Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני שוקל לרכוש רנו קליאו 2003 ידנית. הרכב נראה סביר לגילו, אבל לא מציאה. אבל יש מספר דברים בהם אני צריך את עצתכם:

בטופס הבדיקה של קומפיוטסט כל הקטגוריות מופיעות כ-"לא תקין"(זה עוד לא קרה לי עם אף רכב) - אם כי, גם "יועץ בכיר" במוסך מורשה וגם מכונאי רכב מנוסה(עליו אני סומך), לאחר שהסתכלו על טופס הבדיקה, אמרו שהמצב לא נורא, מלבד הדברים הבאים שבאמת שווים בדיקה(או הורדה במחיר):

1) דוד עמעם מרכזי(אגזוז)- הבנתי שזה באזור ה 500-700 ש"ח

2) פרונט - אמרו לעשות דחוף (400 ש"ח)

3) נורית חיוווי של כרית אוויר דולקת(נוסע) - בדיקה עולה כ 270 ש"ח, ואז השמיים הם הגבול אם יש בעיה אמיתית..

4) הפרדת מצמד לקויה - המכונאי בדק ואמר שהקלאצ' לא מת, שהוא בערך במחצית חייו(להערכתו כמובן).

5) צמיגים - לא גמורים, אבל ממש בקרוב צריך להחליף.

המוכר מוכן להוריד 1000-1500 לכל היותר מהמחירון. מה שכן, אין לו זמן(באמת) ללכת לבדוק את נורית החיווי הפגומה במוסך מורשה, הוא משוכנע כי זה רק חיווי לא תקין(אבל אין לדעת), וכי צריך רק לאפס את המחשב. האם ניתן "לסמוך" על זה שהרכב לא עבר תאונות ולהאמין שאין בעיה בכרית, או שזה סיכון שלא לוקחים וחובה לבדוק ?

אשמח להתייחסות נקודתית וכללית,

המון תודה למגיבים !

שבת שלום !

:)

פורסם

"אין זמן"- תירוץ עלוב , לדעתי הוא חייב לבדוק ולטפל בבעיה של כרית האוויר, מעל הכל בשביל הבטיחות של הנוסעים ברכב.

אתה מבחינתך אל תקח שום סיכון, תלחץ עליו לטפל בנקודה הזו, גם לו יש אינטרס למכור את הרכב.

בעיניי, המחיר שהוא מוכן להוריד לא רציני, לנוכח הסכום שצריך להשקיע על תיקון הליקויים שהזכרת.

אל תמהר, סבלנות מילת המפתח.

בהצלחה!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תודה על התגובה.

מה גם, שהוא כלל אינו מעוניין לבצע את הבדיקה, כי "אותו זה לא מעניין", כי הוא נוהג לבד ברכב(אין נוסע לידו). מבחינתו גם אם ניקח את הרכב למוסך מורשה כי לי זה חשוב, אז רק על חשבוני (270 ש"ח). נשמע לי קצת הזוי..אבל כבר נתקלתי בהזויים ממנו.

מצד שני, אם נחשוב רגע רציונאלית, במידה ואני מעוניין לקנות, אז 270 ש"ח זה כלום בשביל השקט הנפשי שלי.

פורסם
שלום חברים,

אני שוקל לרכוש רנו קליאו 2003 ידנית. הרכב נראה סביר לגילו, אבל לא מציאה. אבל יש מספר דברים בהם אני צריך את עצתכם:

בטופס הבדיקה של קומפיוטסט כל הקטגוריות מופיעות כ-"לא תקין"(זה עוד לא קרה לי עם אף רכב) - אם כי, גם "יועץ בכיר" במוסך מורשה וגם מכונאי רכב מנוסה(עליו אני סומך), לאחר שהסתכלו על טופס הבדיקה, אמרו שהמצב לא נורא, מלבד הדברים הבאים שבאמת שווים בדיקה(או הורדה במחיר):

1) דוד עמעם מרכזי(אגזוז)- הבנתי שזה באזור ה 500-700 ש"ח

2) פרונט - אמרו לעשות דחוף (400 ש"ח)

3) נורית חיוווי של כרית אוויר דולקת(נוסע) - בדיקה עולה כ 270 ש"ח, ואז השמיים הם הגבול אם יש בעיה אמיתית..

4) הפרדת מצמד לקויה - המכונאי בדק ואמר שהקלאצ' לא מת, שהוא בערך במחצית חייו(להערכתו כמובן).

5) צמיגים - לא גמורים, אבל ממש בקרוב צריך להחליף.

המוכר מוכן להוריד 1000-1500 לכל היותר מהמחירון. מה שכן, אין לו זמן(באמת) ללכת לבדוק את נורית החיווי הפגומה במוסך מורשה, הוא משוכנע כי זה רק חיווי לא תקין(אבל אין לדעת), וכי צריך רק לאפס את המחשב. האם ניתן "לסמוך" על זה שהרכב לא עבר תאונות ולהאמין שאין בעיה בכרית, או שזה סיכון שלא לוקחים וחובה לבדוק ?

אשמח להתייחסות נקודתית וכללית,

המון תודה למגיבים !

שבת שלום !

:)

"איפוס מחשב"?

חשבת מה יקרה, חס וחלילה, בתאונה אם כרית האויר לא תפתח או שחלילה היא תפתח במהלך הנסיעה?

עם בטיחות לא משחקים. מה שעולה זול עכשיו עולה ביוקר אח"כ. קח את הרכב לבדיקת מחשב במורשה.

פורסם

אתם צודקים, אני לא מוותר על הבדיקה. אם הוא יתעקש שלא לבצע, אז כנראה מדובר בנוכל שניסה לשכנע אותי שהוא בכוונה נוסע איתה כבויה(זה מה שהוא טוען שחשב לפחות).

ומה דעתכם בגדול על ההורדה במחיר לאור הליקויים, האם זה נשמע סביר ? או לא הגיוני בעלעיל ?

* לצורך העניין 500 ש"ח לכאן או לשם לא יפילו את העסקה מבחינתי..כי הזמן והאנרגיה שהשקעתי שווים יותר.

תודה !

פורסם

לסקרנים שביניכם - לאחר בדיקה במורשה, התברר שאכן יש בעיה עם כרית אוויר(נהג), גובה הנזק - 2700 ש"ח.

המוכר מוכן לספוג שליש לכל היותר, אני לא מוכן לספוג 2/3 כי הצעתי גם ככה מחיר ממש הוגן לאור מצב הרכב.

איחלתי לו הצלחה.

• תוכן חדש...