Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאני מקפיץ נושא ישם מאוד. אבל זה רק בשביל הפרוטוקול...

רכב ממשלתי בתפקיד המסיע אישות חשובה לדוגמה ראש ממשלה או שגריר. יסע עם פנס מהבהב על הגג ולוחית רישוי ממשלתית זה אומר ללא מספר, עם סמל המדינה באמצע.

כל הרכבים האזרחיים שנושאים עם פנס מסתובב וכריזה זה סתם שוטרים (אפילו סייר רגיל שנוסע לעבודה למשל).

*אצלינו בחיפה יש מלא כאלה.. ברחוב שלי גרים איזה 10-15 שוטרים.. אני מכיר את כולם ואת השטויות שלהם.

פורסם

וזוהי תגובתי בעניין:

א) תנו להם לטוס לאן שבא להם, כי הם מסכנים את עצמם, ואת זה תבינו בחלק ב':

שוטר, יראה אותו/אותם עם צ'קלקה, יכניס את המספר למסוף, יראה שאין אף רכב תואם, הוא ישר יעשה עליו מרדף, ויכסח ת'אמאמא של ה**ת שלו!

אין לכם מה להתרגש. אם זה מקרה אמיתי, ה' איתו ואתכם, אבל אם זה מקרה סתמי ושקרי, ה' ייתן לו באבו אבו!

פורסם
ראשית - עברת עברה חמורה ביותר של כניסה לתחום הצומת בכאשר הרמזור אדום.

שנית - לא קבלת כל הוראה מרכב בטחון מזוהה לפנות את הדרך, אם וכאשר יש צורך לפנות את הדרך לרכב בטחון אזי יש לסטות לימין הדרך ובאם יש צורך גם לעלות על המדרכה/אי תנועה, אך בשום פנים ואופן אין להכנס לתחום הצומת, מאחר וחו"ח תקרה אותך תאונה כתוצאה של פינוי הדרך כל האשמה תוטל עליך.

עמית

לא נכון,אם הוא היה באמת שוטר אז זה חוקי.

שוטר הוא מעל כל תמרור רמזור או שילוט...

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

כאשר יש רכב משטרה כיבוי אש ומד"א הרוצים להכנס לצומת כאשר הרמזור אדום הם מאושרים.

ברגע שאתה תחליט לעבור את הצומת באדום כדי לפנות לרכב מכוחות אלו את הנתיב, אתה עלול לקבל על כך דו"ח על חציית צומת באור אדום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שכבר נאמר פה, ישנם רכבים מוסווים (כלומר רכבים שנראים "רגילים") של כוחות הבטחון וגופים שונים, אשר מותקנת בהם כריזה או עין כחולה (הצ'קלאקה הכחולה ששמים על הגג)...

כמו כן, במקרים מסויימים, רכבים אלו מורשים לנסוע בשוליים, באור אדום וכדומה, וחובה לפנות להם את הדרך...

פורסם

חובה לפנות את הדרך, אבל לא לחצות את הצומת באור אדום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אף אחד לא אמר שכן... אפשר להתקדם בזהירות מעט קדימה, או הצידה ולתת לרכב בטחון לעבור, ואז לחזור למקום (כמובן שלא לעבור את הצומת באור אדום)...

• תוכן חדש...