Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

רציתי לקבל קצת מידע על ביואיק פארק אבניו שנת 99, אני מעוניין לדעת מידע בסיסי כמו מרווח באוטו, מפרט מנוע וביצועים (הספק ,נפח וכולי...) בנוסף אני רוצה לדעת גם קצת על צריכת הדלק שלו, כי מהיכרות שלי אמריקאיות הן מטחנות לא קטנות האם גם הפרק אבניו?

חיפשתי בגוגל ולצערי לא מצאתי אף מידע על האוטו הזה, אשמח לקבל גם קצת מידע על איך הנסיעה באוטו ממישהו שנהג בו, ובבקשה אם אפשר שיהיה באובייקטיביות :)

הדגם השני שאני מאוד רוצה ללמוד עליו זה הלה קרוס אני מדבר על הדגמים של 2006-2009 אני רוצה לדעת כמובן בקשר לצריכת הדלק שלה ועוד כמה דבריים בסיסיים.

תודגה רבה רבה מארש ושבוע נעים :)

פורסם

לגבי ה Buick Park Avenue מדובר בספינה אמריקאית טיפוסית של סוף שנות ה - 90.

הרכב הושק ב - 1996 ויוצר עד 2005. האוטו גדול ומרווח - אורך 5.25 , בסיס גלגלים 2.89. מדובר על פלטפורמה C-BODY

ישנה של GM , כך שהרכב מאוד נוח אבל נטול יכולות כביש במונחי אחיזה והתנהגות . מעניק אוירת פאר מזוייף.

לאוהבי הסגנון הרכב מצויין בהיבטי שקט , נוחות ועידון . אך כאמור , נטול יומרות ספורטיביות או סיפוק מנהיגה וניהוג.

בד"כ בא בשני ספסלים (לא סתם הוא קרוי על שם שדרה בפארק) נוחים יחסית וחסרי אחיזה , שמאפשרים 6 נוסעים !

הביואיק בא עם שני מנועים :

הסטנדרטי - 3.8 ליטר V-6 הסטנדרטי של GM עם 208 כ"ס ב - 5,200 סל"ד ו - 31.8 קג"מ ב - 4,000 סל"ד.

בשילוב משקל של 1.72 טון נתוני יצרן היו כחדש - 200 קמ"ש ותאוצה 0-100 קמ"ש 9.5 שנ'.

צריכת דלק ממוצעת לפי EPA -שמונה ק"מ / ליטר. (משולב עירוני ובינעירוני).

נדיר יותר מנוע עם קומפרסור בנפח זהה אבל עם 243 כ"ס ב - 5,200 ומומנט 38.7 קג"מ ב - 3,600 סל"ד.

התוצאה : מהירות 220 , תאוצה 8.5 , דלק 7 קמ"/ ליטר.מנועים אלו לא מזדקנים היטב ויקרים לתיקון.

בקיצור - אמריקאית לטוב ולרע.

• תוכן חדש...