Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

ברשותי ניסאן סאני 94 פוול אוטומט.

פתאום היום אני מנסה את החלונות ברכב אבל לא קורה כלום.

גם לא מהדלתות האחוריות וגם לא מהדלת הימנית קדמית שליד הנהג.

זה ניראה לי אולי כמו פיוז שרוף אבל אני לא יודע איפה הוא נמצא בדיוק ואם בכלל.

מאחר ואני לא וידע מה שמו של הפיוז אז הוצאתי פיוז פיוז מהבית פיוזים שליד ההגה, אבל כולם נראים בסדר (גם אין לם שום שם שמזכיר window)

עברתי לבית פיוזים שבתא המנוע, מצאתי שם פיוז "מרובע" שהוא window power אני לא יודע איך אפשר לזהות שהוא שרוף כי אני לא מכיר את הסוג הזה, אז הוצאתי פיוז שהוא שכן אליו עם אותו אמפר וחיברתי אבל זה עדיין לא עוזר.

מה זה יכול להיות?

אוליזה בכלל לא הפיוז הזה.

מה אני עוד אמור לחפש?

יש מצב שזה אולי ריליי? אם כן איפה הוא אמור להיות? איך אני אמור לזהות אותו?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

על פנל ההפעלת חלונות בידית הנהג תמצא כפתור נוסף המבטל את הורדת החלונות ע"י הנוסעים

לחץ עליו והכל יחזור לקדמותו...

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

האם הנעילה המרכזית של כל הדלתות מיחידת הנהג עובדת? אם כן, יש חשמל וזה לא פיוז.

אם מגיע חשמל ליחידת הבקרה הראשית וכלום לא עובד, כנראה היא תקולה. חפש אחת מפירוק ותספר לי איפה מצאת- אני צריך 2 יחידות אחוריות/נוסע.

ריליי יש בתוך יחידות הבקרה של כל דלת.

:turn-l:
פורסם

פול אוטומט הכוונה שכיוון המראות חשמליות ולא ידניות, הורדות החלונות חשמליות ולא ידניות, כיוון פנסים חשמלי ולא ידני וכו...

יובל יש לי עוד רכב מושבת.

לקחתי ממנו את היחידה המרכזית שנמצאת בדלת הנהג החלפתי אותה עם הקיימת, פתאום זה עובד.

אבל מה התקלה ביחידה המקורית של הרכב?

נ.ב יש לי 2 יחידות אחוריות.

פורסם

היחידות אינן רק מפסקים מכאנים וממסרים אלא כוללות רכיבים אלקטרוניים, שמדי פעם מתקלקלים.

אני מעוניין ב-2 יחידות אחוריות (או צד נוסע, אותו דבר) - תן לי הצעה בפרטי (ותמשיך לקבל עצות בפורום :-))

:turn-l:
  • תוכן חדש...