Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולכם! אני ועוד מישהיא רוצים לעשות טיול בן יומיים שלושה לצפון,טיול רגלי קצת להתאוור אחרי כול הלימודים והלחץ שהיה בזמן האחרון.

הטיול מתוכנן לכ2-3 ימים לא יותר,אם אפשר לא מסובך מדי מבחינת עבירות אבל אנחנו לא פדלאות לכן זה לא ממש משנה. רצוי מאוד מצשהו עם נופים רומנטיים,ונופים יפים בפרט.

מקומות עם תצפית טובה לשקיעה יתקבלו בברכה.

רומנטיקה ונופים יפים הם שם המשחק כאן אשמח לכול הצעה:D

נ.ב

אפשר גם המלצות למסלול בנגב אם כי אני מעדיף את הצפון.

תודה רבה בכבוד רב אלכס.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אולי זה רק אני, אבל שלושה ימים של הליכה אינטנסיבית בשטח בלי מקלחות או מיטות מסודרות ממש לא מתקשרים לי עם רומנטיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז בסדר יומיים העיקר אני מחפש כיוון,כי כרגע גוגל עדיין לא הניב לי תוצאות מתאימות=\.

פורסם

איזור נחל יהודיה \ בריכת הקצינים - אפשר למרוח את המסלול הזה ליומיים בכיף, כולל כל מיני עצירות בחורים נעימים ומוזרים.

יש גם איפה לישון אם רוצים [כל מיני חורים אחרים וכוכים בסלע]

מומלץ בחום.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היהודיה היא שמורת טבע מוכרזת ואסור לישון בתוך השמורה. יש חניון לילה מסודר בכניסה לשמירה, בו מותרת הלינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• אחראי פורום
פורסם

בדיוק עכשיו היה ראיון בגל"צ עם מנהל אתר יהודיה, שכבר ב-4-5 אחה"צ הם מוציאים את כל המטיילים (בצדק, לדעתי).

אלכס, בדיוק לפני שנה עשיתי עם אשתי את נחל עמוד, חשבנו שנספיק כמה מסלולים ביומיים.

נתפסו לי שרירים שלא ידעתי על קיומם. לא היית מחלץ ממני רומנטיות גם באיומי אקדח.

אולי אני קצת עגלה אבל הבנת את הרעיון :wink:

רוצה רעיון אחר? טיול של יום-יומיים מבוסס על רכב, דלג בין כמה נק' יפות בצפון (בעיקר רמה"ג, סביב הכנרת, מנרה),

כולל שינה בחוץ עם בא לכם. לא חייבים לוותר על מסלולים קלים, יש לא מעט.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בכיף הייתי עושה טיול שמבוסס על רכב הבעיה היא שאין לי רכב זמין כעת:( לכן כול הנותר הוא לסמוך על תחבורה ציבורית ושתי רגליים:D

• תוכן חדש...