Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב, תתחדשו ותהנו מהאוטו היפה!

כעקרון, הדגם הזה איננו גראן-טורינו, אלא פורד עלית. ב 1974 זה התחיל כתת-סוג של הגראן טורינו, אבל בשנתיים שלאחר מכן זה נמכר כדגם נפרד בעל "זהות" מיוחסת יותר. לגראן טורינו היו זוג פנסי חזית כפולים, ונחשב פושט יותר. הגראן טורינו מוכר היטב מהסדרה סטארסקי והאץ', שם הוסיפו לו את הפס הלבן כדי לתת לו קצת יחוד.

נמרוד

פורסם

לצערי לא הייתי באירוע אבל חבר (שאינו חבר מועדון ואני פועל בנדון) טרח להתקשר ולידע אותי בנעשב וההתרגשות הגיעה עד לצפון הרחוק. נפתרה תעלומת בעל(ת) הרכב המושק.

הנאה מרובה לבעלת הרכב ולהורים החביבים.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

............3

סיגל ,

באמת שלא ניחשתי כלום ,

ידעתי שאני מקבלת כרטיס חבר,

אמרו לי שגם קבלת כרטיס החבר זאת הפתעה , אני עד השניה האחרונה הייתה בטוחה שזאת השקה של נחום.

הם מארגנים את כל הענין כבר חודש! - וזה עבר להם בצורה מדהימה!

קטן (16).jpg

קטן (17).jpg

קטן (18).jpg

קטן (19).jpg

קטן (20).jpg

קטן (22).jpg

קטן (21).jpg

קטן (23).jpg

פורסם

לי, תתחדשי, היה שווה לסגור את המפגש לכבודך...

מחכה לראות שלט "נהגת חדשה" מאחור ואת כל המשפחה מגיעה בשיירה למפגשים!

ראובן וגילה, אירוע מרגש! שתדעו עוד הרבה שמחות.

attachment.php?attachmentid=178133&stc=1&d=1257621649attachment.php?attachmentid=178132&stc=1&d=1257621649attachment.php?attachmentid=178131&stc=1&d=1257621649attachment.php?attachmentid=178130&stc=1&d=1257621649

images.jpg

IMG_1063.JPG

IMG_1066.JPG

IMG_1070.JPG

IMG_1071.JPG

• תוכן חדש...