Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב מסוג סיאט איביזה הרכב משנת 2002 יד 3 ועשה 136000 אלף קילומטר המחירון של הרכב הוא 27 אלף אני יכל להביא ***להביא = לרכוש *** תרכב ***תרכב = את הרכב *** ב-24 אלף מה אתם אומרים?

פורסם

הקילומטרז' גבוה והיד גם כן, הייתי ממליץ לך בשנתון כזה לפזול לכיוון הונדה סיויק שנת 2000 SR שהייתה לי בעבר , אוטו מעולה מניסיון

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

ק"מ גבוה? זה יוצא כ 17000 ק"מ בשנה...יד שלישית גם כן נורמלית יחסית לרכב בן 8 שנים.

לא מבין בענייני מחירים אבל היו לי מכוניות מהדור הזה. הרכב כלל לא רע ואני מניח שתקלות ייצור כמו חלונות שנפלו, נפתרו.

תברר את הסטורית הטיפולים של הרכב ותקפיד שתהיה מסודרת. רכבי פולקסווגן/סיאט/סקודה רגישים מאד להזנחה. שיטה טובה לבדוק אם הרכב מתוחזק כיאות זה להציץ במיכל העיבוי. אם יש שם מים, תתרחק ותנוס על נפשך. אם יש נוזל ייעודי לקרור, תברך את בעל הרכב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

סיביק הוא רכב משפחתי ולא מיני כמו איביזה. הוצאות יהיו גבוהות יותר.

יד 3 ו 136K ק"מ זה לא הרבה תלוי גם במצב הרכב.

השאלההיא מהן הדרישות מהרכב ולמהדווקה איביזה כי ישנם רכבים טובים ממנה.

פורסם

הייתי בעל סיויק 2000 וטיפלתי בה רק במוסך מורשה, עלות הטיפולים אמורה להיות בסדר גודל של האיביזה החדשה שהזמנתי ככה שמבחינת אחזקה זה זהה, הביטוח גם כן באותו סדר גודל ומבחינת תצרוכת דלק הסיויק חיסכונית, הסיבה שרכשתי איביזה חדשה זה בגלל המחיר, בתור רכב משומש עדיף יפני יותר אמין מאשר גרמני/ספרדי. ו136000 ק"מ זה המון, את שלי מכרתי שנת 2000 עם 120000 ק"מ, יש מציאות בשנתונים הללו, הייתי ממליץ לך לחפש טוב יותר ולהיות סבלני:-)

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
הייתי בעל סיויק 2000 וטיפלתי בה רק במוסך מורשה, עלות הטיפולים אמורה להיות בסדר גודל של האיביזה החדשה שהזמנתי ככה שמבחינת אחזקה זה זהה, הביטוח גם כן באותו סדר גודל ומבחינת תצרוכת דלק הסיויק חיסכונית, הסיבה שרכשתי איביזה חדשה זה בגלל המחיר, בתור רכב משומש עדיף יפני יותר אמין מאשר גרמני/ספרדי. ו136000 ק"מ זה המון, את שלי מכרתי שנת 2000 עם 120000 ק"מ, יש מציאות בשנתונים הללו, הייתי ממליץ לך לחפש טוב יותר ולהיות סבלני:-)

עלות הטיפולים ברכב חדש "אמורה", להיות עלות טיפולים ברכב חדש.איך אתה משווה רכב ישן לרכב חדש שרק קנית אותו?

עם השנים משתנה העלות וכוללת גם את מרכיב האמינות.

אינני יודע מה עלות טיפול קטן וגדול בסיביק אבל כבעל איביזות וקורדובה מאותו דור אני מעיד שהעלות נמוכה יחסית אפילו במוסך מורשה של צ'מפיון.

ובנוסף, כשתראה לי סוכן ביטוח שנותן פוליסה של סיביק במחיר של הקורדובה או האיביזה, אתן לו את פרס ישראל לפרייריות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...