Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מפיק מכך שום תועלת, לפחות לא כזו שנראית לעין.

ומה בנוגע לתירוץ ההגיוני של "חבר שוטר שכח את זה ברכב, ואני למעשה בדרכי להשיב לו את זה"

לדעתי זה לא יגיע ליותר מ "תכניס את זה לבגאז" ..

תירוצים היו טובים בבית ספר. למה כל ההתחכמויות?

כל עוד הצ'קלאקה נראית לעין (ומתחת לשמשה האחורית היא בהחלט נראית לעין) ניתן לתת לך דו"ח ולהחרים אותה, גם אם לא הפעלת אותה.

שכחו אצלך צ'קלאקה ברכב? דחוף אותה לבגאז' וזהו.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התשובות בכל הנושא הזה הולכות לכאן ולכאן

לפני רגע אמרתם שאין כל בעיה לשים אותה שם

עכשיו אתה בא ואומר שיחרימו אותה.

מישהו (רצוי שוטר ?) יכול לתת דעה נחרצת על מה החוק אומר על כך ומה בפועל ?

פורסם
ומה בנוגע לתירוץ ההגיוני של "חבר שוטר שכח את זה ברכב, ואני למעשה בדרכי להשיב לו את זה"

ומה דעתך שאותו שוטר יקח את הצ'קלקה ויגיד לך שתמסור לחבר שלך שיבוא לקחת את זה מהתחנה, ושם כמובן יבדקו עד כמה הוא שוטר ?

מה דעתך שהשוטר שמעכב אותך יחליט בו ברגע להתקשר ולבדוק אם הסיפור שלך נכון ?

בעצם מה שאתה אומר לנו, זה שאתה רוצה להנות מזה שהחבר שכח ברכב, כדי שאחרים יראו ויחשבו. אם היית רוצה להתרחק מהספק והתירוצים, היית מכניס את זה לשקית ניילון שלא יראו מה זה, או מכניס לבגאז'.

בנסיבות הענין הזה, אתה מראש לוקח את האפשרות שיעכבו אותך ויתחילו לשאול למה ומי ומה, אז תיקח בחשבון גם את האפשרות שהתוצאות לא בהכרח יהיו לטובתך.

אם הסתבכת, לפחות לקחת את זה בשיקולים שלך מראש.

סוף מעשה במחשבה תחילה והחכם עיניו בראשו ויכלכל צעדיו בתבונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גדי שלום

על סמך מה ניתן לתת לו דו"ח ועוד להחרים לו את הצ'קלקה. אם אפשר את הסעיף בחקיקה עליו אתה מסתמך.

אמיר אהלן

בדקתי את השעה בה כתבת את הודעתך, ולכן אני לוקח זאת בקלות.

ונתחיל מהסוף של הודעתך

כאשר כתבתי המר זה לא מלשון הימורים אלא תשובה לכותב בשם המר hummer ששאל שאלה בקשר לזמבורה, 2-3 הודעות מעל.

ואתחיל מסיפור אישי.

לפני שנים רבות ( גם כיום אבל במידה פחותה )נהוג היה לאותת באורות לרכב ממולך על הימצאות ניידת שבודקת מהירות לפניו.

כך עשיתי.

לרוע מזלי הייתה גם ניידת בכיוון שלי ועצרה אותי.

העילה הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, משהו בסגנון.

וכמו שאמר פעם אחד היועצים המשפטיים לממשלה , כאשר נושא השימוע לאח""מ היה טרי יחסית.

כל אזרח מקבל שימוע מהשוטר שעוצר אותו ואם הוא מצליח לשכנעו , זה שולח אותו ללא דו"ח

לכן קיימנו שימוע.

שאלתי אותו לשם מה הניידת ממול? תשובה כדי שנהגים יסעו במהירות החוקית. שאלתי מה עשתה הפעילות שלי חשב לרגע ענה לי וואלה אתה צודק, ונפרדנו בידידות לא לפני שהוא אומר לי תעשה זאת גם כשאין ניידת בדרך בכלל ,יהיה מגניב.

