Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי לצלם כמה דברים בתא המנוע שאני רוצה לקבל אבחנה שלהם.

פרטי הרכב בחתימה.

א. צינור קרוע, למה הוא משמש? והאם זה קריטי שהוא קרוע?

nyinzj2yymqt.jpg

ב. צינור מאותו סוג שקרוע באיזור של הגלגל הימני הקידמי.

kjy3nidy2zgn.jpg

ג.קפיץ קרוע או שבור כאשר ההגה מסובב עד הסוף שמאלה (מצולם מהגלגל הימני)

z13tmgdmnqu0.jpg

האם יש לזה קשר לשירשור הזה שפתחתי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=290817

ד. עוד משהו, בזמן האחרון הרכב מגיב פחות טוב לגז, לדוגמא בחמישים קמ"ש הרכב כבר "צועק" להעביר הילוך שבעבר הייתי מושך את אותו הילוך עד 70 עד שהרכב היה מתחיל "לצעוק", וגם הלחיצה על הגז ברבע האחרון שלו עד הרצפה נעשתה קשה ובכללי הדוושת גז נהיתה קשה יותר. גם שהרכב חם וקר וגם בתנאי גשם ושמש אותו דבר.

(קרבורטור ידני.) (יש לי לעבור עוד כ5 אלף ק"מ עד לטיפול 10 אלף הבא, טיפול נעשה כל עשר אלף ולא נמשך עד 15.)

(לא הרגשתי עלייה בצריכת הדלק בנוסף לכל)

פורסם

בתמונה הראשונה זה צינור שמכניס אוויר חם לאיזור פילטר האוויר ,לא נגרם נזק לדעתי , כי ב205 שלי אין את הצינור הזה.

בתמונה השניה אין לי מושג מה זה .

בשלישית זה הגומיה של המסרק הגה , צריך להחליף.

נ"ב הצמיג אצלך במצב לא טוב , אכול וכולו סדקים .

HONDA CIVIC LS

פורסם

תמונה ראשונה - צינור יניקת אוויר חם מאיזור סעפת פליטה.

נועד להקל על העבודה של המנוע בדקות הראשונות אחרי ההתנעה, במזג אוויר קר במיוחד (כלומר לא כמו בארץ).

במזג אוויר שיש לנו כאן, תרומת המערכת הזאת לא ממש משמעותית.

תמונה שניה - נראה כמו המשך של צינור יניקת אוויר קר לפילטר אוויר. הוא לא אמור להיות מדלדל כהה, ואמור להיות מקובע למקום כלשהוא, אולי מאחורי הפנס קידמי ימני.

תמונה שלישית - זה לא קפיץ, זה גומיית מגן למסרק הגה.

כאן רצוי להחליף אותה בהקדם, למניעת הבלאי של המסרק. וזה גם לא עובר טסט ככה.

שום דבר מאלו לא קשור לציריה דופקת, בשירשור הקודם שלך.

עריכה - הצמיג הקידמי ינמי שלך יבש, וגם אותו כדאי להחליף. אם זה המצב גם בצמיגים האחרים - כנ"ל.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

הצמיגים הקידמיים מ2006 ואני מתכנן להחליף אותם בהקדם, האחורים חדשים דנדשים.

אז לגבי הצינורות לא לדאוג ואפשר לנסוע ככה, לגבי הגומיה אני מבין שזה נזק לא משמעותי אבל רצוי להחליף לפני שאכן ייגרם נזק משמעותי. כמה זה כבר להחליף גומיה כזאת?

ומה לגבי ד'?

פורסם

לגבי צמיגים, תחליף ובהקדם, זה עניין בטיחותי ממדרגה ראשונה. הוא ממש לא במצב טוב.

לגבי ד. האם פרקת את פילטר האויר או "התעסקת" באזור הקרבורטור בערך באותו זמן שהתחילה התופעה או קצת לפני?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תחליף את הגומיה בפעם הבא, שאתה נכנס למוסך. הגומיה עולה 30 ש"ח, על העבודה יכולים לקחת בערך 100.

