Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרוייקט מעולה, מבחינת תמורה לכסף הכי משתלם בתחום.

מבחינת זמן לעצבים - הכי לא משתלם בתחום :)

בקשר לחומרה, מצב השוק לא השתנה רבות בזמן האחרון,

ובלי קשר בשרשורים שלי כבר כתבתי את הקו המנחה

לוח אם מיקרו-ATX (זה 24 על 24 סנטימטר)

אם רוצים להשתולל אז MINI-ITX (שזה 17 על 17)

לא לגעת בלוחות מוכללים (ATOM\VIA וכו',)

מעבד עם צריכת חשמל 45 וואט (בדרך כלל של AMD)

אם אין ברירה אז 65 וואט (אמרנו AMD?)

הכל און בורד, מלבד הכרטיס קול.

בזה יש מספר רב מאוד של אופציות הכל לפי דרישות ותקציב.

ספק כח M4-ATX

מארז מחשב אם יש ידיים קאסטום

אם אין ידיים לשלם למישהו שיעשה קאסטום :D

מסך יש מגוון רחב בצורה מדהימה בשוק,

קוסט-אפקטיב Lilliput לא רואים אף אחד בשוק.

אם קוסט אפקטיב לא שיקול אפשר ללכת על קסונרק או על יצרני בוטיק חשאיים - כמו של הקיפוד.

ה-ר-ב-ה זמן פנוי, ה-ר-ב-ה רצון להתעסקות, ה-ר-ב-ה הבנה למה נכנסים.

להגיע להרבה מפגשים, לראות להכיר לשמוע לחוות ולהחליט בראש שקט.

ברגע שמחליטים לעוף על זה ברגישות ונחישות. ולא שיקח 15 שנה, זה מוציא את כל הכיף

בדוק !

למה לא להשתמש במעבדים מוכללים כגון ATOM ?

בדבר המסך , אני כיום חושב על איזו מסילה שאפשר לייצר ככה שיהיה ניתן להכניס את המסך פנימה ואז לא יראו אותו ...

שאלה אחרת , לגבי הדיסק הקשיח , איזה סוג אתם משתמשים ?

אחד החששות שלי הם שיראו את המסך וכול השאר היסטוריה בניגוד לפאנל נשלף :?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מרביתנו משתמשים בדיסקים קשיחים המיועדים לניידים בגודל 2.5" ובנפחים שמ 120G ל 250G.

אני לא רואה סיבה לשלול את הלוחות משולבי המעבד כדוגמת ה ATOM 330, מדובר בפיתרון מעולה שסביר ויתאים למרבית המשתמשים. עם זאת, אם אתה לא מוגבל במקום ובמיקום המחשב, לוח MATX 24X24 ייתן לך יותר מרווח נשימה לשידרוגים עתידיים. (מי אמר DTT ברכב עם סאונד שעובר עיבוד, קרוס אקטיבי, גיינים, דיליי, פאזות ו RC של ARC..)

אם הייתי בונה את המחשב מחדש, ללא האילוצים שהיו לי בהתחלה (נדרשתי ל FIREWIRE של TI) היית בוודאי בוחר בלוח של אינטל DG45FC ועם מעבד 5300/7300 - זה היה נותן לי יותר גמישות במיקום המחשב (מתחת לכיסא..) שכפועל יוצא הוא היה עובד קר יותר.. (אבל אני סתם מתלונן כרגע אני מאוד מרוצה מהסטאפ..)

לעניין המסך והסוואתו, לדעתי מיותר. אם כי זוהי נקודת יתרון למסך ברכב שלי כי עקב המראה הסיני שלו הוא נראה כמו דבל דין של 800 שקל..

...CASKA for life

פורסם

הנקודה היא שיש רכבים שאין להם דאבל דין או מסך כזה במצב המקורי , וכשרואים חתיכת טלויזה כזו אז זה מאוד מעורר חשד לדעתי .

DTT ?? אפשר קצת תרגום ?

