Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה יעלה לקנות יריעות בד להערכתם לדלתות של מאזדה 323(00').

ואם הוחלט לעשות אצל מתקין,כמה מתקינים לוקחים על זה בערך? טווח מחירים?

פורסם

זה תלוי איזה יריעות בידוד אתה קונה ואצל מי אתה קונה אותן.

היות ואסור להמליץ על מתקינים - פנה אליי בהודעה פרטית ואני אתן לך כבר את כל הפרטים שאתה צריך וגם כמה וכמה מקומות ומתקינים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר מדברים על כיוונים אז אני אתעלק בשאלה קטנה.

מאיפה כדאי לבצע את החיתוכים? מהמגברים או מהHU?

המעכרת שלי היא:

HU - PIONEER 690UB

מגבר 4 ערוצים - JBL GTO504

קומפוננט 6.5 - Lightning Audio S4.65C

6*9 - JBL CS3196

מונובלוק - Lightning Audio B2.250.1

סאב - ROCKFORD P1

פורסם

בד"כ עדיף לכוון מה HU, מהסיבה הפשוטה היא שהכיוון שם הוא דיגיטלי ואתה יודע בדיוק על איזה ערך כיוונת, בניגוד למגבר בו הכיוון נעשה ע"י פוטנציומטר אנלוגי, ואין דרך לדעת מה דיוק הכיוון.

מתחדשת*

פורסם

לשאלה האחרונה בדיון,לפי איזה שיר כדאי לכוון?

יש לכם רשימה של שירים שבהם אתם מכוונים? שירים שקל לזהות עיוות וכו'? יעזור מאוד

פורסם
שווה גם לחשוב על חתיכת יריעת בידוד, אפילו לא שלימה, רק כדי לבצע חפיפה בין הטבעת לפח עליו היא יושבת.

עוזר לייצוב הטבעת ולמנוע מעבר אויר בין הטבעת לפח הדלת.

מה גורם מעבר של אוויר בין הטבעות לפח של הדלת?

פורסם

ואיך תורמת אטימה מלאה לסאונד? או אם תרצה מה רע בזה שאין אטימה מלאה?

(אני שואל מתוך חוסר ידע) כי אצלי באוטו הרמקולים מוברגים חזק אבל הם באוויר.

פורסם

רציתי להגיד תודה רבה גדולה ל lanosforce,על העזרה והסבלנות,כיף לקרוא הודעות שלך בפורום ובדיון הזה בפרט,הודעות ארוכות,מפורטות וברורות,כן ירבו.

תודה רבה נוספת לכל מי שעזר.

• תוכן חדש...