Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה לדעת למה יש הבדל באיכות/דייוק (שלמות התמונה) בן סליל 4 אוהם ולסליל 1 אוהם?

כי מגבר עובד פחות מדוייק בהתנגדות נמוכה בגלל שאין מספיק חשמל, והספק כוח מתחמם מהר מידי ו...

ותלוי אם לפי גרף גם מבחינה פיזיקלית, הממברנה מייצרת התנגדות תוך כדי מהלך שגם מייצר התנגדות, ומעבר מתדר לתדר גם מייצר התנגדות, ואם ואך זה משפיעה למשקל של ממברנה, שעוד פעם זה מחזיר אותנו לפיזיקה, ו...

מה בפועל?

בתנאיים מושלמים:

• מערכת חשמל מושלמת
  • הגברה מושלמת (מגבר מעוצב ב-4 אוהם וב-1 אוהם)
  • רמקולים דומים רק סלילים שונים (4 ו-1 אוהם)

יש הבדל באיכות או לא? זה מה שחשוב לדעת.

ועוד פעם אני חוזר ואומר. אי אפשר לבדוק את זה על רמקול עם שני סלילים, כי בדיקה לא תהיה הוגנת, בגלל הבדל של התנגדויות בן הסלילים וחיווט.

רק אם בודקים את זה לפני, שסלילים יהיו שווים בדיוק מאוד מדויק. כי מספיק 0.001 הבדל בן הסלילים, והבדיקה לא תהיה הוגנת. בגלל מה שאמרתי לפני (פיזיקליות), שזה מתגלגל לעשרות אוהמים.

פורסם

אני גם תומך בAKG :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואני תומך באלכוהול.

סתם כי אני יכול...

האמת שיש רכיבים בעלי סלילים של 4 אוהם ו8 אוהם, שבשאר הפרמטרים שלהם הם זהים (נתקלתי בכמה כאלו במדיסאונד)

ככה שבתיאוריה ההשוואות הללו אפשריות.

אבל בהתייחס למה שאדגר כתב, אין שני רכיבים זהים במאה אחוז (קחו לדוגמה תעודות לידה של מגברים ברמה גבוהה, בהן רואים לעיתים הבדלי עוצמות בין ערוצים תאומים).

גם שני רמקולים זהים שיצאו אחד אחרי השני מפס הייצור לא זהים במאה אחוז, אבבל כנראה גם לא בהבדלים שמיעים לאוזן.

מתחדשת*

פורסם

נכנסת כאן כבר לתורת כאוס... תחזור אחורה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה לא

זה אומר שאני פשוט פולני עצלן :-P

עריכה - ועכשיו? :-(

Pioneer TS-X150

פורסם

HA HA!

לא מאמין שבאמת שמת את השרווד בחתימה.

תגיד, איך זה לנסוע עם מקרר/מיקרוגל/טלויזיה CRT בבגאז'?

מתחדשת*

פורסם

דווקא לא רע בכלל הבלנדר הזה 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

הגיעה השעה לקחת מנעול.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...