Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כשבועיים פחות או יותר אחרי נסיעה של כרבע שעה בוצעה עצירה וכיבוי האוטו ואחרי 10 דקות חזרה אל האוטו אבל הוא לא נדלק.

(לא נישארו אורות דלוקים 100%.)

האוטו לא נדלק, כשמנסים להניע אותו הוא לא הניע והפעיל את האזעקה אחרי 2-3 ניסיונות כושלים.

בסופו של דבר אחרי חצי שעה של שבירת הראש כי לא היה לי מושג מה יכולה להיות הבעיה אפילו אין קודן באוטו רק אזעקה וזהו, מכניסים מפתח מסובבים ומניעים.

חיברנו כבלים ניסינו להניע והכל עובד.

אחרי 10 דקות פחות או יותר של נסיעה אני מביט אל לוח השעונים ורואה שחצי מהנורות דולקות (נורות כמו: מעצור היד והABS)

אני מחליט לא להסתבך ולעשות פרסה ולחזור הבייתה.

אני יוצא מכיכר עומד ברמזור הקרוב פתאום האורות נחלשים משמעותית אז העברתי לN ו"שמתי גז" העניין לא עזר ואחרי שהפסקתי את הגז (עניין של 20-25 שניות) האוטו פשוט נכבה.

הנענו בעזרת כבלים שוב והאוטו הצליח להגיע עד לחנייה.

שכן מהבניין בדק לנו טעינה ופריקה מהמצבר ולמצבר והכל נראה תקין.

אבא שלי קנה מצבר חדש והכל נראה טוב לשבוע נוסף שבו לא היו תקלות שנראות לעין.

הגיע השבוע הזה ואבא שלי אחרי נסיעה של 20 דקות +- רואה שוב שהרבה נורות נדלקות + הרדיו החליט שהוא מפסיק לנגן ופשוט כבה אז הוא חזר הבייתה הצליח להגיע 2 מטר מהחנייה והאוטו נכבה.

כרגע אפילו הנעילה של האזעקה בעברת השלט לא עובדת וסגרנו את האוטו עם המפתח (דלתות אחריות+קידמיות)

אני מאמין שאם ננסה שוב להביא כבלים האוטו יניע ויהיה בסדר כביכול לתקופה קצרה אבל זה לא פותר את הבעיה הנעה עם כבלים לא אפשרית בכל פעם שהאוטו יליט שנמעס לו.

*בכל מקרה אחרי כל זה אני מקווה שהבנתם מה הבעיה כי אני ממש לא.:?

**האוטו הוא יונדאי אקסנט מודל 2003 אוטומטית**

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

מהודעתך לא ברור כיצד החלטת שהאלטרנטור תקין ?

על פניו,מדובר בבעיה קלאסית של אלטרנטור,שרוקן את המצבר שהחלפתו כנראה היתה לשווא.

הרי האלטרנטור,הוא זה הטוען את המצבר ולא להיפך וכמעט כל הסיכויים שהוא התקול ולא המצבר.

יש לגשת לחשמלאי,לבקש בדיקת טעינה של האלטרנטור (כנראה שהוא חלש או לא מספק מספיק זרם תחת עומס-מערכת /אורות וצרכני חשמל אחרים דולקים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לך בעיות חשמל ברכב תבדוק את זה

בקשר לאלטרנטור שלך אני חושב שהוא לא תקין

כי ברגע שהרכב עובד אתה יכול לנסוע גם בלי מצבר

את המצבר אתה צריך רק להנעת הרכב לא יותר

פורסם

ייתכן שהאלטרנטור תקול ולא מטעין את המצבר או/גם קיים צרכן פרזיטי הצורך זרם גבוה בזמן שהרכב כבוי ולכן המצבר נפרק.

האם יש ברשותך מד-מתח דיגיטלי ואתה יודע למדוד מתח בעזרתו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

האם הבדיקה נעשתה תחת עומס ובסל"ד מתאים ?

מה היו תוצאות הבדיקה בסל"ד סרק ובסל"ד של 2000 סיבובים לדקה עם צרכנים כבדים דלוקים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי התיאור מדובר בבעיית אלטרנמטור/חיבורים ראשיים. בדוק את חיבור נעלי הכבל למצבר, תן אפילו מכה עליהן כדי לוודא שאין בהם סדקים פנימיים.

פורסם

היי, בדוק את חיבור המינוס בין המצבר לגוף הרכב, יתכן והוא רופף/קרוע ומשם נובעת לך הבעיה.

כמו כן, מומלץ לבדוק את האלטרנטור עם מכשיר נוסף ע"מ לוודא שהמכשיר השני תקין ואינו מזייף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תבדוק שהרצועה מתוחה .

אני נתקעתי עם המרצדס ללא חשמל כשעמדתי ברמזור ,הנעתי עם כבלים ואז הרצועה צרחה כל הדרך למוסך ששם מתחו אותה ואז הכל חזר להיות כמו קודם .

לפני שנתקעתי היא לא חרקה בכלל רק בהנעה הראשונה.

תבדוק את זה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...