Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קנינו פיגו 307 עם אגזוז זרימה חופשית מותקן, הרכב היה מאוד שמור מכל הבחינות לכן לא התעכבנו על הפרט הזה, השאלה שלי שלי היא כזאת, חוץ מהמטרד האקוסטי איזה עוד חסרונות הוא מביא (נאמר לי שזה מעלה את צריכת הדלק, האם זה נכון והאם יש יותר חסרונות), והאם שווה להיכנס להורדה שלו (אם למישהו הערכת מחיר אשמח לדעת)?

פורסם

חיפשתי בפורום והיתרונות שלו לא ממש נחוצים, ממה שראיתי הוא אמור לשפר הספק, יותר יפה, וצליל נחמד. את השיפור בהספק אני באמת לא צריך המנוע 2000 שזה די והותר, והצליל שלו למרות שנחמד עדייו גבוהה והייתי מעדיף בלי, כך שאם יש חסכון בזה הייתי מעדיף בלי.

איך אני יודע אם מותקן ממיר?

פורסם
חיפשתי בפורום והיתרונות שלו לא ממש נחוצים, ממה שראיתי הוא אמור לשפר הספק, יותר יפה, וצליל נחמד. את השיפור בהספק אני באמת לא צריך המנוע 2000 שזה די והותר, והצליל שלו למרות שנחמד עדייו גבוהה והייתי מעדיף בלי, כך שאם יש חסכון בזה הייתי מעדיף בלי.

איך אני יודע אם מותקן ממיר?

זה מיקום הממיר הקטליטי אצלך.

בתמונה המצורפת ישנו ממיר קטליטי לאחר ריקון תוכנו כך שהספק הרכב יעלה (לא יודע אם לאחר ריקון הממיר הרכב יכול לעבור טסט).

HPIM0160.jpg

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

ניסיתי להסתכל ולא הצלחתי לראות את הממיר, צינור האגזוז עבה מאוד ונכנס לתוך הרכב, אם אצליח להעלות אותו על ליפט אעדכן.

פורסם

אני מבין שהרעש הוא מטרד מבחינתך , לכן מומלץ להוריד את אגזוז הפרי פלו ולשים אגזוז סטנדרטי .

ממיר קטליטי חשוב גם הוא על מנת להפחית את הרעש , יש לבצע בדיקה ולראות שאכן יש ממיר , ואם יש בפנים חומר או שהוא מרוקן .

החלפת אגזוז כולל מע"מ ועבודה - 480 ש"ח

יוסי בדש - אביפרטס בע"מ

רח' אימבר 12 פתח תקוה

טל' : 074-7017071

פורסם
ניסיתי להסתכל ולא הצלחתי לראות את הממיר, צינור האגזוז עבה מאוד ונכנס לתוך הרכב, אם אצליח להעלות אותו על ליפט אעדכן.

חיפשתי עבורך ממיר מקורי באיביי ועלותו גבוההה 177.90 יורו

CATALYTIC CONVERTER PEUGEOT 307 2.0i 2001- 2003

CATALYTIC CONVERTER PEUGEOT 307 2.0i 2001- 2003.jpg

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
תודה לכם על העזרה.

אצלי האגזוז לא גורם לצריכת יתר דלק דווקא פחות (נשמע מצחיק אבל תצחקו)

אם אתה מוריד את האגזוז זרימה חופשית אתה צריך אגזוז סטנדרטי לרכב ,

יש לך אחד כזה?

אם לא ,תצטרך לקנות ופה זה לא נגמר ההתקנה היא מזערית לעומת עלות האגזוז החדש (כמובן סטנדרטי )

מאיפה אתה?

פורסם

אתה רוצה אגזוז רגיל? או מקורי או יותר קרוב למקורי?

גש לפירוקיה הקרובה לאזור מגורייך בקש ממנו אגזוז של 307, סיטרואן קסרה, קסנטיה, C5, מצאת את מבוקשך?

תרכוש אותו מבעל הפירוקייה במחיר שווה לכל כיס, פנה לאגזוזן (מרכיב אגזוזים) הקרוב לביתך שאתה מכיר או המליצו לך עליו..

ותאמין לי שהוא לא צריך לקחת על זה יותר מ-250-300 שקל.. וגם זה לדעתי יותר מדיי..

בהצלחה!:arrow:

• תוכן חדש...