Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב :)

אני במסע של שיפוץ או יותר נכון הבאת הרכב למצב הכי תקין שאפשר , מי שראה שרשורים קודמים על הרכב ראה מה כבר הספקתי לעשות לרכב, זה ממש כיף לעשות הכל לבד עכשיו אני מבין את כל האספני רכבים שבינינו.

נתקלתי בשני חיישנים על פלאנג' מצידו הימני של המנוע, מישהו יודע מה תפקידם ?

אני מנחש שאחד הולך לשעון חום והשני בטח קשור למאוורר

מישהו יכול לאמת או להגיד לי למה הם שייכים?

פורסם

אביתר שלום רב !

התמונה לא ברורה, נסה לפקס אותה על מנת שנוכל להתמקד ביוניט הלא מזוהה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בשנתון הזה אין שום דבר מסובך ומאין חישנים אלקטרונים ולכן שני החישנים שציינתה הם של השעון ושל המאורר או של שעון ושל מנורת גיבוי והיוניט של המאורר יושב על סעפט היניקה אם זה כמו באפלאוז.

פורסם

ספציפיט בשרייד לא התעסקתי אם היוניטים אבל באפלאוז אותו שנתון יש כמה יוניטים, שתיים על הפלאנז' מקדימה ואחד על הסעפט או הבית טרמוסטט(אני כבר לא זוכר) מאחורי המנוע וזה שנמצא מאחור שייך למאורר.

• תוכן חדש...