Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש בראש: נוקיה N97 נגד ה-iPhone 3Gs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי הכתבה אילו הייתי חייב לבחור מכשיר, הייתי הולך על האיפון.

צריך להביא בחשבון את החסרונות הטכניים (סוללה פנימית, ריבוי משימות) שלו וגם את החסרונות השיווקים שלו, המדינה עומדת לטבוע תחת כמות המכשירים שמיובאת.

אני הייתי מחכה עוד קצת אולי סמסונג יפתיעו עם מכשיר שיפתור את הבעיות שישנם גם בזה וגם בזה (וגם שלא יהיה אותו לילד מהגן).

פורסם

לסמסונג יש אומניה HD שעוד לא יובא.

וגם יש להם מכשיר שמשווק פה עם 8 מגה פיקסל מצלמה.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
לפי הכתבה אילו הייתי חייב לבחור מכשיר, הייתי הולך על האיפון.

צריך להביא בחשבון את החסרונות הטכניים (סוללה פנימית, ריבוי משימות) שלו וגם את החסרונות השיווקים שלו, המדינה עומדת לטבוע תחת כמות המכשירים שמיובאת.

איפה בדיוק הבעיות כאן?

ריבוי משימות? תוכנת צד שלישי פשוטה. אני משתמש בזה על בסיס קבוע.

סוללה פנימית? המכשיר שלי בן שנה וחצי+ והסוללה עובדת מצויין.

!AWDSOME

פורסם

הסוללה של האייפון סבירה מינוס. בתור משתמש עסקי שחייב את שירותי דואר הדחיפה, האייפון לא החזיק אצלי אפילו יום. התסכול הוא שבניגוד לנוקיה, לא ניתן להשתמש בסוללה חלופית. חיסרון עצום למי שמשתמש הרבה בסלולרי למטרות של קריאה ושליחה של אי מייל.

אני אישית נשאר עם הנוקיה E71 שהחליף אצלי את האייפון לאחר שימוש של חודש. ל E71 יש את הסוללה החזקה ביותר שיצא לי לראות- כמעט שלושה ימי עבודה בשימוש מסיבי, וכמובן אפשרות להחליף סוללה.

האופציה היחידה לשדרוג מבחינתי הינה E72.

פורסם

יש בעיות רבות באייפון החדש כמו תלונות על התחממות יתר עד כדי כיבוי אוטומטי

פורסם

palm pre.

:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש בעיות רבות באייפון החדש כמו תלונות על התחממות יתר עד כדי כיבוי אוטומטי

ואתה מאין לך? אפל יצאו בהצהרה שמדברת על כך שאין שום בעייה באיפון הלבן החדש, הוא לא מתחמם ולא בטיח.

הבעייה היחידה היא עם אנשים שמשאירים את הטלפון דלוק בתוך קייס לא מקורי, בחום ברכב, כשהמכשיר דלוק והקייס מוריד צבע.

ואני מדבר מניסיון, בכל זאת יש לי 3GS וגם היה לי את הדורות הקודמים אז אני "קצת" יודע על מה מדובר.

מעבר לכך שההמצאה על כיבוים אוטומטים היא מופרכת לחלוטין...

אבי.

פורסם

בא נשים את זה על השולחן - לא חסרים מכשירים שבחום של רכב כשהושארו דלוקים ברכב יכבו במהלך פעולה אינטנסיבית.

הרבה מאוד מכשירים עושים את זה.

האייפון - דווקא לא ראיתי במצב כזה.

(ואם כבר סמסונג - אומניה רגיל דווקא כן ראית נכבה מחימום יתר תוך כדי שימוש בGPS).

איך שאני רואה את זה כרגע:

א. כל מכשיר עם מסך מגע מבוסס לחץ = זבל עופות נקודה סוף פסוק מבחינת שליטה.

ב. המכשירים שבאמת מתחרים, אך לא בכמות התוכנות והפופולאריות - מכשירי ANDROID - כשיצא הדור השני. והPALM PRE כשיגיע ויעלם קצת הערפל שכרגע קיים על המכשיר ש"על הנייר" נשמע לא רע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ואתה מאין לך? אפל יצאו בהצהרה שמדברת על כך שאין שום בעייה באיפון הלבן החדש, הוא לא מתחמם ולא בטיח.

הבעייה היחידה היא עם אנשים שמשאירים את הטלפון דלוק בתוך קייס לא מקורי, בחום ברכב, כשהמכשיר דלוק והקייס מוריד צבע.

ואני מדבר מניסיון, בכל זאת יש לי 3GS וגם היה לי את הדורות הקודמים אז אני "קצת" יודע על מה מדובר.

אבי.

אפל שחררה הצהרה שהמכשיר לא מומלץ לשימוש בטמ"פ של מעל 35 מעלות , כלומר אם נתקעת עם האוטו באמצע יום חם ביולי-אוגוסט, רוב הסיכויים שהמכשיר ייכבה לך אוטומטית.

