Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל חברי הפורום, אתמול בשעות הצהריים עמדתי עם הרכב שלי בצד הכביש כאשר אוטובוס של ''דן'' הגיע מאחורי, הוא עקף אותי אך תוך כדי העקיפה הוא פגע בי ושרט לי את הדלת.

הלכתי למשטרת מרחב ירקון והביאו לי דף למלאות בו פרטים ותיאור התאונה, השוטר אמר לי שאני צריך לנסוע ולהביא את זה לתחנה שברחוב סלמה, אך חבר אמר לי פשוט לצלצל ל''דן'' ולהתלונן על הפגיעה. מה הדבר המומלץ לעשות?

המשך יום נעים.

פורסם

אם אני מבין נכון, והוא פגע בך וברח, המשך את הטיפול בשני המישורים. גם זה המשטרתי וגם הביטוחי,דרך דן כמו שאמר החבר. (כדי שיתקנו לך את הרכב על חשבונם).

מאחר ואתה יודע מי הבעלים של הרכב הפוגע (כחול וגדול...) הפניה למשטרה "כדי לאתר את פרטי הנהג" לא נחוצה, אך היא נחוצה כדי לחנך את החוצפן שאם פוגעים במישהו, נהוג לעצור, לדרוש בשלומו ולהחליף פרטים.

כמובן שאם תוותר על הפניה למשטרה ותפנה רק לדן כמו שהציע החבר,זה ישמח אותם מאד, (והכי את הנהג ספציפית כמובן)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אם אני מבין נכון, והוא פגע בך וברח, המשך את הטיפול בשני המישורים. גם זה המשטרתי וגם הביטוחי,דרך דן כמו שאמר החבר. (כדי שיתקנו לך את הרכב על חשבונם).

מאחר ואתה יודע מי הבעלים של הרכב הפוגע (כחול וגדול...) הפניה למשטרה "כדי לאתר את פרטי הנהג" לא נחוצה, אך היא נחוצה כדי לחנך את החוצפן שאם פוגעים במישהו, נהוג לעצור, לדרוש בשלומו ולהחליף פרטים.

כמובן שאם תוותר על הפניה למשטרה ותפנה רק לדן כמו שהציע החבר,זה ישמח אותם מאד, (והכי את הנהג ספציפית כמובן)

נתקו

לא הייתי מגדיר את זה כפגע וברח..

נהג אוטובוס יכול לשרוט רכב קלות ואפילו לא להרגיש.

חברות אגד ודן רציניות ומורגלות לטפל בנושאים אילו.

תתקשר לסוכן ביטוח שלך ותמלא טופס מקרה , תן לו לטפל בנושא מול דן.

בהצלחה.

• תוכן חדש...