Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לשאול- טסתי עם חברת טעופה ספרדית לספרד ביום שלישי שבוע שעבר לברצלונה

המראנו ב 8.30 בבוקר ומשך טיסה כ 4 שעות

לאחר הנחיתה לא קיבלתי את המזודה מאחר ואיזושהי סיבה לא ברורה היא לא הועלתה למטוס בנתב"ג

לאחר ברור בשדה תעופה בברצלונה נמסר לי שהמזוודה עדיין בישראל וביקשו שאני יהיה איתם בקשר עם השדה בברצלונה

יום למחרת התקשרתי אמרו שהמזוודה באיטליה ויוצאת הערב בטיסה לברצלונה, אני לא יודע למה נשלחה לאיטליה,

בלילה שבין רביעי לחמישי קיבלתי את המזוודה שלי בחזרה לחדר במלון בשעה 01.30 בלילה

זאת אומרת שהייתי בלי מזוודה מהנחיתה ביום שלישי בשעה 13.00 בצהריים עד ללילה שבין רביעי לחמישי 01.30 בלילה

נשאלת השאלה למי פונים לבקשת פיצויים? האם מגיעים לי פיצויים? ומה ההליך שאני צריך לעבור?

*התקשרתי לחברה שדרכה עשיתי ביטוח בריאות לנסיעות לחול הם אמרו שאין לי בפוליסה כיסויי למטען שאיחר להגיע ושיש לי כיסויי רק למטען שהלך לגמרי לאיבוד או במקרה של מחלה ואישפוז שלי.

מה עושים?

תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקרונית, נשאר לך להגיד תודה שהגיע בסוף :lol:.

כ-5% מכלל המזוודות הולכות לאיבוד כל שנה :shock2:(אאל"ט איבריה היא בין המובילות בעולם באיבוד מזוודות ב-%)

פורסם

babayaga גם אחרי העדכון שלך מ 10% ל 5% אתה עדיין מגזים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2958659,00.html

חברת אל-על לא נכללה בסקר, אך מהחברה נמסרו נתונים מרשימים: אובדן של 5 מזוודות לאלף נוסעים

מה שאומר 0.5%

אצל אוסטריאן, 17.8 מזוודות לכל אלף נוסעים הולכות לאיבוד (לא מגיעות עם הנוסעים בטיסה), אצל לופטהנזה מדובר ב-16.8 מזוודות לאלף נוסעים ונתון זהה יש גם לחברת התעופה בריטיש-איירוויס.

מה שאומר 1.78% ו 1.68%

פורסם
babayaga גם אחרי העדכון שלך מ 10% ל 5% אתה עדיין מגזים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2958659,00.html

מה שאומר 0.5%

מה שאומר 1.78% ו 1.68%

סחטיין על חדות העין. כתבתי 10% מאינטואיציה ורק אחרי זה הלכתי לבדוק (מסכים, הסדר אמור להיות הפוך..).

2 בעיות בקישור שלך:

1. הוא מ-2004 :?

2. מקורו בצהובון :twisted:

לצערי אני לא יכול לשים לך את מקור המידע שהשתמשתי בו, אבל בשביל סדרי גודל, קבל מקור קצת יותר רציני: http://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/british-airways-is-secondworst-carrier-in-europe-for-lost-baggage-784415.html

כמעט 3% וזה עוד מה שמדווח (שמן הסתם הוא יותר נמוך מהמציאות)

פורסם

עד כמה שאני יודע, במקרים כאלה חברות התעופה נותנות לך מספיק כסף בשביל שתקנה דברים הכרחיים שהיו במזדווה ל-24 שעות (מברשת שיניים, משחת שיניים כלי גילוח אולי קצת בגדים וכו').

תפנה לחברה שטסת איתה, תברר אם אתה יכול לקבל החזרים עבור הדברים שנאלצת לקנות בגלל שהמזדווה לא הגיעה. כמובן שלדעתי בלי קבלות לא תקבל כלום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אני לא יודע למה נשלחה לאיטליה

כנראה שטיסה ישירה לספרד היתה מעכבת את הגעת המזוודה עוד יותר, כי אולי לא היו טיסות ישירות ביום יומיים הסמוכים. כיוון שכך סביר שהמזוודה עשתה סיבוב דרך איטליה, כי זה הקישור היותר מהיר שהספרדים מצאו בכדי שהמזוודה תגיע יום קודם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כנראה שטיסה ישירה לספרד היתה מעכבת את הגעת המזוודה עוד יותר, כי אולי לא היו טיסות ישירות ביום יומיים הסמוכים. כיוון שכך סביר שהמזוודה עשתה סיבוב דרך איטליה, כי זה הקישור היותר מהיר שהספרדים מצאו בכדי שהמזוודה תגיע יום קודם.