עריכה

ציטוט מהאתר של אפל :

http://support.apple.com/kb/HT2101

ועוד כמה המלצות של אפל שנראות מגוחכות למכשיר סלולרי חדיש (כמו - לעבוד ב GSM ולא ב3G כי זה זולל סוללה)

http://www.apple.com/batteries/iphone.html

בקיצור, כשיש מכשיר כמו הנוקיה N97 אין מה לחפש באייפון (לדעתי האישית הנוקיה 5800 כבר עקף אותו בסיבוב). בקרוב האייפון גם יהיה זרוק כמו זבל ברחובות כי כל מפעיל התחייב ל100K יחידות בשנה ואז המשיכה אליו בגלל שהוא כביכול בלתי מושג תרד פלאים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבי.

אפל הודיעו על כך בהודעה לתיקשורת.

פורסם

כמו שאמרתי, למכשיר לא קורה כלום גם בחום "מזעזע" של מעל 35 מעלות, עם האיפון הקודם השארתי אותו באוטו באילת בחום של מעל 50 מעלות, וגם השתמשתי בו במהלך היום לשיחות ארוכות של מעל חצי שעה, בחום של 45+ מעלות והמכשיר אפילו לא הזיע. אני בטוח שזה גם המקרה של האיפון החדש, שכן גם אחרי שעתיים שיחה, או שימוש בGPS, או משחקים שמנצלים את מירב המעבד\זכרון המכשיר אפילו לא העלה זכר להתחממות כלשהיא בשום איזור של המכשיר, אז אני קצת מתקשה להבין על מה בדיוק מדובר, במיוחד שזה מגיע מאנשים שמעולם לא נגעו ב3GS החדש וניזונים מתגובות וטוקבקים כאלו ואחרים בתקשורת!

כשיהיה לאחד מכם מכשיר כזה ביד, נדבר. כרגע אתם מדברים ברמת התיאורייה ועובדתית המכשיר שלי עבד מעל יומיים עם שימוש ברשת ה3G, WIFI, משחקים GPS וכהנא וכהנא.

ודבר נוסף בקשר למכשירים שברחוב זרוקים, אני עם מכשירי אפל, ולא רק סלולארים כבר מעל שנתיים ומבחינתי שלכל העולם ואישתו יהיה כאלו, זה ממש לא פאקטור עבורי, ההפך הוא הנכון, כמה שתהיה יותר תחרות המחירים יהיו לי אישית יותר זולים. אני מאוד מבסוט מכל המכשירים עד כה שרכשתי מהם, ואני מתכוון להמשיך ברכישה של מכשירים מעולים אלו גם בעתיד כשלשלמה הזגג, או איציק האינסטלטור יהיה גם כן את ה"איפון המהולל שאי אפשר להשיג", תעשו לי טובה.

אבי.

פורסם

בפירוש לא נכון.

אנשים שעברו מהישן לחדש חוו את הבעיה בחדש בלבד.

אפל לא סתם מפרסמת הצהרות כאלה בשביל הכיף שלהם. תאמין לי שבשביל מקרים ספורים הם היו מעדיפים להשתיק את זה ולא לפרסם הודעות בעיתונות.

נראה לי שאתם במשפחה נגועים בחיידק האפלי ולא מוכנים לשמוע על אף מכשיר אחר.

כל זה טוב ויפה, אבל בכל זאת, תן צ'אנס לחברת אפל שיודעת איזה פאקים יש במוצריה.

אני אישית לא קונה מכשיר סלולרי שכמכשיר סלולרי הוא גרוע, ולא מעניין אותי אם זה כולל טריפל מולטי טאץ' שעושה קפה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עובדתית אני עברתי לחדש, ובדרך גם עזרתי לכמה מעברים כאלו, ואני בוודאות יכול להגיד שמניסיון עם 3 מכשירים התקלות הללו לא מתרחשות באף אחד מהם.

מעבר לזה, אני מוכן לשמוע ותמיד פתוח לכל הצעה, מה לעשות אבל ששום דבר לא מתקרב. במיוחד כשעכשיו אני מתחיל להתעניין בפיתוחים לאיפון, ונראה את החנויות של האנדרויד או של מיקרוסופט מתקרבים לפוטנציאל של החנות של אפל, תעשה לי טובה.

המכשיר הזה זיעזע כל כך את שוק הסלולר שזה כאב לכל אחת ואחת מהיצרניות, עד לרמה שלכל איפון שני עם מסך נגיעה מתחילים להשוות אותו אל מול האיפון, מעניין למה הוא מהווה כזו אמת מידה אם הוא כזה מכשיר גרוע לטענתך.

אבי.

• תוכן חדש...