Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה מגבר autotek ati1200

מערכת pioneer deh-p5150ub

רמקולים אחוריים rainbow kx 6x9

רמקולים קדמיים powerbass s-6c

סאב hifonix 300rms לא זוכר איזה

תגידו איך וכמה נראה לכם שווה כולל התקנה כולל חיוט!

פורסם

תתחדש ותהנה!

כמה יצא לך כל המערכת?

חבל שאתה מבקש חווד דעת אחרי שאתה קונה ולא לפני,אבל הכי חשוב אתה מרוצה?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

וואללה מבסוט אחי ***אם הוא אחיך מדוע שלא תדברו בבית, סביב שולחן השבת? קרא את כללי הפורום והמנע משימוש בשפת רחוב*** אבל בכל זאת אם אפשר חוות דעת :)

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

כפערה עליכם תודה אבל אני חייב שתגידו לי מחיר שהיא שווה כי אם אני לא מרוצה מהמחיר יסדרו אותי !!!

פורסם

חוץ מHU (רדיו דיסק) בכל פעם שאתה שומע את השם פיוניר (בארץ שלנו לפחות) תיקח צעד אחורה מאחורי הקו הלבן ותגיד למוחר - תודה, לא מתקרבת!

מציע לך לוותר על האחוריים ולשדרג למגבר טוב יותר, משהו פשוט של JBL, למשל סדרת הCS יעשה עבודה טובה מאוד על הרכיבים האלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1

תקשיב לאדי, הוא יודע על מה הוא מדבר:wink:

במצבה הנוכחי, המערכת שלך ממש לא להיט וזה בלשון המעטה.

אלי

נ.ב מה לכל הרוחות זה powerbass s-6c?

פורסם

לא יודע אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, קרא את כללי הפורום*** זה לא יהיה חסר רמקולים אחוריים?

ואיך הסאב טוב אני חייב לדעת כמה הסאב והמגבר שווים ???

***השרשור ננעל עקב התעלמות גורפת מכללי הפורום***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...