Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי כבר חומוס מבושל ואני שוקל להכין ממנו ממרח (על בסיס מתכון שאני מכין בד"כ, רק עם עדשים אדומות) הבעיה שאני לא יכול להוסיף לו טחינה.

הממרח לא חייב לצאת דומה במיוחד לחומוס רגיל, רק שיצא טעים.

שווה להקריב כמה גרגירים לנסות?:|

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ממה שאני יודע,אי אפשר.

אולי יצא לך איזשהוא סוג של פירה מחומוס אבל בטח לא יצא חומוס במשמעות הרגילה שלו.

הטחינה ,חוץ מטעם,גם נותנת את המרקם הממרחי שלו.

פורסם

בסך הכל מה שנותן את המרקם זה השומן בטחינה, ואני מתכוון להחליף אותו בשמן זית. אפשרי לדעתך?

פורסם

מאחר ואני מבין שהבעיה שלך זה לא השמן אלא השומשום (אלרגי?), אז בהחלט אפשר להוסיף שמן זית במקום השמן שומשום שבטחינה ומבחינת מרקם זה יצא אותו דבר, מבחינת הטעם ברור שזה לא יהיה אותו דבר אבל עדיין זה יכול להיות טעים מאוד.

ההודים עושים "חומוס" מעדשים אדומות, המתכון שלך הודי במקרה?

אל תשכח לשמור את נוזלי הבישול בכדי לדלל את המסה בשעת בכנת הממרח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי מושג מה המקור, אבל זה בעיקרון עדשים עם שום, פפריקה, פלפלמלח והמון המון כמון.

אני אכן אלרגי, עוד מעט אנסה להכין עם שמן זית במקום.

כמה שמן זית צריך להוסיף בשביל לקבל מרקם חלק? בכל זאת לא צריך להגזים.

פורסם

בהחלט מתכון הודי למהדרין!

בנוגע לכמות השמן, בעיקרון אם אנחנו מדברים על מיכל בלנדר אז את המסה אתה מדלל עם נוזלי הבישול וכאשר המסה חקה אתה מוסיף את השמן זית, כמות של כ 4-5 כפות אבל אם אתה רואה שאחרי 2-3 כפות החומוס הפסיק לשתות את השמן והשמן נקווה בטבעת מסביב לחומוס, תפסיק שם ואל תוסיף עוד שמן .

פורסם

או מרק מלאגאטוני.

• תוכן חדש...