Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!,

טוב אז אתמול אחרי שנה על סקודה אוקטביה האוטו הפשוט מעולה הזה,נהגתי על ג'אסטי כי זה מה שיש בינתיים עד שנביא אוטו אחר.הייתה לי חווית נסיעה כ"כ גרועה הרגשתי שאני על עגלה עם סוס מרדן של אלטעזאכן.נאלצתי להפעיל כ"כ הרבה כוח לסובב את ההגה.הגיר מרגיש שונה מאוד ולא מדוייק.בגלל שאני רגיל לדיזל ולשחרר לאט את הקלאץ' בלי גז אז האוטו נכבה לי 3 פעמים וכולם צפרו לי.הקלאץ' מאוד מאוד קצר ובכלל הרגשתי כ"כ לא בטוח עם האוטו.אמנם הגעתי איתו ל100 באיילון,אבל הייתי כ"כ לא בטוח,ראיתי את הפנים של אבא שלי והן אמרו הכל.נסיעה ראשונה על האוטו ואני מרגיש זוועה,אני פוחד לקחת את האוטו לבד לנסיעה.יש פה אנשים שנהגו על פונטו? אני ממש רוצה לקנות את האוטו הזה שנתון 05-06,עד כמה הוא יותר נוח לנהיגה מהג'אסטי?.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מניסיון? כמעט כ-ל דבר חוץ מפיאט אונו מרגיש יותר בטוח לנסיעה מסובארו ג'סטי.

לאחי הייתה פיאט אונו ישנה שהוא רק הציא רישיון ואני זוכר שהאוטו הזה היה פשוט מתנדנד עם הרוח שהיינו נוסעים בכביש החוף.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מה אתה משווה בכלל פונטו 2006 לג'אסטי המחרידה? אין שום קשר, כמו שאין קשר בין סובארו ג'אטסי לפורד מודל T.

אני עברתי לאחרונה מרכב דיזל לפונטו בנזין, גם לי הרכב היה נכבה בהתחלה, קלאץ' קצר יחסית.

הרכב שאתה נוסע עליו הוא רכב גישור עד לרכב הבא?

פורסם

כן זה הרכב של אבא שלי. הוא לא צריך יותר מזה כי רוב הזמן הוא נוסע רק לעבודה וחזרה .האוקטביה הייתה פשוט עולם אחר, מרגישים שזה אוטו ולא משהו שעף ברוח כמו מרי פופינס. זה אכן רכב גישור ואני לא מתכוון לנסוע בו יותר אלא אם כן השתגעתי. אפילו לא הייתי בטוח להחנות אותו בעעע. העניין של מעבר מדיזל לבנזין הוא קצת קשה אה?, עולם אחר.כאחד שנוהג על הפונטו מה החוות דעת שלך?. פתאום אני מבין למה אנשים רוצים אוטומט.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני דווקא לא.

תמיד אני יעדיף ידני.

הספייס מאוד ידידותית גם כידנית, אין לך ממה לחשוש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
חברים שלום!,

טוב אז אתמול אחרי שנה על סקודה אוקטביה האוטו הפשוט מעולה הזה,נהגתי על ג'אסטי כי זה מה שיש בינתיים עד שנביא אוטו אחר.הייתה לי חווית נסיעה כ"כ גרועה הרגשתי שאני על עגלה עם סוס מרדן של אלטעזאכן.נאלצתי להפעיל כ"כ הרבה כוח לסובב את ההגה.הגיר מרגיש שונה מאוד ולא מדוייק.בגלל שאני רגיל לדיזל ולשחרר לאט את הקלאץ' בלי גז אז האוטו נכבה לי 3 פעמים וכולם צפרו לי.הקלאץ' מאוד מאוד קצר ובכלל הרגשתי כ"כ לא בטוח עם האוטו.אמנם הגעתי איתו ל100 באיילון,אבל הייתי כ"כ לא בטוח,ראיתי את הפנים של אבא שלי והן אמרו הכל.נסיעה ראשונה על האוטו ואני מרגיש זוועה,אני פוחד לקחת את האוטו לבד לנסיעה.יש פה אנשים שנהגו על פונטו? אני ממש רוצה לקנות את האוטו הזה שנתון 05-06,עד כמה הוא יותר נוח לנהיגה מהג'אסטי?.

לא יודע איך ניתן לבצע השוואה. אך בכל זאת אומר כמה דברים.

כשאני עולה לנהיגה גל אוטו יש בדרך כלל יש שלב למידה. אתה לומד ומכיר את האוטו ומתחיל להבין את הגבולות בהן הרכב מתנהג סביר.

בהרבה מקרים התנהגות כביש תאוצה והתחלת נסיעה עשויים להיות שונים מרכב אחד למשנהו. בודאי ברכב שהוא דיזל לבין רכב בנזין .

