Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

AVE

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל בין הליין אין ל-ליין אווט?

הוא צריך יציאות למגבר - לא כניסת AUX...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא לא מתבלבל , הוא כתב בדיוק מה שצריך לעשות אבל כנראה שאתה לא הבנת אז תקרא עוד פעם (כי הוא הסביר ממש יפה למי שמבין מעט באלקטרוניקה ).

פורסם

חיכית להזדמנות אני מבין...

אני שאלתי אולי כי אני לא הבנתי???

ואייל - אולי חסר לי ידע באקלטרוניקה, זו לא בושה - אבל לפחות אין לי בעיה עם הבנת הנקרא רוב הזמן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם לא הבנת אז אתה יכול לכתוב "לא הבנתי וצריך שיסבירו לי" , אתה כתבת משהו אחר כאילו הוא התבלבל בין AUX

AVE

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל בין הליין אין ל-ליין אווט?

הוא צריך יציאות למגבר - לא כניסת AUX...

הוא הסביר מצויין , צריך למצוא את הכניסה לג'וק , לנתק אותה ולהלחים חוט אחר במקומה (אני חושב שיש 4 כניסות לג'וק, או 2 ג'וקים של 2 כניסות כל אחד , ויש כאלה 4 רמקולים) , וסליחה אם נעלבת.

פורסם

לא טעיתי, כול התהליך זה עקיפת המגבר הפנימי ולכן זה לין אין כמו בכול מגבר אחר, הלין אווט זה היציאות הרגילות של הרדיו דיסק.

תוספת קטנה הג'וק צריך להיראות דומה לזה

http://www.st.com/stonline/products/literature/ds/6886.pdf

כאלה יש בפיוניר אני מעמין שיש לך משהו דומה בפנים.

אודי A4

דימה.

פורסם

או קיי

עכשיו אני באמת חושב שנפל האסימון - זה הליין אין למגבר, לא הליין אין לכניסת אודיו.

כלומר זה הכניסה של האודיו לתוך המגבר מהמקור האמיתי.

הכניסה הזו בדרך כלל עובדת לפי סטנדרת במערכות OEM? אפשר לדעת את מתח הכניסה של האות מראש? יש צורך בהנחתה\הגברה מסויימת מחשש שהכניסה למגבר חיצוני תהיה חזקה\חלשה מידי?

נשמע באמת פשוט אבל צריך ידיים מיומנות שכבר עשו עבודה כזו - אני מצרף אם ככה להמלצה לכלי עבודה -

שואב בדיל

מאוורר קטן שיקרר את האזור בזמן ה"ניתוח" :-P

עריכה - EYAL

מינימליזם... אני לא צריך לרשום שאני לא מבין משהו אם אני שואל שאלה, אתה לא צריך להסיק מסקנה שאני תוקף.

ואז מתקדמים הלאה בעזרת תשובות לשאלה הנשאלת - בלי רגשות ובלי תוכן מיותר.

מינימליזם.

Pioneer TS-X150

פורסם

... אני לא צריך לרשום שאני לא מבין משהו אם אני שואל שאלה, אתה לא צריך להסיק מסקנה שאני תוקף.

ואז מתקדמים הלאה בעזרת תשובות לשאלה הנשאלת - בלי רגשות ובלי תוכן מיותר.

מינימליזם.

אבל הוא לא טעה הוא כתב בצורה מאוד נכונה כי זה line in של הג'וק אבל זה בדיוק כמו line out של הרדיו ומהשאלה שלך נראה כאילו הוא טועה , אני מצטער אם נעלבת .

פורסם

נכון,

הוא לא טעה אבל אני שאלתי שאלה כדי להבין אם באמת הוא לא התבלבל או שאני פשוט לא הבנתי - לשאול שאלה, מותר.

אם כל פעם שהיינו שואלים שאלה בחיים שלנו היו תוקפים אותנו בגלל שאנחנו לא ברורים - זה היה אסון.

ולצערי זה פחות או יותר המצב הגלובלי בכל העולם - אנשים לא יודעים לתקשר ויותר גרוע מזה אנשים לא יודעים לתקשר בצורה חיובית - זה האמא והאבא והסיבה העיקרית לגירושים רק שתדע, אנשים לא יודעים לגשר על הפערים בתקשורת חיובית וגם לא יודעים לתקשר את הבעיות שלהם ודברים מתפוצצים...

אני לא נעלב אבל אני לא נשאר חייב ואני מעיר על משהו כשהוא לא בסדר.

Pioneer TS-X150

פורסם

AVE - אוקיי, זה מתחיל להראות פשוט.

מה לגבי המתח שיש שם? פילטרים? האם בצורה שהצעת אקבל סיגנל נקי?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

היות וRCA מוליך עליו טווח אלקטרומגנטי אני מציע לך לקנות חוטים עם בידוד איכותי ואם אפשר אפילו פתילים מסוככים - ראה ערך "פתיל ג'ינג'י" :-D אני מאמין שAVE יודע על מה אני מדבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אל תדאג, תאמין לי שאם זה יבוצע באופן עצמוני הכל יהיה הכי טוב שאפשר.

עדכונים יהיו בחודש הבא!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק תוודא שאתה לא מחזיק את הג'וק הפוך - האותיות יכולות להיות מבלבלות :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אכן מומלץ RCA אם בידוד איכותי אבל לא חייב, גוף המכשיר צריך ליצור בידוד בעצמו לכן בתוך המכשיר בין הלוח לבין הקונקטור אין הרבה מה לחשוש, אבל עדיך ללכת על בטוח ולקנות RCA במחיר של 4-5 שקל למטר זה לא שיקול כלכלי.

לגבי המתח צריך לבדוק את הג'וק המקורי אפשר גם למדוד אם רב מודד, אני מעמין שהמתח הוא AUX רגיל, אבל חשוב לבדוק תאימות לפני.

הפילטרים זה אותם הפילטרים שיש ברדיו דיסק עצמו, המגבר הפנימי זה הרכיב האחרון במעגל לכן אחריו כבר אין מה לשנות וכן היציא הזות תשאיר את כול הפילטרים במקומם.

לגבי איכות הסיגנל אין לי מושג זה תלוי בהרבה מעוד מאפיניים, מה שבטוח זה שהצליל משם יוצא נקי באותה הרמה של כול יציאת RCA רגילה, השאלה העיקרית תהיה אם הRCA יצליח לבודד את הסיגנל מרעשי רקע.

על הדרך אין צורה אחרת, יש 3 דרכים או HU חדש או ממיר HI ל RCA או זה, אני מעמין שאם תבדוק HU רגיל אתה תראה בדיוק את אותו הטריק בפנים, ההבדל היחיד זה הרימוט שיכול להיות ממוקם על אחת הרגלים של המגבר, אתה תצטרך רילה בשבילו.

אודי A4

דימה.

פורסם

או לחבר את הרימוט של המגברים לסוויץ' ולשים מפסק באיזשהו מקום במידה ואתה רוצה לכבות אותם ולנסוע עם מערכת כבויה ומגברים כבויים

אבל הרעיון של למשוך רימוט זה דבר יפה - אולי אפשר פשוט לעשות ריליי חיצוני וזהו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...