Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שבורח משוטרים נעצר עד לתום ההליכים נגדו ( על הדרך נוספו עוד מספר אישומים )

http://elyon1.court.gov.il/heb/dover/460891.pdf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אותי מעניין לדעת מה יהיה פסק הדין על כל העברות שהוא ביצע "על הדרך" בנוסף לכך שלא הוציא רשיון נהיגה מעולם.

ההשערה שלי כמה שעות של עבודות שרות תרומה לקהילה קנס כספי, ושלילה למספר חודשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

על עבירות התעבורה, הוא ישפט בבית משפט לתעבורה וכנראה יקבל את מה שאתה חושבת.

על הבריחה משוטרים הוא יעמוד למשפט בנפרד וסביר שיחמירו יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כשאני קוראת את גזרי הדין שנותנים לאנשים על עברות ועל פשעים שהם עשו אני מנסה לעיתים להבין היכן ההגיון שבדבר, ומדוע השופט החליט כך ולא אחרת.

ברוב המקרים העונשים שמקבלים נאשמים הם בכמה דרגות נמוכות יותר ממה שרוב הציבור חושב שמגיע להם ואילו השופטים מקלים עימם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ל'

על עבירות התעבורה, הוא ישפט בבית משפט לתעבורה וכנראה יקבל את מה שאתה חושבת.

על הבריחה משוטרים הוא יעמוד למשפט בנפרד וסביר שיחמירו יותר.

.

היי

ראשית על כל העבירות הוא יישפט בתיק אחד בבית המשפט לתעבורה ראה סעיף 10 ו 14 להחלטה

שנית אני חושב שאדון נהג יקבל 1-2 שנתיים מאסר קנס מאסר על תנאי ושלילה של מספר שנים מלקבל רשיון ( לנהג אין רשיון נהיגה כלל ).

כבר עכשיו הוא יהיה עצור עד לסיום ההליכים, כך שהמערכת רואה את חומרת מעשיו ומשדרת בהתאם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ל'

שופטים ערכו לא פעם ולא פעמיים, ביקורים בבתי-כלא ומתקני מעצר. הם קראו לא מעט על התנאים וסבלם של כלואים. הם יודעים קצת יותר מה חש אסיר ומה עובר עליו ועל משפחתו. יש לפעמים עירבוב אוכלוסיות שכנראה מזיק, יותר מאשר מועיל.

הציבור יושב על הגדר וצמא ל"נקמה". קצת קשה לקבל החלטות נכונות כשיושבים על הגדר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר למה אני אתה ועוד אנשים אף פעם לא ראינו תא מעצר או כלא מבפנים?

כנראה שמי שמגיע למקומות מהסוג הזה מגיע לו להיות שם.

והתנאים בבתי הכלא בארצנו לא הכי נוראיים, אסיר שנכלא כי פגע בסביבה לא צריך ללכת לקייטנה/נופש, אני לא עורכת השוואה למתקני כליאה בעולם אבל התנאים במקומות אחרים הרבה יותר גרועים שאפילו בעלי חיים לא יכולים לחיות שם.

וזה לא יצר של "נקמה" זה למצות את הדין עם הפושע על פי חוק.

ל'

פורסם

ל'

כאמירה גורפת, אני מסכים שרבים מאלה שהגיעו למקומות האלה כנראה צריכים להיות שם.

המחוקק קבע עונשי חובה לעבירות מסויימות, עונשי מינימום לעבירות אחרות ועונשי מקסימום במקרים אחרים.

לא כל מי שנתפס בקלקלתו, או מעד, ראוי לכלא. בכל מוסד אקדמאי מסבירים שבית כלא לפעמים מחמיר את מצבו של מי שמגיע לשם. מגיע "עבריין" תמים, אל לב ליבה של האוניברסיטה של הפשע. כשהוא ישתחרר, סיכוייו להיות עבריין אמיתי, גבוהים מאשר סיכוייו להשתקם אלמלא היה נכלא.

שופט היושב בדין, מנסה לראות גם את האדם שמולו כשהוא שוקל את מידת העונש.

.

פורסם

תמיד תענוג לקרוא את פסיקתו של כב' השופט טננבוים, למראות שלא תמיד הסכמתי איתו (לא מדובר במקרה הנדון)

• תוכן חדש...