Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמלצתכם לדרישותי (רכב עד 20,000 ש"ח, חסכוני בדלק) חיפשתי ומצאתי סיטרואן סקסו שנת 2000, 1.5 דיזל,

במצב קוסמטי יפה מאד, יד שלישית (ראשונה - השכרה), ק"מ רשומים - 150,000. הוחלף מנוע לפני מספר שנים עקב התחממות, ציריה ימנית חורקת. המחיר צריך להסגר על כ 11,000 ש"ח.... הכוונה היא לסגור איתו מחר.

1. מבקש לשאול האם הקניה משתלמת במידה ולא נמצאות בעיות חריגות במיוחד בבדיקה ? חברים התריעו על בעיות אמינות בסיטרואן, האם גם הדגם הזה כמו שאר הצרפתיות סובל מבעיות האמינות המיוחסות לצרפתיות ? אני נוסע בממוצע 30 ק"מ ביום, בעיקר בעיר.

2. האם צפויות לי "הפתעות" במחיר הביטוח והטסט לרכב זה ? (מתכוון לעשות חובה וצד ג' בלבד).

3. מבקש המלצה למכון בדיקה או מוסך שיוכל לבדוק את הרכב בצורה יסודית באיזור בתל אביב, ולא במחיר קורע...

תודה מראש !!

פורסם

צרפתיות ובעיות זה דעות קדומות.

ההפף,3 צרפתיות שהיו לי נהנתי איתם מאוד. לא נתקלתי בבעיות בסקסו, עד שצפרתי לסלע שלא זז.

המנוע של פז'ו, רכב מהנה לנהיגה ובנהיגה. אני לא מאזור ת"א, סליחה.

פורסם

תודה,

אני מזפזפ בפורומים בהודעות ישנות ורואה סכומים של בין 3000 ל 4000 ש"ח רק על אגרת רישוי לדיזל פרטיות !!

כמו כן בהודעות הנ"ל מדובר על הורדה הדרגתית של האגרה. ובכן מהי נכון להיות אגרת רישוי למודל הזה (סקסו 1.5 דיזל שנת 2000) ? מאד חשוב לי לדעת שכן סכומי אגרה כאלה הם בהחלט הזויים :roll:

פורסם

האגרה כבר מזמן ירדה במחיר, המחירים שראית הם פרהיסטוריה. היום היא בכלל מתחת ל1000 ש,ח (מה שבטוח- פחות מבנזין, לפחות בפעם האחרונה ששילמנו).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הרכב חסכוני בהחלט, וספציפית הרכב עושה את עבודתו נאמנה בצורת צריכה מזערית של דלק, אבל הרכב צב לא נורמאלי.

במידה ואתה מחפש אך ורק חיסכון, יש לבדוק את הרכב ואת מצבו, במידה והרכב תקין מדובר על תמורה טובה למעט מאוד שקלים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...