Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק 5 דל' Vs מאזדה 3 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיויק כל כך יפה ומיוחדת, פשוט התאהבתי ברכב הזה. לעומת זאת אם תקנה את ה3 אתה תרגיש כמו עוד חייל בצבא הליסינג.

כל הפרטים הטכנים הרבה פחות משמעותיים, הכי חשובה היא ההרגשה שלך! תעשה נסיעת מבחן וכמובן שתיקח את הסיויק :)

פורסם
הסיויק כל כך יפה ומיוחדת, פשוט התאהבתי ברכב הזה. לעומת זאת אם תקנה את ה3 אתה תרגיש כמו עוד חייל בצבא הליסינג.

כל הפרטים הטכנים הרבה פחות משמעותיים, הכי חשובה היא ההרגשה שלך! תעשה נסיעת מבחן וכמובן שתיקח את הסיויק :)

צודק לחלוטין.... יש לי מספיק ליסינג אחת בבית (מהעבודה),לא צריך עוד אחת

אז נכון שה-3 מאובזרת יותר (הדבר העיקרי שאולי חסר לי זה הסאנרוף, כל השאר שטויות) אבל ההונדה מיוחדת ויפה פי כמה וכמה ממנה ופחות נפוצה ממנה בכבישים. אני לא רואה גם התנהגות כביש שונה במיוחד שתצדיק את עדיפות ה-3 על הסיוויק

ה-3 לא מושכת אותי במיוחד ונראה לי שאלך על הסיויק,עכשיו שאני מסתכל על זה על הנייר ה-3 אולי יותר "משתלמת" אבל בתכלס הסיוויק הרבה יותר מושכת (גם וויזואלית) :)

ולבחור שכתב שאין גלגל רזרווי. אני חושב שזה בכלל לא חוקי למכור רכב בלי גלגל רזרווי!!

הרי בטסט בודקים אם יש לך משולש אזהרה,אפוד זוהר וכו'.... אז גלגל רזוורי הכרחי ביותר בשביל שהרכב יעבור טסט

תודה לכולם ושבת שלום!

פורסם

סליחה אבל אני לא מבין אנשים שמנסים להשוות אוקטביה עם מאזדה או הונדה

בנוסף אני חושב שאנשים שכתבו כאן לא שמו לב שמדובר בסיוויק 5ד ולא 4

פורסם

התנהגות כביש לא רואים!

ובטח שרכב בלי גלגל ספיר זה חוקי למכור-יש ערכת ניפוח

מאוד מאוד נפוץ באירופה-מיועד לחיסכון במקום משקל וכסף

מגיע במיאטה,סדרה 5,פורד גלאקסי/אס-מקס,סיויק האצבק ועוד

פורסם

וואלה אתה מחדש לי פה....

אז מה אני עושה במקרה של פנצ'ר? איך ערכת הניפוח הזאת עובדת ואיך אני מגיע לפנצ'ריה לתיקון?

כמה ק"מ היא מאפשרת לי ליסוע?

פורסם

ברוב המקרים (מסמר/בורג) לא תצטרך את הערכה, תספיק המשאבה. עובד הרבה יותר קל/פשוט/מהר ונקי מהחלפת גלגל. הכול מניסיון. אבל תמיד נשארת אפשרות של פיצוץ אמיתי. תנסה ליהזכר, מתי זה קרה לך בזמן האחרון. קיים ברכב מקום לרזרבי, אבל תצטרך לקנות אותו בנפרד. אל תקנה בהונדה, הם פשוט גנבים. ממני ביקשו 2500 ש"ח.

פורסם

פנצר זה פנצר

אם יורד האויר אסור לך לנסוע עם הרכב בלי להחליף/למלא בדבק של הערכת ניפוח

אחרי השימוש יש להחליף צמיג

ואם מחליפים צמיג אחד-רצוי להחליף את המקביל שלו

פורסם

מי קבע?

אתה יכול לנסוע שעות ולפעמים גם ימים עם מסמר בתוך צמיג בלי לשים לב. ואחרי ניפוח מחדש אתה יכול להמשיך עוד עשרות ק"מ בלי לאבד לחץ אוויר. הכול זה בלי שימוש בחומר של ערכה.

מבירור עם פנצ'רמכר אתה יכול לתקן את הצמיג גם אחרי שימוש בערכה.

• תוכן חדש...