Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק JVC פשוט ורמקולים אחוריים פיוניר , מקדימה יש לי עדיין את הרמקולים המקוריים והם נשמעים רע מאוד , אחד מעם הרוס , איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 300-400 שח פלוס מינוס , שאני אוכל להזמין מהאינטרנט.

תודה מראש

פורסם

ב- 400 ש"ח תוכל לקנות קומפוננט של מורל מדגם פולס, אלה הרמקולים הכי משתלמים לתקציב שלך.

מדובר על זה:

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20

מאיזה איזור אתה ? שנוכל להמליץ לך גם על מקומות אמינים שתוכל לבוא ולקחת את הרמקול או להתקין במקום.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

האם ישמעו בהם טוב גם ללא מגבר ?

אני מאיזור חיפה

אבל לא איכפת לי להזמין אם זה יוצא יותר זול

פורסם

לא מעוניין להשקיע במגבר , אני מעוניין ברמקולים שישמעו טוב מספיק ,סך הכל שאלתי אם צריך מגבר בשביל הסט הזה כדי שישמעו נורמאלי

פורסם

אם אתה חיפאי אז אני ממליץ לך בחום לגשת ל"אוטוס", נמצאים ברחוב מקלף 2 בצ'ק פוסט.

תיגש לשרון, הבעלים, והוא ידאג לך. מניסיון.

בהצלחה,

סער.

פורסם

באוטוס יש מחירים בין הזולים בארץ.

מורל פולס עולה משהו כמו 430 ש"ח אם אני לא טועה, ויש מצב שאם תדבר איתו הוא יוריד קצת במחיר.

ברור שעם מגבר כל רמקול, ובמיוחד קומפוננט, ישמע הרבה יותר טוב, אבל הסט הזה ינגן יפה גם בלי מגבר.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...