Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ידידה שלי זקוקה לרכב בתקציב של עד איזור ה15 אלף ש"ח.

המטרה הראשונה שלה הייתה לנטרה אבל עד זמן מה הבנתי שלמצוא אחת עם מנוע תקין זה משימה בלתי אפשרית.

פשוט יותר מידי מחלות.

אז הגענו לתחליף דיי נחמד יונדאי אקסנט.

היא זקוקה לרכב שהוא דיי זריז, עכשיו הלנטרה הייתה יחסית מאוד אבל מאוד איטית (ובדקנו כמה וכמה כאלו)

היה דרושה לחיצה של הדוושה עד הריצפה בשביל שהרכב יתן סוג של נסיעה קצת יותר חזקה מהרגיל.

האם האקסנט זריזה? איטית? אני הרצתי חיפוש אבל מצאתי בעיקר דעות לגבי מהירות על גבי הגיר הידני ולא האוטמטי.

תודה רבה לכולם.

פורסם

לנטרה 1.6 שפעם היתיה ברשות משפחתינו יחסית למשפחתיות 1.6 של אותה תקופה הייתה זריזה בפתיחות רמזורים. בעליות, עם מזגן הרכב עצל וכל ניסיון להאיץ גורר הורדת שני הילוכים ועליית סל"ד לאיזור 5500~6000. רכב אוטומטי מאוד לא חסכוני בדלק.

יכולות דינאמיות על נייר של אקסנט פחות טובות מלנטרה.

אני חושב שתחלופה טובה באותו מחיר היא שרייד, בתקציב כזה אפשר לקנות הצ'בק 1.3 מסוף שנות ה-90.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל כאן השאלה היא לגביי אקסנט בעל מנוע 1500, לנטרה כבר לא מטרת חיפוש כי מכמה בדיקות גליתי רכב

דיי עצלן כמו שרשמת ועם מזגן + עלייה הוא פשוט עושה טובה שהוא נוסע.

במידה והאקסנט לא תצא לפועל מסיבה כזאת או אחרת אז המלצתי לה לחסוך קצת ולקנות מאזדה 323 97-98.

השאלה היא איך האקסנט מבחינת זריזות וצריכת דלק.

• תוכן חדש...