכב שלי באוטו דיל ואני מרוצה מאוד. קיבלתי אחריות לשנה על רוב המכלולים ותוקנו הליקויים שנתגלו בבדיקה (שאני הזמנתי) על חשבונם.

לדעתי - קניה של רכב בבעלות פרטית מטרייד אין של יבואן עדיפה במקרים רבים אפילו על קניה מפרטי - אתה מקבל אחריות, יש לך כתובת להתלונן על ליקויים / בעיות, ואפילו מבחינה משפטית (תקנת השוק שבחוק המכר) יש הגנה טובה יותר למי שרוכש רכב מגורם שזהו עיסוקו.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

• תוכן חדש...