Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צלעות עגל ניתן להעלות למנגל?


sorvall
שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כמו בכותרת. קיבלתי צלעות עגל (אל תשאלו. סיפור ארוך)

הבשר לא יוצא כמו סוליה?

אפשר בכלל לעשות עגל על האש?

 

אפשר לרכך אותו אולי עם מיץ לימון במרינדה?

 

תודה:mm_yeah:

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בשר עם עצם או שמדובר בבשר ללא עצם (יש כזה דבר - נשמע מפתיע)?

עדיף לצלות במשך זמן.

יותר בריא לסובבים לשים בתנור ;)

תרשום תרשום - מתכון לצלעות עם עצם:

קח את הצלעות (של העגל כמובן ;)) ותמרח אותן בתערובת של שמן זית, רוזמרין, פלפל ומלח (טיפה מלח) ושום (3-4 שיניים).

אני לוקח את כל התבלינים וכותש אותם יחד עם השמן זית. לא חובה.

תשכיב את הצלעות לישון במקרר, לא לפני שנתת להן כמה שעות לחוות אור יום. הבשר סופג יותר טעם כשהוא בטמפ' החדר. עכשיו שהלילות קרירים יותר אפשר לעשות את תהליך ההיתמרחות בערב ולשים את הבשר בחוץ. בבוקר תכניס אותו למקרר שוב. תוודא שאין לך כלב/חתול/חמוס שיכולים להתלבש על החגיגה הזו.

בקיצור, שיספוג את הטעמים - יום לפחות.

קח תבנית (אם יש לך תבנית פיירקס - סבבה), שים את הבשר המרוח שם וכסה עם נייר כסף.

דחוף את כל הכבודה הזו לתנור שחומם ל 200-190 ושעה וחצי.

אחרי זה תשאיר אותו בתנור כשהתנור כבוי לעוד 30-40 דק' ותגיש.

 

הרבה יותר טוב מכל "על האש" שתעשה עם צלעות (שידרוש ממך סבלנות של ברזל עד שזה יהיה מוכן)

 

בתאבון, ואל תשכח לעדכן עם תמונות, רשמים וכו'...

* עריכה: הצלעות מחוברות ע"י עצם מרכזית או לא? כמה צלעות יש לך שם? זה חלק קידמי או אחורי?

עוד משהו - טיפ, אחרי ש"גיליתי" תבלין בשם קייג'ין אני לא משתמש יותר בשום דבר אחר - תנסה ותתמכר ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צלעות עגל מגיעות בשלל חיתוכים וצורות, רק אם תעלה תמונה, ניתן להמליץ על צורת הבישול המומלצת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב תמונה ומתכונים,זה להומואים.

 

 

גברים אמיתיים פשוט שמים את הצלעות בהקפאה עמוקה ושולחים אותם להונג קונג.

 

רק תגיד שאתה גבר אמיתי ואני אשלח לך בפרטי את הכתובת למשלוח.

 

אני מצידי,מבטיח לספר איך אישתי הכינה אותם + תמונות בפייסבוק + מדריך: איך לצאת גבר אמיתי ולשלוח צלעות עגל להונג קונג.

 

בתור בונוס גם אעלה תמונות של הצלעות פה בשרשור ליד אבטיח.

 

נשמעת לי עיסקה הוגנת,אתה יוצא גבר,אני יוצא שבע,קהילת הגולשים מקבלת תמונות+מתכון+מדריך,כולם מרוצים.

 

:lol:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

למען הסר ספק,אין לי שום דבר נגד קהילת ההומואים,נהפוכו,אם הם ישלחו לי צלעות עגל\כבש,גם הם יהיו גברים !!!

 

8)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות.

הצלעות פרוסות לרוחב, לא מחוברות. אני אעשה בעצת הברון האדום ונבשל בתנור.

 

הייתי שולח להונג קונג אבל עד אז הריח יגמור אותך.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

אגב עידן, מה קרה, אין בשר נורמאלי שם בהונג קונג?

 

הבית (אישתי) שומר כשרות כך שלא נכנס לבית בשר שלא עבר שחיטה כדת הרב שקיבל מספיק כסף כדי לתת חותמת,מה שאומר שאין לי אפשרות למצוא בשר "איכותי" פה בהונג קונג,ואם כבר מוצאים משהו אז צריך לשקול מכירת כליה כדי לממן אותו.

 

כנראה נמאס לו כבר לאכול חרגולים/מדוזות/חתולים/כלבים/תנינים/צבים וכו' :-D

 

כאמור,בגלל סכסוכים כספיים הרבנים עדיין לא מוכנים "להכשיר" את החיות הנ"ל,מקווים שזה ייפתר בקרוב,עד אז אוכלים רק כשר...

 

כמובן שזה נכתב בציניות כל הקטע עם הרבנים.

 

כמובן שגם המשפט הקודם נכתב בציניות....

 

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואי וואי פתחתם לי את התאבון במיוחד עם התמונה שם של הצלעות .....

כמעט נתתי ביס במסך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

אם כבר בתנור דולק ותבלין "קייג'ין" שהזכיר

הברון האדום עסקינן, פנק את האורחים/עצמך בתוספת חביבה.

קח תבנית רגילה או פיירקס (לא ממש משנה) מלא אותה בתפו"א חתוך לפלחים (מי שאוהב אפשר עם הקליפה)

פזר עליהם ביד נדיבה (לא להגזים) את תבלין הפלא ושמן זית לפי הטעם,

אפשר להוסיף גם בצל למי שאוהב,

תן להם "להשתזף" בתנור, ולקק את האצבעות.

 

בתיאבון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...