Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי קודן של pointer, בטויוטה קורולה 2007. יש לי שתי בקשות:

1. איך אפשר להחליף קוד? ניסיתי את השיטה המומלצת שמצאתי פה (קוד ישן, מצב ON, קוד חדש, צפצוף אחד, קוד חדש, צפצופים רבים שאומרים שלא הוחלף הקוד) ולא הצלחתי.

2. איפה אפשר להחליף רק את לוח המקשים? במוסך רוצים שאני אחליף ב600 ש"ח את כל העסק.

מצורפת תמונה של הקודן.

תודה

kodan.jpg

פורסם

בקשר לקוד - אני לא סגור על זה אם מותר או לא לתת ע"ג הפורום.

בקשר ללוח מקשים - החלק הפלסטי (השחור) העליון תפוס ע"י קליפסים ומגרעות (שניים למעלה שניים למטה). תמשוך (בזהירות) את הכיסוי העליון, והוא ייפרד מחלקו התחתון. לוח המקשים ייצא יחד איתו. גש למתקין, ובקש לוח כזה בדיוק.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בקשר לקוד - אני לא סגור על זה אם מותר או לא לתת ע"ג הפורום.

בקשר ללוח מקשים - החלק הפלסטי (השחור) העליון תפוס ע"י קליפסים ומגרעות (שניים למעלה שניים למטה). תמשוך (בזהירות) את הכיסוי העליון, והוא ייפרד מחלקו התחתון. לוח המקשים ייצא יחד איתו. גש למתקין, ובקש לוח כזה בדיוק.

תודה.

מי זה "המתקין"?... הרכב הגיע מהסוכנות עם הקודן, ולשם הלכתי הבוקר ונאמר לי שצריך להחליף את כל המערכת.

פורסם
מה הבעיה בקודן (חוץ מזה שאתה מעוניין בהחלפת הקוד)?

שכחתי לומר...

הלחצנים כבר שחוקים לגמרי.

פורסם

חן חן.

הייתי בגיל קאר, הם ניסו להחליף אבל גילו שאין להם את הדגם המדויק. הם הפנו אותי ל- pointer ביגאל אלון בת"א. שם החליפו לי תוך חמש דקות ב- 80 ש"ח. אני ממליץ.

הבחור שם גם הראה לי איך להחליף קוד - מסתבר שעשיתי מה שצריך אבל צריך לעשות זאת תוך 40 שניות.

תודה!

• תוכן חדש...