Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבקש עזרה לגבי בעיה שניתקלתי בה:

בבעלותי פאסאט 2006 עם 75,000 ק"מ במוסך אמרו לי כי יש צורך להחליף את הגיר מאחר ואמרתי כי יש בעיה.

אמרו לי כי מחיר גיר חדש 27,700 ד"ח + עבודה ומע"מ (לא כלול), כמו כן אמרו כי היצרן ישלח גיר חדש בעלות של 30% מהמחירון.

לא נראה לי הגיוני שיש צורך בהחלפה של גיר הילוכים אוטומטי אחרי תקופה וק"מ כל כך נמוך.

איך אפשר לברר האם יש בעיה בסוג הרכב הזה ?

האם המחירים הגיוניים ?

מדוע אין אפשרות לתקן ?

תודה,

דויד

פורסם

בדקתי עבורך והמומחה לתיבות הילוכים אוטומטיות לרכבי קונצרן פולקסווגן, שמכיר את הבעייה ויש לו פתרון עבורה

במחיר זול בהרבה הנו יורם ב"מוסך אדמונד" שברח' הסתת 10 א.ת חולון (בסמטה), טל' 03-6500613/14

(היום הוא בחופש).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מול מי להתנהל, איש הקשר הרי אמר בפירוש שזה מחוץ לאחריות האוטו כמעט בן 4

מי זה איש הקשר הזה? האם מדובר על עובד המוסך או יועץ שירות במוסך?

תפנה ישירות במכתב (פקס) לשירות הלקוחות של צ'מפיון. תציין שהרכב בבעלות פרטית, מטופל "לפי הספר" רק במוסכי היבואן. לא יתכן שברכב ברמה טכנולוגית כה גבוהה יקרה כשל בגיר בשלב מוקדם כל כך מוקדם של פעולתו. תבקש שינהגו לפנים משורת הדין, למרות שהסתיימה האחריות.

תנסח מכתב מנומס אך עם זאת הדגש את בקשתך ללקיחת אחריות מצידם.

שירות לקוחות צ'מפיון

אחרי משלוח הפקס תתקשר ותוודא שקיבלו.

בהצלחה.

פורסם
שלום,

אבקש עזרה לגבי בעיה שניתקלתי בה:

בבעלותי פאסאט 2006 עם 75,000 ק"מ במוסך אמרו לי כי יש צורך להחליף את הגיר מאחר ואמרתי כי יש בעיה.

אמרו לי כי מחיר גיר חדש 27,700 ד"ח + עבודה ומע"מ (לא כלול), כמו כן אמרו כי היצרן ישלח גיר חדש בעלות של 30% מהמחירון.

לא נראה לי הגיוני שיש צורך בהחלפה של גיר הילוכים אוטומטי אחרי תקופה וק"מ כל כך נמוך.

איך אפשר לברר האם יש בעיה בסוג הרכב הזה ?

האם המחירים הגיוניים ?

מדוע אין אפשרות לתקן ?

תודה,

דויד

משהו לא ברור

גיר חדש עולה 27700 + מעמ ואתה כותב משהו על עלות של 30% ע"י היצרן

אז כמה עולה לך הגיר בנטו.

זה נראה שכבר הלכו לקראתך

תן הבהרות

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

תודה רבה,

אני מכיר את האנשים שם כי היה לי עסק שהיה שכן שלהם.

אפנה אליהם מחר.

שוב תודה,

דויד

• תוכן חדש...