Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין משותף בקומה 2.

על קיר הבניין החיצוני יש צמח מטפס ותיק ודי יפה (ראו תמונות) שמשיק לחלון המטבח שלי.

שנים ארוכות לא היתה שום בעיה, עד שלפני כמה ימים גילינו שכורסם חור ברשת נגד יתושים.

סתמתי אותו בהדבקת חתיכת רשת נוספת ולמחרת כורסם עוד חור (בינתיים אני סוגר את הזכוכית בלילות למניעת ביקורים לא נעימים).

אני משער שמדובר בחולדות שעולות דרך הצמח,בפרט שעוד שכן התלונן על כך.

יש מה לעשות לפני הדברה כוללת (שאני לא בטוח שתעזור אם החולדות באות מהסביבה הקרובה). לעקור לחלוטין את הצמח קצת חבל לי וזה גם די קשה. מלכודות דבק יעבדו על חולדות ? אני יודע שהן אולטרה-חכמות, נראה לי שהן לא יתפתו.

13Jun_0001.jpg

13Jun_0002.jpg

13Jun_0003.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שלום רב !

לא צריך שום נקניק ושום בטיח.

צריך לקנות פתיונות רעילות שהחולדות מאד אוהבות !

זה מגיע בחבילה של כמה קוביות.

מרגע שהחולדה אוכלת את הרעל, לוקח כ4 ימים עד למותה.

הרעל הזה גורם לחולדה להיות מ-א-ד צמאה, והיא תעשה הכל כדי להגיע למקור מים.

היא גם תצא ולא תחשוש מבני אדם כ"כ לקראת הסוף בניסיון להגיע למים.

בשלב הזה היא גם כבר לא ממש זזה מהר וניתן לגאול אותה מיסוריה במהירות.

נכון, מלכודת דבק של עכברים זה בדיחה משעשעת עבור חולדה.

יש גם מלכודות אלימות יותר ופחות.

ויש גם מלכודת מעניינת מאד:

אין כלוב ואין כלום. החולדה צועדת לה בביטחה בתוך שרוול מסויים אל הפיתיון הטעים ואז ! בזזזזזזזז

מתחשמלת למוות.

אצלי בבניין גם הייתה בעיה של חולדות.

יצרנו קשר עם העירייה והם באו ועשו הדברה. ההדברה שלהם לא ממש טובה, כי אסור להם לפזר את הרעל כדי לא להרוג חתולים. כך שכדאי להציב שילוט עבור החולדות שיידעו לאן ללכת כדי למצוא את הרעל שלהן.

בסופו של דבר, החולדה נכנסה לבית אחד הדיירים ששמו לב בזמת אמת שהיא נכנסה לחדר בבית והם נעלו את הדלת.

למחרת הגיע מדביר מנוסה ביותר, אני הצטרפתי להרפתקאה ומקץ שעה היא הייתה אצלי בשקית בדרך לפח האשפה.

אם אתה מאזור המרכז, אני אמליץ לך על מדביר שגם לא ישדוד אותך.

פורסם

יש ב ACE מלכודת עכברים מפלסטיק(כל מיני גדלים), מאוד חזקה וכואבת + פתיון

פועלת על קפיץ שברגע שהעכבר נוגע אפילו עם השערה של השפם נסגרת עליו המלכודת

תפסתי איתה היום עכברון קטנטן לפני שהגיע לגיל בגרות

תזהר מאוד עם המלכודות היותר גדולות(שמיועדות לעכברושים) רק מעוצמת הסגירה והרעש קופץ לך הלב לתחתונים ותשמור על האצבעות

ממליץ בחום

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני לא רוצה לשים מלכודת קפיץ כי רק חסר לי שאיזה ילד יכניס לשם יד וישבור לו את האצבעות.

איפה קונים פתיונות רעל לחולדות ? לא צריך רשיון מדביר לזה ?

פורסם

אתה יכול להזמין את המוקד העירוני לבצע את ההדברה.

ככה תחסוך מעצמך התעסקות בנושא, וגם לא תעבור על החוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הם אמורים להגיע מהר, תגיד להם שיש ממש מגיפה. פשוט להתקשר מוקד 106.

קח בחשבון שאם מישהו מתלונן ששמת רעל, אתה בצרות!

בדוק בפקע המשביר לחקלאי מה יש להם שהם יכולים למכור לך. לא לשכוח להשתמש בכפפות מנתחים בשימוש עם הרעל.

in the face

with a chair

פורסם

שום לא חוקי !!

ואם אתה ממש מתעקש, אז אפשר לקשור את קובית הרעל כיוון שהיא חלולה ומאפשרת בדיוק את זה.

חוט ברזל כמובן. ההדברה של העיריה לא ממש שווה כלום, קראו את תגובתי הקודמת.

היכן מוצאים את הרעל ?

בחנויות של מוצרים חקלאיים.

אתה גר באזור המרכז?

