Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי מעוניין לדעת אם מישהו יודע האם סוכנות פולקסווגן מצמידה את מחיר הרכבים ליורו או לדולר?

הזמנתי את השירוקו ואני מתלבט אם לחכות או לא, כשהייתי בשתי סוכנויות ושאלתי על אפשרות הוזלת המחירים בעקבות הירידה החדה של היורו לשתיהן היתה את אותה התשובה שפולקסווגן מוצמדים לשער הדולר ולא ליורו, מישהו יודע אם יש אמת בדברים? והאם כדאי לחכות עם ההזמנה, מה אתם אומרים ?

פורסם

ע"פ סוכן מכירות בסוכנות הם רוכשים את המכוניות בדולר, ניסיתי להסביר לו שזה יפה שהם קונים את זה בדולר כי ערך הרכב נקבע ע"פ המטבע המקומי בכל זאת הסוכן התעקש אני החלטתי לא להתווכח, אז ע"פ סוכן VW בשם אורי ועוד אחד בשם אלפרד מסוכנות ג.ג.ג. רעננה זה נקנה בדולר

פורסם

Sucro יכול להיות שהם לא הבינו אותך או שאתה לא הבנת אותם כיום רכבי פולקסווגן בארץ מייבאים מגרמניה מלבד הפולו שמיובאת מספרד והג'טה ממקסיקו, כך שאפילו הפולו נכללת באותו מטבע ספרד>יורו זאת אומרת שהג'טה היא היחידה שמיובאת לארץ ואותה קונים בדולר אז, איך המשפט הזה הולך "שלא יעבדו עליכם". 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

באמת נשמע מאד תמוהה שהם קונים את הרכבים בדולר, אבל כולם הולכים עם אותה " האמת " ? אולי כשהיורו עולה אז זה מוצמד ליורו ושהיורו יורד אז הם על הדולר, אתם קולטים איך הם עובדים עלינו פה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...