Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום,

אני כבר תקופה מחפש רכב ונראה לי שמצאת משהו סביר..

הדרישות הם בעיקר אמינות ,אחזקה זולה ,חיסכון בקיצור כמה שפחות הוצאות אני גם סטודנט.רוב הנסיעות יהיו בגוש דן

ומידי פעם נסיעות לדרום.

אני מתלבט בין דייהטסו שרייד 1.3 csi ,שנת 97 ,אוטמוט, יד שנייה, 130,000 קילו' ,נמצא אצל בחורה כ-10 שנים כבר ,

מחיר כ- 15,000 ש"ח.

רכב נוסף גם כן דייהטסו שרייד DLX 1.3, שנת 97, ידנית ,יד שלישית, עשתה 150,000 קילו' ,נמצא אצל הבעלים האחרונים שנה,שבמהלכה עבר כ-20,000 קילו, נסיעות שומרון-תל אביב. מחיר 15,000 ש"ח

מה אתם חושבים ,מה עדיף? האם האוטמט אמין ויכול לסחוב נסיעות ארוכות ומדי פעם גם לירושלים , האם יש הבדלים משמעותיים מבחינת דלק ? לגבי הטיפולים אין משהו מיוחד.

בבקשה עזרה...כ

פורסם

שרייד בגדול זה רכב טוב, אמין וחסכוני. גיר ידני עדיף לחלוטין מבחינה כלכלית, אבל כשאתה משווה בין שני הרכבים שהבאת, האוטומט נשמע שמור יותר. הכי טוב שתנסה למצוא ידני שמור יותר.

אופציה טובה נוספת היא סוזוקי סוויפט.

פורסם

לגבי דייהטסו ידני שמורה לא מצאתי..כנ"ל לגבי סוזוקי כמעט ואין ידניים בשנתונים 97+ כולם אוטומטיות והבנתי שהם לא משהו.

פורסם

מנהלי הפורום -תודה על תיקון הכותרת.

לגבי הפונטו ספייס ,אתה באמת חושב שהיא אמינה ?

בינתיים רוב האנשים שאני מכיר ושהיה להם נסיון עם פונטו -לא המליצו בכלל.

כבר נאמס לי לחפש ,אתה חושב ששתי השריידות לא סבירות ?

פורסם

אי אפשר לקבוע על סמך הנתונים שקבעת אם מצב הרכב סביר או לא.

על פניו הנתונים היבשים שהבאת נראים סבירים, עכשיו צריך לבדוק את שתיהן ולהחליט מי מהן (אם בכלל) טובה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שאתה אומר : "עכשיו צריך לבדוק את שתיהן ולהחליט מי מהן (אם בכלל) טובה יותר

",אתה מתכוון לקחת למכון בדיקה? אני מנסה לחסוך 500 ש"ח לפחות על אחד מהן .

פורסם

לא בהכרח.

תתחיל מלבדוק את כל מה שמופיע במדריך שלנו, סביר מאוד להניח שאף אחד מהרכבים לא יעבור את הכל אז משם תיקח את הרכב הטוב יותר לבדיקה במכון או במוסך, לבחירתך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...