Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה באמת רוצה לתקן את הפגיעה בצבע, תשלים שתצטרף לעשות את זה במוסך פחחות-צבע, אחרי שתשלים עם זה, נסה את השיטה שלך ולפי מה שיעצו לפניי - יצליח - סבבה לא יצליח תחזור לתוכנית המקורית איתה כבר השלמת...

אחלה פורום רכב, איפה מפרסמים פה מפגשים? אני מת כבר לעשות רייסים. סוף סוף נגמר המלווה והאוטו אחרי טיפול מוסך מוכן ומזומן
פורסם
אם אתה באמת רוצה לתקן את הפגיעה בצבע, תשלים שתצטרף לעשות את זה במוסך פחחות-צבע, אחרי שתשלים עם זה, נסה את השיטה שלך ולפי מה שיעצו לפניי - יצליח - סבבה לא יצליח תחזור לתוכנית המקורית איתה כבר השלמת...

+1

מחזק!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לך על השיטה של למלא.

הרי זה לא יראה יותר גרוע מהשריטה וגם ימנע מחלודה להתפתח ולהתפשט בעתיד.

לפחחות תוכל להכנס מתי שתחפוץ.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

השאלה איך אפשר למלא שריטה שהיא לא במכסה מנוע, אלא על הדלת, לדוגמא. הדלת נמצאת במצב אנכי והצבע ישפך מתוך השריטה, אז מה עושים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

טוב, הבנתי את הפואנטה. ממלאים בנגיעה, זה נוזל, אח"כ מלטשים.

פורסם

טוב, אז קוריוז קטן: הזמנתי פחית צבע מאיביי לפי קוד הצבע (שחור מטאלי, X42, הקוד נמצא על מכסה המנוע כשפותחים אותו). הצבע עוד לא הגיע, ובינתיים יש לי שני חורים מזעריים באיזור החלון של הדלת הימנית, חורים שנוצרו כנראה מפגיעת אבנים בדרך, וחשפו את המתכת לגמרי. פחדתי מחלודה. לקחתי צבע של תפילין (לפי ההלכה היהודית התפילין חייבות להיות בצבע שחור, ודתיים נוהגים להחזיק מיכל קטן של צבע שחור מבריק עם מכחול כדי לצבוע פינות בתפילין מידי פעם) ונתתי נגיעות קלות, סביב החורים המזעריים נוצרו עיגולים של צבע (שנזל החוצה כמובן).

לאחר חצי שעה של ייבוש, לקחתי מגבון לח וניקיתי את הפח, שמצופה אופטי-קוט ומעליו שכבת ווקס. הצבע עף בשניה, אבל הצבע שמילא את החורים נשאר.... והם הפכו עכשיו לבלתי נראים.

• תוכן חדש...