Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקרוב בישראל: יונדאי i30cw

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם אכן הרכב יכנס לקבוצה 2, יהיה זה תקדים היסטורי ופינוק אמתי מצד היבואן, כי למשל בגרמניה בגרסה הכי פשוטה הרכב אפילו יקר יותר, 21.590,- EUR

http://www.hyundai.de/pages/beratung/konfigurator/konfigurator_modell.phtml#konfi

לשם השוואה - חברתה לקבוצה 2, יונדאי I20 בגרסת הליסינג עולה 16.120,- EUR בלבד, שזה אגב גם מחיר לא רע.

פורסם

ניראת נחמד.

וזה באמת יהיה טוב אם היא תיכנס לקבוצה 2 בליסינג כי הפוקוס סטיישן זה הדבר הכי מכוער שראיתי בזמן האחרון.

פורסם
תקדים היסטורי זה לא.

כבר היום יש פוקוס סטיישן בקבוצה 2 בליסינג.

התכוונתי לכך שבארץ הרכב אמור לעלות אפילו פחות מבגרמניה. פורד פוקוס זול יותר מיונדאי I30, מדובר בסביבות 18000 אירו.

http://www.ford.de/Pkw-Modelle/FordFocusRS/KatalogePreiseDatenFocusRS

פורסם

היצרן נמצא בתקופה הכי טובה שלו.

העולם במשבר כלכלי הכי גדול שלו.

לאנשים אין כסף לקנות מכוניות.

אז הם קונים יונדאי.

הם מנסים לתפוס כמה שיותר שווקים.

אחרי שהמשבר יגמר אנשים ימשיכו לקנות יונדאי ולא יחזרו לקנות מכוניות אמתיות כי הם התרגלו לחברה.

לחברה יש גידול במכירות בעולם השנה של כמה עשרות אחוזים.

הם יכולים לשלוח ליבואן בארץ כמה מכוניות מתנה,רק בשביל לתפוס כמה שיותר את השוק.

אייל

פורסם

כשלאנשים אין כסף לקנות מכוניות אז הם פשוט לא קונים!

מי שכבר חוסך ולא חשב מלכתחילה לקנות וינדאי אז גם לא יקנה אותה עכשיו.

הסיבה לעליה של יונדאי אם יש כזאת עלייה זה השווקים המתפתחים.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
לאנשים אין כסף לקנות מכוניות. אז הם קונים יונדאי.

לדעתי סנוביזם מיותר לגמרי. אגב, ישנם יצרנים זולים מיונדאי (אני מתכוון לדולר פר קילוגרם רכב) - למשל פורד, שברולט, רנו וכו'. אלה שבארץ היבואנים גורפים עליהם שולי רווח גדולים יותר, ואילו במקרה הנדון היבואן כנראה לקח כיוון עיסקי אחר. באירופה יונדאי יוצא לאחרונה אפילו יותר יקר מכמה וכמה יצרנים יפניים. כנראה זה נקנה בזכות ולא בחסד: אמינות מופלגת, וטיפולים הזולים. ועל הדביקות המיותרת במותגים משלמים ביוקר (לא רק בתחום הרכב אלה גם בכל תחום אחר).

ולעצם העניין - האים אתה מכיר עוד רכבים בקבוצה 2 עם 126 כ"ס ועוד חלון שמש?

פורסם

האמינות ביונדאי היא בסדר,מופלגת זה מוגזם,הספקים של 120+ ממנוע 1.6 יש בקורולה,308,קיה,כולם בקבוצה-2 עם לא מעט יתרונות לעומת היונדאי.

פורסם

בארץ לא מנהלים סטטיסטיקה של אמינות, כך שקשה לקבוע עובדות מוצקות. בכל זאת אני שומע למשל תלונות על ימין ועל שמאל על בעיות בהונדות דנדשות תוצאת תורקיה ובריטניה או סוברו B3. במאזדה 2 הדנדשה של אישתי כבר נקלטו רעשים בלתי-תקינים. ועוד לא יצא לי לשמוע משהו על I30. לדעתי מוניטין האמינות של יונדאי נפגע ע"י חברות הליסינג (אני אומר זאת מתוך נסיונינו עם הגטס).

פורסם

I30 היא מכונית מצוינת - ואירופאית למדי במנהגי הכביש שלה. נתקלתי לפני כחודש בסטיישן כזו כסופה - ולטעמי היא נראית גם יותר טוב מההצ'באק. עיצובה עדין מאד ושימושי כאחת.

אילו הייתי בוחר רכב מקבוצה 2, הייתי מתלבט בין 308 ליונדאי הנ"ל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני שומע למשל תלונות על ימין ועל שמאל על בעיות בהונדות דנדשות תוצאת תורקיה ובריטניה או סוברו B3. במאזדה 2 הדנדשה של אישתי כבר נקלטו רעשים בלתי-תקינים. ועוד לא יצא לי לשמוע משהו על I30. לדעתי מוניטין האמינות של יונדאי נפגע ע"י חברות הליסינג .

ליונדאי גיר אוטומטי קוריאני , שאורך חייו קטן משמעותית מאורך חיים של גיר יפני . בנוסף הדעה הנפוצה שאורך החים של מכלולים קוריאנים הוא פחות מאשר יפנים. מאחר שיונדאי השתפרה מאוד, יתכן שהדעה הזו כבר אינה נכונה.

האם תוכל לפרט מה שמעת על הונדות \ סוברו ?

יהודה

• תוכן חדש...