Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, הכל לא נכון!

איפה הבחורה ברונטית עם הביקיני והבלונדינית עם החוטיני!? :evil:

תמונות לא מקצועיות לחלוטין :twisted:

סתם, יפה מאוד.

לא ידעתי עד היום שיש מגאן עם גג זכוכית כ"כ גדול

איזה דגם זה? ואם זה המשוכלל, איך זה שהוא לא בא עם מגנזיום (או שאני צריך להחליף שוב פעם משקפיים..?) :wink:

פורסם

מצלמה - לא זוכר את הדגם, אני אבדוק אח"כ.

חסמנו את הכיכר ואת החניה? בולשיט. לא חסמנו את הכיכר, מכוניות עברו שם בלי בעיה. לא חסמנו גם שום כניסה לחניה, וגם אם כן, אני בטוח שעשרות אנשים מגיעים כל שבת לחניה של המכללה בשביל.... כלום. הדבר היחידי שלא חוקי זה שרכב אחד נכנס מול השני, היינו שם 20 דקות, עבר רכב אחד. זה לא בדיוק מקום הומה ביום שבת בבוקר.

לגבי הדגם, יש לו אכן טאסות, זה הדגם הלא מאובזר, הגג הוא תוספת (מדהימה לדעתי) של 5K, גג זכוכית כפול, כאשר החלק הקדמי (הענק) מעל הנהג נפתח לגמרי, והוא לא מגיע בתור חלק מדגם כל שהוא, אלא הוא תוספת (שכאמור שווה כל שקל לדעתי) התחושה מדהימה, במיוחד מאחור. פעם הבא אני אנסה לצלם שהגג פתוח. אגב גם הדגם הלא מאובזר מגיע מאובזר, הפנים יפיפה (שילובי צבעים וכו'), 6 כריות אוויר, מחשב דרך, כל החישמול המלא וכו'. במאוזר יש מעט עור במושבים, בקרת שיוט, ובקרת אקלים, ורוצים בשביל זה הרבה מאוד כסף... ולכן העדפנו את הגג, לדעתי בחירה עדיפה, צריך לשבת פעם אחת ברכב בלי גג ועם גג בשביל לראות את ההבדל, הוא ענק. (גם הגג וגם ההבדל)

לגבי העצה עם הגלגל, ננסה פעם הבאה להפנות את הגלגל כך שיראו את הטאסות, סה"כ מדובר בצילום חובבני, זה היה יוצא עוד יותר גרוע עם אריאל לא היה מסדר את הרכבים ככה. אבל אני בהחלט שמח לקבל עצות.

תודה על השבחים על התמונות!

גיא

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים, אכן - הפתעתי את עצמי בתמונות :) הרכב נראה כאילו הרגע יצא מהמספרה :D

אני חושב ששני הרכבים מצטלמים ממש טוב ביחד, די משלימים אחד את הLOOK של השני.

לגבי GRAND-MASTER TOMMY G.... ההערות שלך נלקחו לתשומת ליבי, תודה רבה :p

מה עוד.... לא - לא חסמנו שום חניה ולא כיכר, אבל מה שכן - אני רוצה להתנצל בפני פרתתתת משהההה רבנווווו אחת שדרכתי עליה בטעות כשנכנסתי לרכב. מצטער פרה! :lol:

בקיצור - היה אחלה. צפו לעוד סשיין :)

:-)

פורסם

התמונות יצאו ממש יפה..

גם המכוניות נראות ממש טוב ביחד (למרות שאני לא אוהב במיוחד את עיצוב המגאן)

דבר אחד רק הפריע לי!!!

הנוף :!:

אני כבר שנתיים שלמות, כל בוקר, 7:30 כמו שעון, רואה את הנוף הזה..

כנראה שגם אני יביא מאותו נוף את התמונות שלי.... : :wink:

בכל זאת שישאר לזיכרון!!

פורסם
אני רואה שהורדת את המדבקה המעצבנת מהחלון האחורי של המגאן...

זה הדבר הראשון שאני עשיתי אחרי שקיבלתי את האוטו

אני הוצאתי את האוטו מהסכונות, נסעתי הביתה ומיד הורדתי את המדבקה הענקית שהיתה על החלון האחורי ובה היה רשום: רנו מגאן 5 כוכבים בטיחות ERUO בלה בלה, וגם 5 כוכבים. לקח קצת זמן כי זה היה מדבקה לאות, ולא מדבקה אחת גדולה, אבל פשוט לא יכולתי לסבול את זה אפילו עוד שניה על הרכב.

גיא.

• תוכן חדש...