קרוס אקטיבי ? אולי אתה מתכוון שהקרוס הוא בעצם דיגיטאלי והוא מתבצע בכרטיס קול ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

DTT - משמע, הטלויזיה הדיגיטלית שהתחילו בשידוריה ב 02/08/09..

קרוס אקטיבי - משמע, חיתוך התדרים לפני ההגברה (כן, כמו שחשבת, באופן דיגיטלי ובתוך הכרטיס..) להבדיל מחיתוכם ע"י קרוס פאסיבי לאחר ההגברה ולפני הרמקולים.

ואני אקדים ואבאר - RC - משמע, ROOM CORRECTION- שימוש במיקרופון מדידות ולקיחת דגימות מאיזורי ההאזנה השונים ברכב תוך התחשבות בגורמים מפריעים בדרך כדוגמת אנשים שמנמנים עם רגליים בריאות שחוסמים גלי הקול מהרמקולים..:-)

ARC - החברה שפיתחה את אלגוריתם ה RC שנחשב להכי מתקדם דהיום ומשמש לאולפנים ולחדרי ההאזנה כאחד.

...CASKA for life

פורסם

דיג'יי אמיץ, דיברתי על התקנות ברכב.לא על התוכנות.

להתקין ווינדוז וRR זה יחסית פשוט, וכך גם להעתיק את המוזיקה. כמו שפירטתי, יש חלק קל בכל העניין וחלק קשה.השאלה מה אתה מצפה לקבל.

באותה הזדמנות, אני אשמח אם מישהו יכול לסייע עם IGO עדכני שעובד, והמלצה להתקן BT שקל לסנכרן עם המכשיר(...פרטי, ברור שבפרטי...).בנוסף אם למישהו במקרה יש PRESET לKX לקומפוננט+סאב (הגברה פאסיבית). קצת עזרה תעזור המון.

פורסם

היי BART, מה הסיפור ? תתקשר חמישי-שישי, ניפגש אצל האמיץ נראה מה בדיוק הבעיות שלך ונמשיך משם.. - ברור שווינדוס זה שטויות אבל יש הרבה דברים מעבר ופתרונות CUSTOM לכל סטאפ (כמו למשל אצלי ואצל אמיץ שהצלחנו לאתחל את ה AUDIOMULCH בתוך התהליך של ה HIBERNATE - הרבה כאב ראש ופתרון פשוט אחד..

IGO עובד זה לא בעיה אבל אני כמו אמיץ עברתי ל SYGIC - אין תלת מימד אמיתי אבל הוא הרבה יותר ברור והוא מותאם למסך בובה..

עניין הדיבורית BT "קצת" יותר מסובך.. - ב CENTRAFUSE הוא עובד חלק לגמרי אבל ב RR אלוהים ישמור כמה בלאגן !! בכל אופן, הנושא בבדיקה ונמצא ברשימת הפיתוח של האמיץ

...CASKA for life

פורסם

א.אם יש לכם כרטיסים שונים / גרסאת דרייברים שונה זה לא יתפוס

ב.מה הבעיה? תשתמש בpro fx

כנס לdsp , תנקה הכל

שים src על fxbus 0/1

שים kxlt ותגדיר בו את היציאות שאתה משתמש בהם

תחבר ביניהם וזהו

בדיוק 2 שניות

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

חגי, ברגע שאני אתפנה מהבלגן שיצרו לי הלימודים שלא נגמרים אני ארים טלפון ואצעק לעזרה. בינתיים אני חי דרך הפורום...:wink:

רענן, היה לי AUDIGY2, כרגע אין לי כלום כי אחי הפיל את ההארד דיסק והלוח שלו נשרט ואין יותר הארד דיסק....מה שאומר שאין לי כרגע איך בכלל להפעיל את המחשב.

אני מניח שעוד שבוע שבועיים אני אקנה הארד דיסק חדש, ואז אני פשוט אבקש עזרה מגאוני הפורום, ואז גם יהיה לי זמן להגיע ולשבת איתם ולקבל עזרה. חגי ואמיץ, צפו פגיעה.

• תוכן חדש...