אז נכון תלוי בשוטר, ואיך אתה פונה אליו ואם אתה ערס וכו'.

אני לא ממליץ לאף אחד מה לעשות , כל אחד יעשה כטוב בעיניו. גם אם אני אומר לו לקפוץ מהגג , הוא ממש ל א חייב.

אני גם בדעה שלא כל השוטרים מאנייקים כמו שלא כל האזרחים ערסים

המלצת הפורום החודשית היא תן לזה שבא מכביש האצה להשתלב בתנועה, אז כולנו פושעים , או שמדובר באדיבות. מה זה משנה עם האדיבות נובעת מהמלצת הפורום או מהצ'קלקה.

כמדומני שאחד מכללי הפורום הוא שאין להסתמך על מה שנכתב בו .

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד!

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית לכל נזק ישיר ו/או עקיף שיגרם כתוצאה משימוש במידע בפורום. הסבר המוצג בפורום הינו תיאורטי בלבד, אינו בגדר המלצה ולא בא להחליף בדיקה וטיפול מקצועיים מבעל מקצוע מוסמך במוסך מורשה.

אתה מהמהדרין והוספת בחתימתך עוד שלייקס. רעיון טוב שאולי אני אאמץ אותו , בתנאי שלא תאשים אותי בפלגיאט

שבוע נפלא לכולם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שניר,

כמו שכתבתי לך קודם - לא כל דבר כתוב בחוק, ולא בהכרח מה שלא כתוב שאסור הופך לחוקי.

שוטר לא תמיד יודע בעצמו מה אומר החוק לגבי כל ענין וענין, הוא לא משפטן. כשיש לו ספק לגבי עבירה, הוא יכול לזמן לחקירה והענינים יתגלגלו לתובע שיחליט אם יש אשמה או אין אשמה. לפעמים תובע חושב שיש אשמה ומתנהל משפט שבאחריתו יוצאים זכאי אצל שופט אחד וחייב בערכאת עירעור. כלומר לא רק שהחוק לא שחור ולבן בכל המקרים, אלא גם הפרשנות וניתוח הדברים יכולים להיות שונים אצל שופטים שונים.

אם זה כל כך חשוב לך, אתה יכול לפנות לעו"ד ולבקש חוו"ד. אני מניח שחוו"ד תסתייג ותלך לכיוון של ספק לא חוקי.

בזמנו עייזר ויצמן (הנשיא), הסתבך באיזו פרשיה ולהגנתו טען שפעל על סמך חוו"ד שקיבל מעו"ד. מסתבר שנציגי החוק והעו"ד של ויצמן לא ראו עין בעין את אותה הפרשנות לגבי המקרה.

גם פרשנות של עו"ד אינה המילה האחרונה והוא כנראה יודע קצת יותר מהשוטר בתחנה.

ולגבי הצ'קלקה - יומיים חלפו והחבר שלך לא צריך את הצ'קלקה ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
רעיון טוב שאולי אני אאמץ אותו , בתנאי שלא תאשים אותי בפלגיאט

אם היית יודע עד כמה נזקקתי למוזה בשביל להגיע לנוסח הזה, היית מבין מדוע זכויות יוצרים עולות כסף.

אסור לפרסם מכירה בפורום הזה :wink:.

שניר 106,

אם קבלת תשובה והכותב אותה עומד מאחריה, מדוע שלא תפרסם מה נאמר לך ועל מה הוא מסתמך. אין צורך לחשוף את הכותב, האסמכתא לתשובתו היא הקובעת.

.

פורסם
המון תודה לכולכם, קיבלתי את התשובה שלי בפרטי.

תודה - אפשר לנעול.

כאחד שתמיד התעניין באותה השאלה, לדעתי היה נחמד אם התשובה הייתה גלויה לכולם על מנת לסיים את השרשור הזה סופית.

