Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש מיניואן ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הC4 פיקאסו החדשה - המבחן של מגזין אוטו לא הועלה לאתר שלהם עדיין, אבל הכי טוב לגשת לסוכנות ולהתרשם מהאוטו, כולל נסיעת מבחן כמובן. חשוב שגם אישתך תתנסה בגיר הרובוטי, כדי להבין מראש כיצד הגיר עובד.

המנוע החדש מוצלח מאוד יש לו 140 כ"ס, מומנט של 24.5 קג"מ ב-1,400 סל"ד נמוכים! והרכב מאיץ מ-0 ל- 100 קמ"ש תוך 11.7 שניות בלבד, שזה בהחלט זריז למיניואן. בהצלחה!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לגבי הC4 פיקאסו החדשה - המבחן של מגזין אוטו לא הועלה לאתר שלהם עדיין, אבל הכי טוב לגשת לסוכנות ולהתרשם מהאוטו, כולל נסיעת מבחן כמובן.

זה בתכנון.

חשוב שגם אישתך תתנסה בגיר הרובוטי, כדי להבין מראש כיצד הגיר עובד.

מה פירוש? לגביה זה אוטומטי רגיל, לא?

המנוע החדש מוצלח מאוד יש לו 140 כ"ס, מומנט של 24.5 קג"מ ב-1,400 סל"ד נמוכים! והרכב מאיץ מ-0 ל- 100 קמ"ש תוך 11.7 שניות בלבד, שזה בהחלט זריז למיניואן. בהצלחה!

תודה.

פורסם

שתי נקודות:

1. יותר משחשובים הכוכבים, חשוב למה המכונית קיבלה אותם. מכונית יכולה לקבל כוכב נוסף לא כי היא עמידה יותר בריסוק, אלא כי יש לה זמזם שמתריע על אי-חגירה מאחור, לדוגמא. לתשומת ליבך.

כמו כן, אם מה שחשוב זה הילדים, יש לבחון בעיון את מבחן הריסוק מבחינת הגנה על הנוסעים מאחור. יכול להיות שמכונית עם 4 כוכבים תשיג ציון יותר טוב דווקא בקטגוריה זו מאשר מכונית עם 5.

זה קצת כמו עם ציונים למצלמות, מה שחשוב הם הפרמטרים המרכיבים את הציון והשקלול שלהן, לא המספר הסופי.

2. לגבי הרובוטית, השאלה היא למה אשתך מעדיפה ידני. אשתי מעדיפה ידני כי היא לא מסוגלת לסבול את המחשבה שהיא לא מחליפה הילוכים לבד. בשבילה לנהוג בלי מוט וקלאץ' זה לא כדרך הטבע (בדיחות על המשפט האחרון ייתקבלו בברכה).

אם מה שמטריד זו זמינות הכוח והביצועים, רובוטית טוב (אם היא טובה) זה פתרון מספק לחלוטין. מה שכן, המורכבות של התיבה עלולה לעלות בטיפולים/תקלות אפשריות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שתי נקודות:

1. יותר משחשובים הכוכבים, חשוב למה המכונית קיבלה אותם. מכונית יכולה לקבל כוכב נוסף לא כי היא עמידה יותר בריסוק, אלא כי יש לה זמזם שמתריע על אי-חגירה מאחור, לדוגמא. לתשומת ליבך.

כמו כן, אם מה שחשוב זה הילדים, יש לבחון בעיון את מבחן הריסוק מבחינת הגנה על הנוסעים מאחור. יכול להיות שמכונית עם 4 כוכבים תשיג ציון יותר טוב דווקא בקטגוריה זו מאשר מכונית עם 5.

זה קצת כמו עם ציונים למצלמות, מה שחשוב הם הפרמטרים המרכיבים את הציון והשקלול שלהן, לא המספר הסופי.

הילדים חשובים. מאד. אבל זה ממש לא אומר שאני ואשתי לא. ואגב, אתה צלם?

2. לגבי הרובוטית, השאלה היא למה אשתך מעדיפה ידני. אשתי מעדיפה ידני כי היא לא מסוגלת לסבול את המחשבה שהיא לא מחליפה הילוכים לבד. בשבילה לנהוג בלי מוט וקלאץ' זה לא כדרך הטבע (בדיחות על המשפט האחרון ייתקבלו בברכה).

אם מה שמטריד זו זמינות הכוח והביצועים, רובוטית טוב (אם היא טובה) זה פתרון מספק לחלוטין. מה שכן, המורכבות של התיבה עלולה לעלות בטיפולים/תקלות אפשריות.

מי שאובססיבי לגבי הגיר הידני זה אני, לא אשתי. היא היתה בשמחה עוברת לאוטומטי אבל בעלה מסרב בתוקף. :) נושא המורכבות של הגיר הרובוטי אכן מטריד אותי מאד (וזו הסיבה שבהתחלה ציינתי שאני רוצה גיר רגיל) אבל לא נראה לי שיש לי אופציה אחרת. אם אני רוצה מרחב פנימי כמו שיש לי היום + 3 מושבים מאחור + 5 כוכבי בטיחות + ESP הרי שה-C4 פיקאסו היא האופציה היחידה. :( הגולף פלוס פחות מרווחת, לסקודה רומסטר דיזל אין ESP ולכל האחרות אין 5 כוכבים/ESP.

• תוכן חדש...