Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכן אני בשלבי תיכנון התקנה לאיביזה 2009 שלי ונתקעתי בהתקנת קומפוננט בדלתות.

 

הדלת מאוד בעיתית משום שאין פאנל מתכתי אליו ניתן לחבר רמקול שירשור דומה נפתח על SHIZOMANIAK ו הפרוייקט שלו אבל לי יש שאלה, מה אם אני יחבר טבעת MDF משני צידי הפלסטיק, יחתוך את הרשת הפלסטית, ע"י כך אני יתן לפלסטיק יותר תמיכה להחזקת הרמקול ויאפשר להוריד ולחבר אותו ללא הורדת כל הדיפון.

 

להזכירכם השירשור אם התמונות של שיזומאניאק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2278902&postcount=170

 

הכוונה שלי היא 19502405.jpg

 

האם זה יתן משהו? בכל מיקרה זה יפתור רת בעיית ההתקנה אבל מה הצד הרע? וויברציות? וכו...

פורסם

מכיר את המשפט אם כבר אז כבר ?

 

מה שזה יתן לך במקרה הזה אם זה יעבוד בכלל , פתיחה של דלת לעוד צרות שתצטרך לפתור.

 

תיגש למתקין מקצועי שיראה מה ניתן לעשות , אני ממליץ על יוסי.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני גר בצפון ידידי, לא פשוט להגיע, מה שכן אני לא אודיופיל גמור, אני בסך הכל רוצה סאונד נקי אני לא מאלה שניטפלים לדברים קטנים ומקצועיים ביותר כמו גובהה במה בדיוק של מילימטרים. (סליחה אם אני פוגע פה במישהו).

 

העניין הוא שאני עושה את זה למען פרקטייות בכדי להמנע מצורך לגעת בדיפון בעתיד למען כל שינוי ברמקולים.

פורסם

במקומך הייתי בונה קונסטרוקציה שמחברת בין הטבעת שמחזיקה את הרמקול לפח הדלת, כדי לצמצם באופן משמעותי את הויברציות של הפאנל.

אולי (אם באמת הייתי במקומך) הייתי בונה תיבה אטומה בנפח שבין הפאנל לדלת מפיברגלאס, ומוריד כמה ציפורים במכה אחת (גם חוזק מיבני, גם תיבה אטומה בנפח מדוד וגם פחות צורך בבידוד אקוסטי)

אגב, יש גם מתקינים מצויינים בצפון, אם אין לך ידע/כלים/יכולת/זמן לעשות זאת בעצמך.

בכל מקרה, על איזה רמקול מדובר?

מתחדשת*

פורסם

על הרמקול אנני סגור כרגע הכל בשלבי תיכנון בינתים יש רק מגבר :-o

 

מה שכן תיבה לדעתי לא ניתנת לישום משום שזה מונע מהחלון להפתח עד הסוף, לא כך? אולי הרצ היי אנרגי, לא סגור.

על איזה נפח מדובר? (מידות)

פורסם

אני לא מבין אפילו איך אפשר לחשוב על חירור דלת של אוטו חדש :roll:

לייצר תושבת מעץ לרמקול בדלת של האיביזיה זאת עבודה די פשוטה למתקין מנוסה. מהתמונות ששיזו העלה נראה שיש צורך בבניית תושבת מעץ בתוך הדלת, ועליה ניתן להרכיב כל רמקול ובקלות.

 

לגבי מתקינים בצפון - יחיאל מהסדנה של אפי 4X4 בעפולה. אתה יכול להיות בראש שקט.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תעזוב את הדיפון בשקט, תן לו לחיות.

תושבת לרמקול בתוך הדלת, רק לוודא שהיא או הרמקול לא יפריעו לחלון וסע לשלום.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...