Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיז'ו 306 1600 ידנית שנת 98 . הקלאץ' פתאום החל לפעמים לא להפריד, כשלוחצים על הדוושה יש מין קליק וצריך ללחוץ עוד פעם-פעמיים עד שמסתדר. המוסכניק שלי החליף לי כבל קלאץ' אז מן הסתם זו לא הבעיה. מה זה יכול להיות?

תודה

זיו

306 דיאמונד

פורסם

שלום זיו.

הקלאץ ברכב שלך הידראולי או כבל?

במידה וזה הידראולי תבדוק מפלס שמן משאבת קלא'ץ, ותבדוק את המשאבות שהם לא נוזלות.במידה ואחת מהמשאבות נוזלות אין לחץ שמן מספיק.

ובמידה וזה כבל תנסה למתוח את הכבל אולי או לא מפריד עד הסוף.

נירן.

פורסם

ב306 זה כבל עם ראצט' מחורבן. צריך להחליף כבל, אבל מקורי הוא מחזיק כמו שצריך.

אם החליפו לך כבל ועדיין יש בעיה? אולי המכונאי לא מכיר את מנגנון הראצ'ט. יש ברגלית קפיץ שמחזיר אותה בכוח למעלה, המטרה של זה ללחוץ על כפתור של הראצ'ט שיביא אותו למצב מתיחה מקסימלי. לפעמים לא מחזירים את המנגנון כמו שצריך והוא לא עושה את הפעולה שלו. עצתי קח מברג שטוח רחב תכניס את הראש מתחת לדשבורד, איפה שאתה רואה את הקצה של הפלסטיק שנכנס מבחוץ, ממש מיד איפה שיוצא הכבל מהשרוול, תלחץ את הפלסטיק כלפי חוץ לכיוון המנוע. זה כמו בוכנה כזאת ואז הראצ'ט ימתח למקסימום ויכוונן את עצמו לבד.

פורסם

יש לי פיז'ו 306 1600 ידנית שנת 98 . הקלאץ' פתאום החל לפעמים לא להפריד, כשלוחצים על הדוושה יש מין קליק וצריך ללחוץ עוד פעם-פעמיים עד שמסתדר. המוסכניק שלי החליף לי כבל קלאץ' אז מן הסתם זו לא הבעיה. מה זה יכול להיות?

תודה

זיו

תגדיר לא מפריד כמה שיותר במדוייק.

כמה נמוך מתחבר הקלאץ' יחסית לתנועת הדוושה?

• תוכן חדש...