Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהנים העיקריים מהרפורמה ביבוא: היבואנים הגדולים

 

"...לצמצם את התנגדות היבואנים הקיימים, מוענקת להם הטבה משמעותית. בשלב הראשון, יתאפשר יבוא מקביל דרך סוכני משנה של מכוניות בתקינה אירופית. לעומת זאת, מכוניות בתקינה אמריקאית אפשר יהיה לייבא רק מיצרן הרכב. הדבר יצמצם מאוד את האפשרות ליבוא מקביל.

...הנהנים העיקריים מרפורמת היבוא המקביל, לפחות בתחילה, יהיו יוניון מוטורס (טויוטה), קרסו (רנו וניסאן) ומאיר (וולוו והונדה) "

 

השר מופז הלך, השר ישראל כץ בא , ומשרד התחבורה פועל כרגיל לטובת היבואנים הגדולים.

 

יהודה

×
×
  • תוכן חדש...