Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיסוי אתה יכול לקנות ב30 ש"ח בksp.

http://m.ksp.co.il/product.php?uin=24993

זה עדיין יהיה יותר יקר מרוב הדברים שיש באתרים סיניים, אבל שיהיה משהו לבינתיים.

לגבי מגן מסך, אני לא חושב שיש באמת צורך בדברים האלה. מסך שמכבד את עצמו, יהיה מאוד עמיד נגד שריטות בפני עצמו, ואם הוא יישבר (מסכים נשברים בד"כ מנפילה על צד, או מנזק מכני שנגרם בכח רב), אז שום מגן לא יעזור לך כאן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחפש למסירה \ החלפה \ תשלום סמלי-

כבל אופטי (TOSLINK) קצר, אבל ממש קצר-

הכי קצר שנמכר באיביי באורך חצי מטר, אני צריך הרבה הרבה יותר קצר.

פורסם
למסירה עריסה לתינוק, ניתנת לקיפול כשלא בשימוש. איסוף מחיפה או מהמפרץ בתיאום מראש.

מעביר הלאה. כעת העריסה ביבנה. אם לא יהיו מעוניינים, אפרסם באגורה בסופ"ש.

בהזדמנות זו, תודה ל-SurfHigh.

פורסם

עשיתי חיפושים והגיליון הכי ישן שיש לי זה פברואר 2003.

אם זה עוזר לך איכשהו, פברואר 2003 זה גיליון 204 אז אני מניח שהגיליון שאתה מחפש זה גיליון 186 אם אני לא טועה. בהצלחה :)

קקטוסולר ידנית

פורסם
עשיתי חיפושים והגיליון הכי ישן שיש לי זה פברואר 2003.

אם זה עוזר לך איכשהו, פברואר 2003 זה גיליון 204 אז אני מניח שהגיליון שאתה מחפש זה גיליון 186 אם אני לא טועה. בהצלחה :)

גם תורם, תודה !

Miata ND2

פורסם

למסירה מדי ב' במצב טוב. מידות גדולות יחסית. בנוסף חולצות טי בצבע זית. חלקן אפילו חדשות.

כמו כן, יש לי נעליים צבאיות ישנות אם מישהו רוצה לקחת ולהחליף באפסנאות או משהו.

נמצא ביבנה.

הצעתי את כל זה מזמן לחבר פורום שחיפש אך הוא לא טרח לבוא ונמאס לי שזה תופס מקום בבית.

פורסם
למסירה מדי ב' במצב טוב. מידות גדולות יחסית. בנוסף חולצות טי בצבע זית. חלקן אפילו חדשות.

נמצא ביבנה.

הצעתי את כל זה מזמן לחבר פורום שחיפש אך הוא לא טרח לבוא ונמאס לי שזה תופס מקום בבית.

אם יש בסיס מ.צ. (או בכלל, כל בסיס צבאי) באזורך, אתה יכול לזרוק להם את זה בש.ג. - שיעבירו לאפסנאות.

פורסם

אשמח לקחת ממך מכנסי ב' ואת הנעליים הצבאיות. זה מעולה לי לטיפולים. אשלח אליך את יגאל שגם הוא יבנאי שיאסוף.

Stay Dirty

פורסם

נמצא ביבנה.

כמה זה גדול?

אם זה משהו כמו מידה ב' אני רוצה, צריך לעשות סטוק מדים למילואים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למי יש גליונות אוטו מ 2001? ליתר דיוק יוני 2001?

יכול להיות שיש לי - אבדוק. בכלל הגיע הזמן לתרום את כל ירחוני אוטו שיש לי עוד

מתחילת הקמתם. זה סתם שוכב אי שם באחת המגירות ומעלה אבק.

• תוכן חדש...