פורסם
אם היית יודע עד כמה נזקקתי למוזה בשביל להגיע לנוסח הזה, היית מבין מדוע זכויות יוצרים עולות כסף.

אסור לפרסם מכירה בפורום הזה :wink:.

.

אנ י כבר אומר לך יקר לי

המוזה היום אצלי

סיפור שמאוד אהבתי בילדותי.

מלך חכם החליט לצבוע אולם בארמונו. לשם כך שכר שני ציירים שכל אחד יצייר קיר. אחד את השמאלי השני את הימני. וקבע את שכרם דלי מלא של מטבעות זהב, וקצב את זמנם תוך שבוע לסיים את העבודה.

האחד בשצף קצף הסתער על העבודה, והשני כלום, מסתלבט לו.

בסוף השבוע על קיר האחד יצירת אמנות נפלאה על הקיר השני כלום , ואז הצייר השני צבע את הקיר במשהו מבריק ויצר ראי וכך השתקף לו הציור גם על הקיר שני.

בא המלך ראה את העבודה, אמרנו מלך חכם לא פראייאר, פקד להביא דלי מלא מטבעות זהב העמידו ליד הקיר המצוייר ואמר.

הרי לכם שכרכם.

ועכשיו למוזה השניה

כולנו מכירים את הוילון האחורי שבחלק מהם כתוב אנחנו מבוטחים אצל לוי כהן ושות' או מזדה וכו'

לייצר וילונות כאלה ועליהם תמונת צ'קלקה כך שתראה חיה, ותלת מימד.:shock:

האם חוקית או לא ? נמק והסבר

ולגבי שופטים חוות דעת וכו'

אותו שופט יכול לתת פסקי דין שונים במקרים דומים, מה לך ללכת רחוק לשני שופטים שונים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ברמת העיקרון לא אמורה להיות בעיה ולא יעשו לך כלום. תלוי על מי אתה נופל. זה מזכיר לי בדיחה ישנה.

2 שופטים ניתפסים על מהירות ומחליטים לשפוט אחד את השני.

עולה הראשון והשופט נותן לו סך הכל 100 ש"ח קנס.

הם מתחלפים והשופט השני שופט אותו ונותן לו 2500 ש"ח קנס וגם על תנאי.

השופט שנדפק אומר לו כבודו למה קנס כזה גבוה ותנאי.

השופט השני אומר לו אתה המקרה השני היום.

פורסם
גדי שלום

על סמך מה ניתן לתת לו דו"ח ועוד להחרים לו את הצ'קלקה. אם אפשר את הסעיף בחקיקה עליו אתה מסתמך.

את הסעיף אני לא זוכר, אבל ניתן לתת לו דו"ח על כך שיש לו צ'קלאקה (נראית לעין) ברכב ללא אישור מתאים (גם אם הוא לא הפעיל אותה).

לגבי החרמת הצ'קלאקה - אם אין אישור והיא נראית לעין אז ניתן להחרימה (ככה זה עבד לפחות עם רכבים צבאיים, אבל זה מתבסס על תקנות התעבורה, ככה שאני מאמין שזה תקף גם לרכבים אזרחיים).

פורסם

גדי אהלן

אמץ את מוחך . אני לא מכיר סעיף כזה, זה עדיין לא אומר כלום.

עתיד האומה תלוי בכך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פעם היו מחרימים גלאי מכמונות.

מתברר שהשימוש לא נאסר, אבל היבוא היה אסור ולכן ההחרמה התבססה עך כל שמדובר בהברחה.

מי שרצה לקבל חזרה את הגלאי, היה צריך להוכיח שיוצר בארץ.

עברו שנים והמשטרה שינתה עמדה - אם כל כך הרבה אנשים משתמשים בגלאים, בואו נעשה הפוך על הפוך ופיזרו דחלילים שמשדרים סיגנל של מכ"מ. המטרה היתה שנהגים יחשבו שיש מכמונת ויפחיתו מהירות.

.

• תוכן חדש...