לגבי ד' - אולי יש חור/ סדק באזגזוז.

אם תמשיך ללחץ הרבה " עד לרבע האחרון של הגז", ולמשוך הילוך שני ל 70 קמ"ש, האוטו של לא יחזיק לך מעמד הרבה זמן. בכל זאת, 20 שנה על הכביש, קצת התחשבות.

אל תעמיס את המנוע בעומס מלא, פרט למקרים, בהם אין ברירה, וממש חייבים זאת.

לגבי הצינור המדלדל בבית גלגל קידמי ימני - תנסה לעקוב אחרי מסלול מעבר הצינור, ותבדוק, אם מה שאמרתי באמת נכון. אני לא לגמרי סגור על זה.

פורסם

בוקי אל תגזים לא משכתי שני עד 70, אלה שלישי וזה סביר, אני לא עושה את זה בדרך כלל אבל פעם שאכן היו מצבים שהייתי צריך לעשות זאת (אני גר במקום עם הרבה עליות) ומשכתי הילוך אז המנוע "צעק" ב70 והיום הוא מתחיל ב50 באותו הילוך.

הצינור בבית הגלגל ניסיתי לבדוק לאן הוא מגיע, הוא נכנס לתא מנוע ושמסתכלים לתא מנוע לא רואים לאן הוא ממשיך הוא פשוט נעלם.

עוד משהו, שללתי את האפשרות של חור באגזוז מכיון שתיקנתי אותו כבר לפני שבועיים-שלוש בערך ולא מצאתי סימנים לבריחה מהאגזוז הכל יוצא מאיפה שצריך לצאת.

לארז, אין לי מושג אפילו איך נראה הפילטר אויר ואני לא מתעסק במנוע כי אני לא מבין בו כלום.

פורסם
בוקי אל תגזים לא משכתי שני עד 70, אלה שלישי וזה סביר, אני לא עושה את זה בדרך כלל אבל פעם שאכן היו מצבים שהייתי צריך לעשות זאת (אני גר במקום עם הרבה עליות) ומשכתי הילוך אז המנוע "צעק" ב70 והיום הוא מתחיל ב50 באותו הילוך.

.

יתכן שהקלאץ עומד למות, בדוק את הנושא

כבר חתמתי...

פורסם
יתכן שהקלאץ עומד למות, בדוק את הנושא

אם הקלאץ עומד למות הוא ירגיש שהטורים עולים ,ואין תגובה לכמות הגז שהוא נותן. הכח לא עובר לכביש.

HONDA CIVIC LS

פורסם

השאלה היא אולי באמת יש חור באגזוז?

אבל שהיה לי חור באגזוז לא מזמן הרכב נשמע כמו משאית, יכול להיות חור באגזוז שקט?

פורסם

אפפ-צ'י

יכול להיות חור באגזוז שקט?

לדעתי אין בריחה, מכיון שהכל יוצא מאחורה כרגיל וגם לפעמים הרכב סוחב ולפעמים לא, זה לא קשור להנעה חמה או קרה זה לפי שגעונות שלו.

פורסם

הצמיגים הוחלפו, התיקתוקים הפסיקו הבעיה הייתה בפעמוני צירייה שהחלפתי היום ולא בצירייה עצמה, הגומייה תוחלף יום שישי למניעת בלאי.

לגבי הדוושת גז עדיין לא קיבלתי אבחנה, זה בעיה שחוזרת ונעלמת כל פעם, לא משהו קבוע,

מה שכן אפשר לשלול בריחה מהאגזוז כי זה לא בעיה קבועה וגם הוא תוקן, אפשר לשלול קלאץ', אז מה זה כן יכול להיות?

ד"א אני צריך להחליף משולש אחורי שמאלי, הבחור במוסך אמר שזה 700 שקל (כולל עבודה) בגלל שזה לא רק המשולש אלה הבולם וכל מה שנלווה למשולש, הוא מנסה "לדחוף" לי סחורה או שככה זה הולך? והאם המחיר סביר למשולש אחד או שיקר?

• תוכן חדש...