Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם [:

אם היום לדוגמה קיבלתי קנס כספי + מספר נקודות, ובעוד חודש יש לי משפט תעבורתי על עבירה מלפני שנה וחצי,

יש לי את האפשרות לא לשלם את הקנס עד שהמשפט יעבור, והרקורד שלי יהיה נקי במשפט עצמו? או שהנקודות נרשמות עוד לפני התשלום?

תודה לעוזרים ושתהיה שבת שלום.

פורסם

לפעמים הנסיון לדחות את הנקודות, יכול להיות בעוכריך.

אתה יכול לקבל נקודות על העבירה שתישפט + העבירה הנוכחית וכבר למצוא עצמך עם דבשת מכבידה בהמשך.

קרא בקישור הרצ"ב ותראה איך שתי עבירות עם 18 נקודות, נסגרו על 10 נקודות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2576941&postcount=8

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שלום לכולם [:

יש לי את האפשרות לא לשלם את הקנס עד שהמשפט יעבור, והרקורד שלי יהיה נקי במשפט עצמו? או שהנקודות נרשמות עוד לפני התשלום?

תודה לעוזרים ושתהיה שבת שלום.

יש מעקב אחר הדוחות, ניתן לבדוק כל דוח באיזה סטטוס הוא נמצא, אם הוא שולם, בקשה להשפט, ממתין לתשלום.

זאת אומרת שניתן בכל עת להכנס למאגר הנתונים ולבדוק את העבר שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במשפט יוצג גליון ההרשעות שלך בשלב הטיעונים לעונש.

אם לא שילמת את הדו"ח לא יופיע שום מידע על הדו"ח הזה, בגיליון ההרשעות שלך, וזה יכול להבטיח לך עונש קל יותר מאשר אם תשלם ואז הוא יהיה ברקורד.

את השופט לא מעניין נקודות בכלל זה עיניינו של משרד הרישוי בלבד.

לכן מומלץ לא לשלם אבל קח בחשבון את האפשרות של נסיון לאיחוד תיקים כפי שאמיר הביא לך את השרשור בהודעתו ואז ייתכן ויהיה לזה השפעה על העונש מצד אחד ואולי הפחתה /איחוד הנקודות משתי העבירות לאחת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בצורה הכי פשוטה.

רק אחרי ששילמת את הקנס אתה בעצם "מודה באשמה" ורק אז הנקודות נכנסות לתוקף.

כול עוד לא שילמת את הקנס יש לך אפשרות לערער עליו.

-אבל אל תשכח שאחרי שעבר מועד התשלום (בדרך כלל 3חודש) הקנס נהיה פי 1 וחצי שזה אומר אם הקנס היה 500 עכשיו הוא 750 וכך הלאה, שים לב לעניין.-

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

הן נכנסות לתוקף אבל התאריך הקובע לחישוב ההתישנות הוא מועד ביצוע העברה.

כלומר, אם העברה בוצעה לפני שנה ורק כעת אחרי שנה ניתן פסק הדין הן יתישנו בעוד שנה ולא שנתיים.

לכן אין שום משמעות למשוך את זמן המשפט, הנקודות יחשבו תמיד לפי מועד ביצוע העברה ולכן במקרה הזה הן יאוחדו ברגע שיהיה פסק הדין

פורסם

1. אם אתה משלם את הדו"ח במהלך ה-90 יום, הנקודות מתווספות מיד, החל מיום העבירה.

2. אם אתה לא משלם את הדו"ח במהלך 90 יום, הנקודות מתווספות אוטומטית החל מיום העבירה.

3. אם במהלך 90 יום אתה כופר באשמה ומבקש להישפט - הנקודות מוקפאות עד לתוצאות המשפט.

לערער על הקנס אפשר תוך 30 יום.

לבקש להישפט אפשר תוך 90 יום.

מי שמתעלם מהתשלום - כעבור 90 יום יש תוספת 50 אחוז. אח"כ יש תוספת של 5 אחוז כל חצי שנה נוספת.

אי אפשר לבקש להישפט כעבור 90 יום, העונש הופך לחלוט.

בנסיבות מיוחדות (כגון שח"ו היית מחוסר הכרה ומאושפז בבית-חולים וכד'), אפשר לבקש לפנים משורת הדין להחזיר הגלגל לקדמותו ע"מ לבקש להישפט או לשלם הקנס המקורי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...