Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוי ואבוי! נגמר 24! מה נעשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים,

סיימתי לראות לפני שעה את פרקים 23 ו24 ברצף.

הסוף מעולה, לא היה באמת יותר מדי אפשרויות להחלץ ממסע הקטל של ג'ק.

אני בהטחלה חשבתי שקלואי תכוון את המזל"ט להתרסק על המוציא להורג, שיחת הטלפון הייתה יותר עדינה :).

ההתחלה הייתה באמת מסטיק אבל אחרי שנגמר עניין הברחת המוטות הגרעיניים התחיל להיות יותר מעניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מעולם לא הפסדתי פרק של הסדרה הזו , החל מהעונה הראשונה אני לפי קצב השידור בארה"ב,

כל בוקר אחרי השידור שם הורדתי את הפרק וצפיתי בו באותו היום, 8 פאקינג עונות.

אני חושב שזו סדרת מופת ומתכנן לרכוש את כ-ו-ל-ה (כולל הסרטון ההוא באפריקה לפני אחת העונות) בDVD או BLU-RAY , מה שבא בא, הכל יהיה.

לא אכפת לי המחיר, זו סדרת ענק והיא נכנסת להיכל התהילה האישי שלי יחד עם "המגן" המדהימה ו"ניקיטה" המצויינת.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מחזק את הסופר T, חוץ מהקטע עם ניקיטה שהייתה קצת... קנדית מדי.

הם השאירו את הסוף פתוח, כל עוד ג'ק לא מת או חי באושר ועושר - יש מקום לעוד עונה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נראה לך שלא יהיו ספוילרים בשרשור על סיום עונה?

דבר נוסף, עונה נוספת לא תהיה אבל יש שמועות על סרט?!

דבר נוסף 2, רק לי נראה שבעונה האחרונה, ומודגש במיוחד בפרק הסיום/לפני סיום (אני לא זוכר בדיוק באיזה היה) דחפו פרסומות סמויות לרכבי יונדאי החדשים?!

פורסם

ארז,

בטלויזיה האמריקאית נהוג לשלב ספונסרים בסדרות ענק כחלק מהעניין ,

בעונה האחרונה של 24 זה היה הטלפונים של ספקי הרשת שם (שכחתי את שמם) ויונדאי.

לכולם שם היה טלפון טאץ' כזה שעשו עליו קלוזאפים מידי כמה פרקים, ויוצא שכולם (חוץ מהנשיאים) נמצאים ביונדאי ולעיתים גם שברולט, ג'ק גונב יונדאי קופה שם באחד הפרקים (אמנם ג'נסיס קופה אבל עדיין יונדאי) והסוכנים מתניידים ביונדאי חלק מהזמן.

בעונות קודמות היו קטעים של מימון של טויוטה ושל שברולט - לא חדש והאמת לא עד כדי כך ברור למי שרגיל לזה באופי הטלוויזיוני שלו (משמע, האמריקאים), דוגמא טובה לזה הם הודעות הספונסרים במשחקי האן.בי.איי שחלק מהם , אגב, הם המארינס של צבא ארצות הברית (בעיקר כדי לעודד גיוס) - ניתן לראות מסכי סטטיסטיקה ומהלכים שהם "בחסות" חברה מסויימת ואז הלוגו שלה מופיע שם.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אייל, שווה ביותר ואף ממכר.

העונות הראשונות, בעיקר 1-3 הם לדעתי הטובות ביותר.

ממליץ בחום.

פורסם

מאיפה אני אעביר לך פרקים? זה לא חוקי.

וכן, הפרסומת ליונדאי של הנסיעה ברוורס באמצעות המצלמה - מופרזת לחלוטין...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לסצנה הזו בדיוק התכוונתי! עשו את זה כל כך "מהותי" שחשבתי שמישהו יבוא לו בהפתעה מאחורה ויכנס בו או שיירו עליו או משהו שקשור לסדרה.

אבל מה, לא!, בסה"כ עשה רברס! סצנה שלמה של בן אדם עושה פאקינג רברס עם האוטו באמצעות המצלמה האחורית!

פורסם
מחזק את הסופר T, חוץ מהקטע עם ניקיטה שהייתה קצת... קנדית מדי.

הם השאירו את הסוף פתוח, כל עוד ג'ק לא מת או חי באושר ועושר - יש מקום לעוד עונה! ל

1) פטה וויליסון ששיחקה את ניקיטה,היא אוסטרלית במקור :)

2) לפי כל פורום שביקרתי בו,כולם סבורים שלא תהיה עוד עונה.

(חשוב לשמור על טעם טוב אתה יודע,ולא למתוח יתר על המידה) ;)

לסצנה הזו בדיוק התכוונתי! עשו את זה כל כך "מהותי" שחשבתי שמישהו יבוא לו בהפתעה מאחורה ויכנס בו או שיירו עליו או משהו שקשור לסדרה.

כנ"ל,הייתי בטוח שיקרה לו משהו,איכשהו.

אגב,ראיתי את הפרק הראשון בעונה הראשונה של הסדרה,והיא שעממה אותי. מספר שנים אחר כך ניסיתי שוב בעונה ה5 ומשם רותקתי למסך :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...