.

טענה מעניינת. חברה ספרדית לא יכולה לטוס מישראל לאיטליה ישירות. אם כבר, היתה טעות בהעמסה והעמיסו מלכתחילה את המזוודה למטוס הלא נכון, של החברה שלא נכונה.

פורסם

מבחינת חוקים לא מגיע לך כלום. מבחינת חברת התעופה אתה יכול לקבל פיצוי קל את תבקש יפה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בנאדם, תפסיק להיות כזה ישראלי ולחפש איפה דפקו אותך ומה אתה יכול להוציא מזה.

הדברים האלה קורים, אני בטוח שאיש לא עשה זאת בכוונה ושנעשו מירב המאמצים להחזיר את המזוודה שלך בהקדם האפשרי.

אם היית טס לעיתים קרובות יותר, היית מבין שמזלך עוד שפר עליך. טעויות קורות, וכל עוד לא נגרם לך נזק ממשי, הייתי שוכח מזה וממשיך הלאה.

פורסם

מנסיון עם טיסה לדאבלין - המזוודה לא הגיע וקיבלנו פיצוי מחברת התעופה במקום בשביל לרכוש דברים נחוצים (תחתונים, מברשת שיניים וכו').

אבל מדובר היה בפיצוי קטן יחסית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
טענה מעניינת. חברה ספרדית לא יכולה לטוס מישראל לאיטליה ישירות. אם כבר, היתה טעות בהעמסה והעמיסו מלכתחילה את המזוודה למטוס הלא נכון, של החברה שלא נכונה.

הדוגמא הקודמת שלי לא מתייחסת לחברה ספרדית, כי אחרת סביר שהמזוודה היתה מגיע כעבור יום.

לצורך הדוגמא: המזוודה יצאה מישראל עם אלאיטליה לאיטליה ומאיטליה לספרד, כי זה הקישור המהיר יותר שאפשר היה למצוא.

תחשוב מה קורה עם מדינות שיש אליהם טיסה רק פעמיים בשבוע - זה אומר שאם היית צריך לחכות לטיסה הבאה, כמעט שבוע היית בלי מזוודה.

אפשרות נוספת שחשבתי עליה כרגע - המזוודה יצאה מישראל והגיעה בטעות לאיטליה. האיטלקים איתרו את הטעות והודיעו לחברה הספרדית שדאגה להעברת המזוודה מאיטליה אליך.

חברות התעופה לא ממש מתרגשות מאובדן מזוודה כיוון שבמקרה כזה יש להם גבולות כיסוי מקסימליים שמסתכמים בלא יותר מכמה מאות דולרים. הכל משוקלל במחיר הכרטיס כולל 2-5 אחוז אובדן. במילים אחרות - כל כרטיס נסיעה עולה עוד כ-5 אחוז עבור אובדן מזוודות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בנאדם, תפסיק להיות כזה ישראלי ולחפש איפה דפקו אותך ומה אתה יכול להוציא מזה.

הדברים האלה קורים, אני בטוח שאיש לא עשה זאת בכוונה ושנעשו מירב המאמצים להחזיר את המזוודה שלך בהקדם האפשרי.

אם היית טס לעיתים קרובות יותר, היית מבין שמזלך עוד שפר עליך. טעויות קורות, וכל עוד לא נגרם לך נזק ממשי, הייתי שוכח מזה וממשיך הלאה.

למה, הוא טס בחינם שהוא צריך להגיד תודה?

הבחור שילם כסף על שירות

ולא רק זה אלא שילם חלק מהכרטיס במיוחד על מטען שיגיע ביחד איתו

אז מה כל כך "ישראלי" בלעמוד על הזכות שלך?

אני כן מבין על מה אתה מדבר אבל זה לא בושה לקבל מה שמגיע לך, זו לא חברה ללא מטרת רווח

ושמישהו לא נותן לך את השירות שמגיע לך ושילמת עליו מגיע לך פיצוי

הגישה שלך מתכופפת מדי

פורסם

תודה שרגאמן,

אני שמח שיש מי שמבין , למה אני צריך להתגמש על טעויות של אחרים ולשלם עליהם מכיסי הפרטי?

הייתה טעות שאני סבלתי בגללה ואני רוצה שאת הכסף שהוצאתי על תחתונים מברשת שיניים גופיה וגרביים יחזירו לי.

זה הכל לא מבקש להתעשר מכל הסיפור סה"כ כ 30 יורו ואני לא חושב שיש סיבה לוותר על זה

• תוכן חדש...