Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשה לי לענות לך מבלי לגלוש לפסים אישיים, אבל היות ואתה עשית זאת ראשון, אני אמשיך.

אינני בטוח עד כמה זה מקדם את הדיון, אבל את השיקולים בדבר מחיקה או עריכת הדברים אני אשאיר למנהלים.

אינני תקפתי אותך והגעתי לפסים אישיים, סה"כ ציינתי את דעתי שאתה מתחסד ומתרץ את העובדה שהינך מתגורר באירופה, כאילו אנחנו ה"ישראלים" לא יכולים לבקר את ההתנהגות ה"אירופאית" כי אינני מסוגלים להבין אותה, מה שאתה כן הצלחת.

ציינתי בפנייך שאתה לא האדם הראשון שגר איזשהיא תקופה באירופה, ובלי שום קשר זכותו של כל אדם לבקר כל התנהגות שהוא מוצא לנכון.

אני מכיר אותך אישית, בעיקר ממפגשי פורום אודיו ומהסדנה של חבר שלך שמתקין מערכות. (תקן אותי אם אני טועה.)

בעיניי, אתה לא דוגמה מייצגת לישראלי. בעיניי, כשישראלים רואים את ההתנהגות שלך, אפילו הם לוקחים צעד אחורה.

אני זוכר אותך בתור טיפוס קולני ומוחצן למדי, עם ידע נרחב, אבל פוזה גדולה פי כמה, שלא מגובה בתוכן ממשי.

את ההתרשמות הזאת אני מבסס גם על איך שמתבטאים לגביך כמה מחברינו המשותפים בפורום אודיו.

לא, אתה לא מכיר אותי אישית, מעולם לא דיברתי איתי- מעולם לא פגשתי אותך פנים מול פנים, ואינני אפילו יודע את שמך.

מה שמוביל לעובדה שאינך יכול ולא אפילו לשניה לבקר את ההתנהגות שלי, או לקטלגה לפי שאיך שאתה מוצא לנכון מהסיבה המאוד פשוטה שאפילו לא זכית במאית מהזכות הזאת.

במיוחד לאור העובדה שאתה מדבר כאילו אתה מכיר אותי שנים למרות שבפועל אתה בכלל לא מכיר אותי.

הולנד או לא, אני לא רואה לנכון להתגונן או להצטדק בפני איש קטן כמוך שמרשה לעצמו לנתח את ההתנהגות שלי

"בשלט רחוק, ממרום מקומו", מבלי להבין באמת מה עומד מאחוריה. אני יכול לנתח את הסיבות להתנהגות המוחצנת

שלך מכאן ועד להודעה חדשה, אבל אין לי כוונה לעשות זאת, כי אינני מוסמך לכך וגם משום שיש דברים שלא דנים

בהם בפורום ציבורי.

אתה כותב ש"יש דברים שלא דנים בהם בפורום ציבורי", ושאינך "מוסמך" לכך, אבל מצד שני אתה עושה זאת בדיוק כרגע בו-זמנית שאתה מכנה אותי בכינויים כמו "אדם מוחצן", "קולני" ו"אדם קטן" ועוד.

מה שמוביל אותי לעובדה שאתה חוצפן ממדרגה ראשונה ואין לך אפילו טיפת תרבות ונימוסים מינימלים למרות שאתה מנסה לצייר עצמך כאיזה אדם שקול ומנומס.

מבעת למסכה הזאת אתה פשוט ריק מתוכן, ואינך אלא רק מצדיק את מה שנכתב כאן, הכל דיבורים ובפועל אין בתוכן כלום.

בכל אופן, לא טענתי שלפותח השרשור לא מגיע פיצוי. כנראה שמגיע. עם זאת, יצאתי נגד השיטה של התייעצות עם

כל הקהילה עוד לפני פניה ישירה לשירות הלקוחות. אני רואה בזה נסיון "לבדוק אפשרויות" לקומבינה, בעוד שסביר להניח

שאם רק היה פונה לחברה, היה מקבל את הפיצוי ללא קושי מיוחד. אם היה פונה ולא מקבל שירות טוב, אזי כל האמצעים

כשרים ויאללה - אפשר להיכנס בהם, אבל עד שזה יקרה, אינני רואה מקום לדיון כזה.

אתה לא חייב לראות מקום לדיון כזה, אבל פותח השרשור כן, ומגיביו כנ"ל.

לא מתאים לך?, אתה לא חייב להגיב, אבל אינך יכול לשלול את זכותו של פותח השרשור והמגיבים להביע את דעתם ולנהל דיון על כך.

תודה לאל שכולנו נולדנו שונים ולכל אחד מאיתנו יש השקפת עולם שונה על הדברים.

הנה, אני לא מסכים עם מה שאתה כותב, וחולק עליך בכל אופן, אבל אני לא שולל את זכותך להביע את הדברים הללו.

מה שאתה עדיין לא השכלת לעשות.:idea:

יתכן כמובן שגם אני לא רואה את המצב בצורה נכונה, אולי מגזים ואולי אומר משהו שאינו במקום או לא מתפקידי לומר.

זה הסיכון שאתה לוקח כשאתה מעלה את הבעיות שלך לפורום ציבורי. לטוב ולרע, דעה זה כמו רקטום - לכל אחד יש.

Derish, התגובות בצבע כחול בגוף ההודעה שלך.

under construction..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יאמר לזכותו של דריש שדווקא הבחור מנומס ומכבד, ועכשיו הוא סוף סוף גם הוציא את השיניים

וניר יגלה מתישהו שהוא צריך ללמוד משפטים

(מאותם מפגשי פורום לפחות)

אבנר, הדבר האחרון שרציתי זה ללמוד משפטים, למרות שהומלץ לי על כל בעבר- הגעתי למסקנה שיש די והותר אנשים ראוים לעבודה הזאת בכדי שאני אשאר במקצוע שלי.

אולי בעתיד סתם בשביל להעשיר את הידע הכללי, אבל לא בתור מקצוע.

חוצמזה, חבל שאני אקח לך את כל העבודה:).

under construction..

• תוכן חדש...