אין פלא שהיית רגיל להתחלת נהיגה בדיזל באופן רגוע וללא מאמץ מיוחד לעומת הבנזין שדורש קצת שיתוף של דוושת הגז.

מעבר לכל הדברים זה לדעת להנות מהרכב שאתה נוהג בו בלי השוואות לרכב אחר.

אני נוהג בפז'ו 307 וגם בג'סטי מודל 94 ידנית.ותתפלא שאני אומר לך שאני נהנה לנהוג בשתי המכוניות.

סופ"ש נעים!!!:-D

צ'צ'יק

פורסם

תשמע הג'אסטי עכשיו השאירה בי משהו שלא היה לפני, אני פוחד לקנות אוטו בלי שאני מכיר אותו מספיק טוב. בתכל'ס היית קונה אוטו שרק נסעת עליו נסיעת מבחן קצרה לפני קניה?.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

זה הכל עיניין של הרגל בלבד.

אחרי תקופה מסויימת (לאחד לוקח יותר זמן, לאחר פחות) מתרגלים לכל דבר, ומקבלים תחושת בטחון.

כשקניתי את החיפושית שלי לפני 4 שנים, אחרי נהיגה ראשונה בה גם כן הייתי בהלם עמוק ולא הבנתי איך אנישים מסוגלים לנהוג על הדבר הזה, ועוד על כביש מהיר. לפני כן לא נהגתי על שום דבר דומה, הייתי רגיל לאוטו מודרני יחסית.

אחיר שנהגתי על חיפושית עוד ועוד התחליתי להתרגל, ואחרי פרק זמן מסויים הבנתי שזה לא "ביג דיל", ואפשר להסתדר בהחלט, גם מחוץ לעיר וגם בחניות.

פורסם

לפי דעתי, לכמה חברים שלי היה גסטי, וזה רכב נהדר,מבחינת אחזקה ומבחינת עלויות שוטפות,דלק ועוד.

הוא לא כ"כ נוח, לא מרווח, לא ממש יציב מעל 120 קמ"ש,ואין לו הגה כוח(מתרגלים) אבל לראיה יש לאבא שלך אחת, תחשוב למה הוא עדיין מחזיק בה אם היא כ"כ גרועה?!

לפי דעתי את המעלות של הרכב הזה מרגישים בד"כ אחרי כמה שנים שמחזיקים בו,ואז מבינים...כמה חוסכים!

שאל בעלי מקצוע, שאל את צביקה מהפורום מה דעתו על גסטי,ותראה מה יאמרו לך.

חוץ מזה עברת מאוקטביה לגסטי, נו, מה אתה מצפה?!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אולי יש אנשים שיש להם דרישות בחיים חוץ מלחסוך כסף?!

בן אדם מדבר איתך כמה שהאוטו גרוע ואתה מסביר לו כמה הוא זול :roll:

emotion of motion

פורסם

בוקי, נכון לעכשיו אני מעדיף להתנייד על האופניים שלי. אם זה יהיה מקרה חירום אני אסע על האוטו. הדבר שהכי הפריע לי באוטו זה ההיגוי המזוויע, זה באמת הקש ששבר את גב הגמל, להיות רמבו בשביל להיכנס לחניה. אבל גם כל מה שניסיתי מבחינת נסיעה נוחה יותר לא עזר. האוטו לא אפשר לכוונן את ההגה והכסא בצורה מיטבית. אחותי נוהגת על האוטו איזה חודשיים והיא אומרת שאני סתם מתפנק. אגב יש פה מישהו שקנה רכב ראשון מבלי לנסוע בו לפני זה?. אני מדבר על ביצוע נסיעת מבחן ברכב וזה הכל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

רמבו? יש לי ילדה בכיתה בחורה צנומה שמסתדרת בלי הגה כוח ובלי יותר מידי תלונות, וגם אחותך אומרת לך את זה.

תשלח לי אבל אין לך הגדרה יותר טובה ממפונק.

פורסם

אין ספק שזה הבדל משמעותי המעבר מאוקטביה לג'סטי.

הג'סטי זה רכב צר מאוד,קטן, גלגלים צרים ולא בטיחותי...

עוד לא הבנתי למה מכרתם את האוקטביה,אם זה מסיבות כלכליות או מסיבות של מה צריך יותר חוץ מלהגיע לעבודה וחזרה,היה כבר עדיף ללכת על יונדאי אקסנט או מיצובישי לנסר משנות ה90,גם אם צריך לשלם קצת יותר זה שווה את זה כי אתה גם קצת יותר בטוח על הכביש מלנסוע על ג'סטי.

• תוכן חדש...