Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

משהו שלא היה לי עד כה, ברמקול ימין כשאני מעלה את הווליום ברדיו לכיוון המקסימום (לפני עיוות), ישנם קרקושים מהדלת בצד ימין בלבד (צד שמאל תקין), מדובר על סט חדש שהותקן על טבעות עץ ויריעות דיינמט (רק על תושבת ההתקנה ומסביבה).

ניסיתי לראות אולי הרמקול לא יושב טוב על הטבעת אבל הוא יושב בסדר גמור וגם אין שום רעש עד שמגיעים לעוצמה גבוהה.

יש רעיונות ?

תודה מראש

פורסם

תבדוק את הרמקול טוב יכול להיות שישנו חור קטן בממברנה, או שהרמקול לו מוברג טוב לטבעות.

מה שכן אני גם הייתי מחליף את שתי הRCA ביניהם לראות מה מקור הבעיה. (אם הי ישנה ברמקול השני שאתה מחליף)

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

זה רמקול בן כמה שבועות, והוא בסדר גמור עד שמגיעים לווליום הספציפי הזה ,2 מספרים פחות והכל בסדר. הוא מוברג טוב מאוד לטבעת. הרעש לא בא מהרמקול, הוא בא מהדלת עצמה משום מה, אולי משהו שם רופף?

פורסם

תנסה כשאתה בווליום כזה ללחוץ כל פעם על נקודה אחרת בדלת ולראות אם אתה מאתר את הנק' שבה יש קרקוש.

ומשהו נוסף שהיה אצלי זה החוט של הרמקול, שהיה מקרקש בווליום מסוים. קיבעתי אותו לדופן וזה נפסק. שוה לנסות.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

צריך להתחיל לפעול בשיטת הלחיצה. להפעיל לחץ על נקודות מסויימות בדלת עד שהזמזומים מפסיקים. ברגע שתאתר את מקום הזמזומים כבר תמצא דרך להשתיק אותם.

זמזומים כאלה מתגלים מפעם לפעם. זה די מייאש לנטרל אותם כל פעם כי הם צצים במקום אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1 תהפוך את האר סי איי קודם כל כדי לשלול בעיה חשמלית כלשהי..

ואח"כ תעשה את הבדיקה שהציעו לך לפניי על לחיצה על מקומות שונים עד שתגלה מאיפה הקרקוש מגיע.

שבת שלום!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

עשיתי החלפה בין הכבלים ולא היה שינוי, הרעש מגיע מאותה דלת.

איפה אני צריך לעשות את הלחיצות? מהחלק הפנימי של הדלת או החיצוני? צריך בשביל זה לפרק את הדלת?

תודה,

פורסם

פנימי. תתחיל ללחוץ על הדיפון.

אם זה לא יעזור תצטרך לפרק אותו ולחפש את מקור הרעש בדלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פירקתי את הדלת והרעש נעלם, חיפשתי איזשהו סימן למשהו שיכול להרעיש על הדלת אבל אני לא מצליח להבין מאיפה הרעש מגיע, אין שם שום דבר שאמור להרעיש. :x

פורסם

פירקת את הדלת והקרקוש נעלם? מזל-טוב

לפחות עכשיו אתה יודע שזה משהו שקשור לדיפון.

או משהו בדיפון עצמו או משהו שהדיפון נוגע בו כשהוא מורכב - עכשיו תחזור על שיטת הלחיצות ותתחיל לשקול בידוד של הדיפון עצמו גם כן - אפשר להשתמש כאן אפילו בחומרים פשוטים כמו ספוג, פלציב, לבד באזורים הבעייתיים.

תבדוק שבאזור של דיפון שמכסה את הרמקול אין איזה פס מפלסטיק במקרה שאפשר לחתוך מהדיפון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פתחתי את הדלת, גירדתי עם סכין יפנית את כל הקוים שבולטים, אבל הרעשים עדיין נשארים, אני לא מבין איך זה יכול להיות..

על הדרך גם סדקתי משולש פלסטיק אחד (שיושב עליו הטויטר), מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הפריט הזה?

פורסם

יופי..אז עכשיו אתה בטוח שזה רק רעש פלסטיקה שמגיע מהדיפון עצמו..תרכיב אותו בחזרה תבדוק שכל הקליפסים\ברגים במקומם.

תפעיל את המערכת ותתחיל ללחוץ על מקומות שונים בדלת ותראה מתי הרעש אם לא נעלם אז לפחות פוחת.

בהצלחה!

פורסם

להפך, כשאני מצמיד את החלק שמאחוריו יושב הרמקול הרעש גובה, שאני מרחיק אותו, הוא נעלם...

ומישהו מכיר מקום שאפשר לקנות את החלק המשולש שעליו יושב הטוויטר?

פורסם

אם ההרחקה שאתה צריך היא מרחק קטן..פשוט תשתול שמה איזה חתיכת ספוג..שתעלים לך את הרעשים!

• תוכן חדש...