Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהבה לרכב לא קשורה לכמה הוא רכב טוב או רע.

הוא יכול להיות הרכב הכי לא אמין בעולם אבל אפשר עדיין לאהוב אותו (מישהו אמר לנצ'יה או אלפא?)

יוסי אני ממש לא אוהב את האירוסטאר שלי,אבל גם לא שונא,השבח לאל משרתת אותי ללא בעיות.

אחי בעיקר שאתה נהנה,קח לך לנצ'יה או איזה אלפא ותרגיש כייף וסיפוק,בעצם למה לא ?

אה אחי ?

פורסם

אלא אם כן קוראים לך אילן, אני לא אחיך.

ויש לי סיפוק מהוולוו שלי, למרות שאחרי שני שיפוצי גיר והחלפת גיר, וכל זה בחודשיים, אני מקבל אותה בחזרה היום.

אין קשר לכמה היא לא אמינה וכמה בעיות היא עושה, אני קניתי את הרכב הזה כי זה מה שאני רוצה וזהו.

גם מהפיאט שלי אני מרוצה ומסופק.

ביומיום אני עומד לקבל פיאט 500 חדשה מהעבודה אבל בכל מקרה לא עומד למכור את הוולוו או את הפיאט כי יש לי חיבה אליהן.

באותו אופן אני אקנה עוד רכבים לא ממש מוצלחים, פשוט כי זה מה שאני רוצה.

פורסם
אלא אם כן קוראים לך אילן, אני לא אחיך.

ויש לי סיפוק מהוולוו שלי, למרות שאחרי שני שיפוצי גיר והחלפת גיר, וכל זה בחודשיים, אני מקבל אותה בחזרה היום.

אין קשר לכמה היא לא אמינה וכמה בעיות היא עושה, אני קניתי את הרכב הזה כי זה מה שאני רוצה וזהו.

גם מהפיאט שלי אני מרוצה ומסופק.

ביומיום אני עומד לקבל פיאט 500 חדשה מהעבודה אבל בכל מקרה לא עומד למכור את הוולוו או את הפיאט כי יש לי חיבה אליהן.

באותו אופן אני אקנה עוד רכבים לא ממש מוצלחים, פשוט כי זה מה שאני רוצה.

רצונו של האדם כבודו.

אתה רואה ? אחד מסופק מוולבו עם שני גירים,השני ממיאטה,השלישי מג'יפ.

ואתה אף מתעלה על עצמך ומשחק אותה עם פיאט 600 .

אז מה בעצם רע בזה?

מותר לשאול ? הפיאט גם בגוון מתיישבים(מתנחלים). או שכאן החלטת ללכת על סטייל SUV עם הצבע.

פורסם

אוקי, הבנתי כבר!

אתה דתי לאומי.

אתה חושב שאם אני אומר שסטיישן זה של מתנחלים אז אני תוקף, למרות שסטטיסטית אני צודק.

אתה מנסה לעשות לעצמך פז"מ של הודעות על ידי זה שאתה עונה על כל דיון אפשרי.

אתה לא רגיל לדיונים רציניים ואתה סוטה מהנושא כל הזמן.

אין לך ביקורת עצמית ואתה לא ממש מבין חוש הומור של אנשים מסוימים.

אתה חושב שכולם קוראים את כל ההודעות ושאנשים יבינו בדיחות שקשורות לשרשורים אחרים אם הם קוראים את השרשור הזה. אפילו אותי בלבלת.

לא קראת באמת את חוקי הפורום.

אתה לא מבין שכאן זה לא צ'אט ואני פשוט רוצה לכתוב, לקרוא דעות ולהרגע, לא לנהל איתך דיאלוג כשאין לנו על מה לדבר באמת.

אתה נשמע כמו מתיחה של המנהלים שמנסים לבדוק את הסבלנות שלי (אם כן אז אני משועשע :) )

עוד משהו?

(והפיאט תהיה בצבע לבן עם פינים של באולינג מצויירים עליה בכל הכיוונים, אם כבר מעניין אותך).

פורסם
אוקי, הבנתי כבר!

אתה דתי לאומי.

אתה חושב שאם אני אומר שסטיישן זה של מתנחלים אז אני תוקף, למרות שסטטיסטית אני צודק.

אתה מנסה לעשות לעצמך פז"מ של הודעות על ידי זה שאתה עונה על כל דיון אפשרי.

אתה לא רגיל לדיונים רציניים ואתה סוטה מהנושא כל הזמן.

אין לך ביקורת עצמית ואתה לא ממש מבין חוש הומור של אנשים מסוימים.

אתה חושב שכולם קוראים את כל ההודעות ושאנשים יבינו בדיחות שקשורות לשרשורים אחרים אם הם קוראים את השרשור הזה. אפילו אותי בלבלת.

לא קראת באמת את חוקי הפורום.

אתה לא מבין שכאן זה לא צ'אט ואני פשוט רוצה לכתוב, לקרוא דעות ולהרגע, לא לנהל איתך דיאלוג כשאין לנו על מה לדבר באמת.

אתה נשמע כמו מתיחה של המנהלים שמנסים לבדוק את הסבלנות שלי (אם כן אז אני משועשע :) )

עוד משהו?

(והפיאט תהיה בצבע לבן עם פינים של באולינג מצויירים עליה בכל הכיוונים, אם כבר מעניין אותך).

יוסלה הגוון שבחרת לפיאט מדהים חד משמעית !מאוד הייתי רוצה לראות אותה.

דבר נוסף אין הרבה דתיים לאומיים בשכונת רמת אביב,אתה בטח יודע,יש מלחמה סמוייה עם ש"ס,על כוללים שהולכים להבנות אצלנו.

ובכן...יוסי,יש צדק בדבריך הקרם והסטיישן הולך עם מתישבים(מתנחלים)אבל יוסי...הולך גם עם בעלי נגריות שיש להם וולבו סטיישן עם גגון ענק לארונות שהם בונים,אבל רובם הם מתיישבים של מרכז ודרום.!(לא מתנחלים) שמרוכזים במזרח.

אבל הדיון הזה הוא אמיתי לחלוטין ומבטא היטב את רחשי ליבו של כל אחד מהמשתתפים בו,עד כדי נגיעה לדקויות...

• תוכן חדש...