Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי ניסן טידה 2009 עם קודנית. כשאני רוצה להתניע את הרכב אני חייב לחזור על הקודנית פעמיים כדי להתניע עם לא הרכב פשוט לא מניע. מה הקטע פה ולמה עשו את זה ככה? האמת שזה מעצבן קצת כי אחרי כל פעם שעושים את הקוד צרך לחכות מספר שניות עד שהקודנית תתעדכן וא שוב פעם אותו שלב. מה דעתכם?

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

לדעתי האישית זה ללא ספק לא דבר סטנדרטי . הקודנית נדפקה ללא צל של ספק. לך למי שהתקין את הקודנית שיסדר את זה או שיחליף קודנית. קודנית חדשה עם הרכבה עולה 300 שקל. כך שזה לא צריך להיות סיפור רציני

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

אני הבעלים הראשון של הרכב. הקודנית הותקנה בחברה. כששאלתי למה זה ככה הסבירו לי שככה הקודניות של ניסן או משהו כזה.

פורסם

אני ירד לאוטו תכף ויבדוק יש עוד משהו שכדיי לבדוק על הדרך? או שאין לי כל כך מה לגעת שם?

פורסם
אני הבעלים הראשון של הרכב. הקודנית הותקנה בחברה. כששאלתי למה זה ככה הסבירו לי שככה הקודניות של ניסן או משהו כזה.

ככה הקודניות של ניסן? נשמע לא הגיוני בעליל!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אולי יש לך ברכב 2 קודניות?

כי למשל לדוד שלי יש קורולה 05 וברכב יש 2 קודניות, ככה הוא קנה את הרכב, ולאחר מכן הוא ניגש לחשמלאי לבטל אחת.

פורסם

אין מצב שככה זה.

תפנה אליהם דחוף שיטפלו בתקלה. במידה ואתה רוצה לסגור את העניין במהרה, גש למתקין קודניות ובקש להחליף בחדש.

Golf 2008 MK5

פורסם

נשמע לא הגיוני אבל זה המצב.

ולא אין ברכב 2קודניות,בקשר לחברה לא מצאתי משהו שרשום על הקודנית.

בכל מקרה מחר אני ניגש אליהם בבוקר לבדוק את העיניין. תודה רבה לכולם ולילה טוב.

העדכן אחרי שאחזור מהמוסך.

• תוכן חדש...