יש לי בטוח איזו קוביה לתת לך אם אתה רוצה.

אם יש לך עסק עם חולדה אחת, קוביה אחת תספיק.

אם כן, צור קשר בפרטי.

הקוביות הללו יעילות מאד !

לי הייתה רק חולדה אחת, חבר שלי עם אותן קוביות, נפתר מכ5 חולדות !!

אז פשוט תקשיב לעצה של בעלי ניסיון.

כי האופציה השניה (קרב פיזי) עשוי להיות גם מסוכן !

(אצל השכן שלי, מדביר מקצועי של עשרות שנים נלחם איתה וגמר אותה, אני סיפקתי תחמושת. היה מרתק)

פורסם

גם אצלי וגם בבית של חבר תפסנו חולדות מציקות בכלוב.

לחבר היתה בעיה כמו אצלך, צמח מטפס ליד החלון, הוא שם מלכודת כלוב עם פתיון על אדן החלון .

ברגע שהיא נוגעת בפתיון הכלוב נסגר.

היא לא נפגעת ואתה יכול לשחרר אותה אחר כך.

אני את שלי שחררתי ליד אונברסיטת חיפה, שתקבל קצת השכלה (וגם כי אני גר לא רחוק משם)

תמונה שלה:

img0331y.jpg

פורסם

פטנפ של רוסים:

קח גבס (קלסימו) וערבב אותו עם סוכר.>

החולדה תאכל מזה.>

שים ליד קערה עם מים.>

יציקת גבס בקיבה\מעיים של החולדה.>

חולדה מתה>

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
שום לא חוקי !!

ואם אתה ממש מתעקש, אז אפשר לקשור את קובית הרעל כיוון שהיא חלולה ומאפשרת בדיוק את זה.

חוט ברזל כמובן. ההדברה של העיריה לא ממש שווה כלום, קראו את תגובתי הקודמת.

היכן מוצאים את הרעל ?

בחנויות של מוצרים חקלאיים.

אתה גר באזור המרכז?

יש לי בטוח איזו קוביה לתת לך אם אתה רוצה.

אם יש לך עסק עם חולדה אחת, קוביה אחת תספיק.

אם כן, צור קשר בפרטי.

הקוביות הללו יעילות מאד !

לי הייתה רק חולדה אחת, חבר שלי עם אותן קוביות, נפתר מכ5 חולדות !!

אז פשוט תקשיב לעצה של בעלי ניסיון.

כי האופציה השניה (קרב פיזי) עשוי להיות גם מסוכן !

(אצל השכן שלי, מדביר מקצועי של עשרות שנים נלחם איתה וגמר אותה, אני סיפקתי תחמושת. היה מרתק)

שום לא חוקי?

אתה מבין שאתה מטעה אותו וגורם לו לעבור על החוק?

אתה יודע שהעירייה שהם באים לשים רעל הם תולים שלים באזור שהם פיזרו רעל כדי ליידע בעלי כלבים\חתולים והורים לילדים קטנים? איך אתה הית מתנהג אם הכלב שלך היה אוכל רעל כי לא ידעת שפיזרו? או יותר גרוע, אחד הילדים שלך או האח הקטן שלך?

in the face

with a chair

פורסם

טוב, אני אנסה מלכודת (איפה יש להשיג משהו איכותי?), למרות שעם כל הרחמים שלי אני לא מתכוון להשאיר את החולדה חיה, סורי :(

על שיטת הקמח מעורב בסוכר עם מלט או גבס כתב לי גם עוד מישהו בפרטי, אני אנסה גם את זה. לגבי הרעל אני גם לא מאמין שזה חוקי לגמרי, כי פעם רציתי לקנות חומר להדברת פרעושים במפעל וסרבו למכור לי, רק עם רשיון מדביר.

נושא החשיפה לילדים/חיות דווקא פחות מדאיג אותי כי אני יכול לתלות את הפתיון על הסורגים עם איזה חוט ברזל ואז אף אחד לא יגע בו חוץ מהחולדה.

לדעתי לא מדובר רק בחולדה אחת, אם כי העובדה שהיא חוזרת לבקר ולנסות להכנס כל לילה מעידה על זה שאולי זו דווקא כן אחת ספציפית.

פורסם

למרכסמים גוססים יש נטייה לחפש פינה שקטה למות בה. התוצאה עלולה להיות גופה מרקיבה וסירחון עז, ועכשיו לך תחפש את מקור הריח בכל הפינות הנסתרות בבניין. שלא לדבר על לסלק את הגופה המצחינה והרקובה.

לדעתי מלכודת נעילה היא הפיתרון הכי טוב. כמובן שצריך לשים לב שאתה רוכש מלכודת בגודל המתאים, כי מלכודת גדולה לא אפקטיבית לעכברים קטנים ומלכודת קטנה לא אפקטיבית לחולדות. אחר כך תעשה עם המכרסם מה שבראש שלך, למשל לשחרר ליד המפעל של המתחרים שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...