Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברשותי C3 2003 1400 אוטומטית, חמודה ותתפלאו, זריזה יחסית. :-) שעברה קרוב ל120K.

במהלך בדיקת הרכב נראה שיש סדק בסעפת היניקה (לא סגור על שם החלק).

נאמר לי שסדק זה יכול להשפיע על צריכת הדלק ועל הביצועים? הוצע לי להחליף את החלק בחדש שעלותו בסביבות ה1000 ש"ח בנוסף הוצעה אפשרות של ריתוך המקום, אך נאמר שלא תמיד הריתוך מצליח ועדיף כבר להחליף את החלק קומפלט.

שאלתי היא כמובן אם באמת מדובר בסעפת יניקה, והאם סדק כזה הוא משהו שחובה ורצוי לסדרו או שאיך שאומרים אפשר בינתיים "לחיות" עם זה וחוץ מהשפעה לא משמעותית על צריכת הדלק לבינתיים אפשר למשוך את ההחלפה.

אשמח לדעתכם.

תודה רבה וערב נעים!

סעפת.jpg

סעפת 2.jpg

פורסם

תוספת קטנה, יש לודא שאין כניסת אויר מהסדק , דבר היכול לשבש בדיקת זיהום אויר ולהכשיל אותך בטסט.

אם בדיקת 4 גזים תקינה אין שום מניעה להמשיך לנסוע ברכב כמו שהוא ללא דאגה.

ערב טוב

פורסם

הרכב עבר טסט לפני כ5 חודשים ובמעמד הקנייה לפני כ 3.5 חודשים הסדק היה, לכן אני מניח שהוא גם היה קיים לו מתי שהרכב עבר טסט אצל היד הקודמת.

מעיון בבדיקת זיהום האוויר (או אם כוונתכם לבדיקת 4 גזים) המדדים תקינים. בנוסף לא הבחנתי בשום ריח או רעש.

ישנה דרך מעבר לסממנים האלה, לעקוב אחרי המצב של הסדר האמור בסעפת הפליטה? אולי אינדיקציה של מחשב הרכב?

תודה רבה כמובן לעונים!

פורסם

מדובר בסדק פצפון, לא אמורה להיות לו השפעה על שום פרמטר בהתנהגות הרכב.

במידה והסדק יתרחב - מומלץ להחליף, פחות בגלל השפעה על ביצועים, שלא סביר להניח שתהיה, אלא כי הגזים החמים מאוד שנפלטים מהסעפת דרך הסדק יכולים להמיס דברים שעומדים בדרך שלהם ושלא תוכננו לעמוד בטמפרטורות האלה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לרוב שיש סדק חודר בסעפת הפליטה יהיו סימני פיח באיזור הסדק שמעידים על דליפה. דליפה משמעותה גזים שרופים שיוצאים החוצה ואויר טרי שחודר פנימה, מה שיגרום לזיוף בקריאת החיישן חמצן שיוביל לתערובת עשירה, זיהום אויר ותצרוכת דלק.

פורסם
לרוב שיש סדק חודר בסעפת הפליטה יהיו סימני פיח באיזור הסדק שמעידים על דליפה. דליפה משמעותה גזים שרופים שיוצאים החוצה ואויר טרי שחודר פנימה, מה שיגרום לזיוף בקריאת החיישן חמצן שיוביל לתערובת עשירה, זיהום אויר ותצרוכת דלק.

דניאל אז מדבריך אני מבין שכל הנ"ל ממה שרואים לא מתקיים למקרה זה?

אגב, מה אמור להיות מחירו של חלק כזה חדש מקורי? האם הגיוני שמחירו באיזור ה1000 ש"ח? והאם מסובך להחליף את החלק הנ"ל, קרי עבודה ארוכה ועלות בהתאם?

ערב טוב!

פורסם
דווקא עכשיו שהסדק עוד קטן אולי אפשר לעצור אותו שלא יתפתח עוד.

שלום.

כן רעיון מעולה!!!

אני ממליץ להשתמש במסטיק בזוקה ובאותה הזדמנות לקרוא את העתידות שמגיעות אם המסטיק!!!

אם אדוני יכול להסביר איך יעצור את הסדק בדרך אחרת אני עובר לדום.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

כן רעיון מעולה!!!

אני ממליץ להשתמש במסטיק בזוקה ובאותה הזדמנות לקרוא את העתידות שמגיעות אם המסטיק!!!

אם אדוני יכול להסביר איך יעצור את הסדק בדרך אחרת אני עובר לדום.

בברכה בני ל.

בני, שלום רב!

אשמח לשמוע את דעתך המלומדת בנוסף לכל המגיבים המלומדים גם כן :-)

אם אתה זוכר, זה הבחור עם ה205 הקשישה הירוקה עם הרדיאטור הדולף :lol:

לילה טוב!

• ספונסר פורום
פורסם

על ריתוך חשבתם? בכל מקרה הסעפות האלו נשברת כשמנסים לפרק את חיישן החמצן,ריתוך באלקטרודת יציקה יעשה את העבודה.

אורן

• תוכן חדש...